ayrıldım ama suçlanıyorum

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.462
1.941
83
1.5 senedir bir ilişkim vardı. önceki konularımı okuyanlar bilir. sigara içmesinden dolayı cok rahatsızdım ve bana en başlarda azaltarak bırakmaya calışacağını söylemişti ama hiç azaltmadı ve bırakmak da istemiyor resmen seviyor sigarayı. zaten avukat oldugu için de cok sigara içilen ortamlarda hep. arkadaş grubu var full sigara tiryakisi. ama onların eşleri içmelerine bişey demiyor çünkü onlar da içiyor. herneyse konu biraz sigaradan başladı ve devamında öz bakımına özen göstermesini istediğimi belirttim tabi süreç boyunca değişmedi. ben bakımlı olmasını istedikçe o kendini biraz daha saldı. hep söyledim güzel gömlekler alalım sana parfümm alalım dedim hiç oralı değil. ben de biraz daha iyi görünmesini istedim normalde uzun boylu kilolu da değil biraz kendine baksa cok hoş olur. sen bunları bahane ediyorsun diyor bana. ama bunlar benim için önemli . daha şimdiden salmış kendini evlenince hiç hoşuma gitmez bu durum. belki de klasik bir türk erkeği ama bilmiyorum böyle olmayabilir yaa. diğer bir konu da hiç tutumlu olmaması. tamam benimle evlenmek istiyor ama hiç para biriktirmedi. bir sene önce anlaşmıştık biraz sen biriktir biraz ben biriktireyim de altın alalım evlenirken lazım olur diye. ben biriktirdim ama onda yine sıfıra sıfır. avukatım 3 ayda bir araba parası gelir elime diyor ama ortada bişey yok. kredi kartıyla sigara içmeye devam ediyor. cok rahatsızım. beni sevmiyorsun sevsen bunlar sana batmazdı diyor. bilmiyorum ya cok üzgünüm kızlar. iyi mi yapmışım bana akıl verin.

Giyim kusam, sigara bunlar kisinin kendi yapisi ve tarziyla alakali. Durtmekle pek degismez. Iki gun duzelir, ucuncu gun yine bozar.

Para biriktirmemesi ise direkt sorumsuzluk. Bu konuda simdiden boyle davranan bir adam diger konularda da ayni sorumsuzlugunu surdurur.

Adam sizin istediginiz gibi giyinmek zorunda degil, ama siz de buna katlanmak zorunda degilsiniz.

Simdiden bu kadar rahatsiz eden ve duzelmeyecek seyler varsa daha ciddi bir yola girmeden bitirerek en iyisini yapmışsınız.

Kötü bişey istememişsin.
Sana uymuyorsa ayrılacaksın elbette.

Yazdıklarınızı okuduktan sonra nişan sürecim aklıma geldi.Bahsettiğiniz sigara mevzusu ve parayı rahat harcama mevzusundan dolayı ben nişan attım.Sonra bir şekilde bırakıcam zaten ben de istemiyorum elim ağzım kokuyor ben memnun muyum sanki gibi
manipülasyonlarla tekrar barıştım ve evlendik.Evliliğimiz boyunca sigara mevzusundan dolayı yüzlerce kavga ettik bırakamadı ,para mevzusundan dolayı da kartları ı almak zorunda kaldım yoksa yoksa batardık en son kartları verdim iddiada yüklü bir miktar kaybetmiş.Yani diyeceğim şu ki şu süreçte karşınızdaki
insan neyse aynen devam ediyor hatta daha da artıyor ,koşarak uzaklaşın bence

Engelle gitsin, derdini soylemissin zaten, takmadiysa kendi problemi. O kokarcayi yaninda gezditrmek zorunda misin, deli midir nedir

Sigarayı bırakacağım kıyafetlerime özen gösterip birikim yapacağım derse sakın ama sakın inanma.Evet ilk zamanlar dikkat eder ama sonra bir problem çıkınca ilk yapacağı şey sigara içip sizi manipüle etmek hatt siz istemediğinizi için sigarayı iki kat daha fazka için tüm parasını çar çur etme riski de var o zaman ne yapacağınızı düşünerek şimdiden sizin kırmızı çizgilerinize uygun birini bulun

Çok iyi yapmışsınız.
Sevgiyi yanlış anlıyor. Kimsenin annesi değiliz, tüm kötü özelliklerine rağmen sevmek zorunda hiç değiliz.
Ve herkes herkesi bazı sebeplerden dolayı sever. Ve evet koşulludur, bunda yanlış olan nedir? Bir insanın kriteri, sınırları olmaması iyi bir şey mi sanki?
Kendisi de sizi belli sebeplerden tercih etmiştir. Siz de salsanız, bakımsız olsanız o da sizi istemezdi bana kalırsa. Ki maddi durum daha ciddi bir sorun.

ya hiç bir gelecek yatırımı yok. eline cok güzel paralar da geçiyor ama fısss olup gidiyor. her allahın günü iki paket sigara ve starbucksta kahve içiyor kafadan 250-300 tl her allahın günü yaaa.

babasından gelen bir evi var kirada 27 bine vermiş onunla geçiniyor kredi kartlarını ofisinin kirasını ödüyor evlenince ne olacak hiç planı yok gibi. allah kerim kafasında. tamam rızkı veren allah tabi ama sen tutmazsan savurursan ne olacak ki. evli olsak evde bir borç olsa vs olsa hepsi benim üstüme kalacak ve ödemek zorunda olacaım . ödemesem kötü eş olurum.

kalbi cok temiz cok iyi ama işte bu palaspandıras hali üzücü ya. ben de yanımda jilet gibi bir adam istiyorum cok mu zor güzel giyinmek
Bu çok önemli bir konu ve bence de düşündüklerinizde haklısınız. Özbakım çok önemlidir ve şimdiden böyle olan evlendikten sonra iyiden iyiye salar. Çok zor değil temiz kokmak, iyi giyinmek, hele ki para da varken.

En yakın arkadaşım da bu durumdan şikayetçi olduğu için yakinen biliyorum. Kız mis gibi alımlı, güzel giyinir kendine özenir, nişanlısı yanında o kadar paspal kalıyor ki. Ne dese değiştiremedi, üstüne bir de alınıyor adam, beni beğenmiyorsun diyor, e haklı kız?? Sizin ex’in evlilik muhabbeti varken para konusundaki tavrı da çok sorumsuzca zaten, ciddiye aldığını düşünmüyorum. Cidden iyi yapmışsınız, boşa vakit harcamaya gerek yok çok gecikmeden kestirip atmak lazım bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…