ayrıldım ama suçlanıyorum

Bu çok önemli bir konu ve bence de düşündüklerinizde haklısınız. Özbakım çok önemlidir ve şimdiden böyle olan evlendikten sonra iyiden iyiye salar. Çok zor değil temiz kokmak, iyi giyinmek, hele ki para da varken.

En yakın arkadaşım da bu durumdan şikayetçi olduğu için yakinen biliyorum. Kız mis gibi alımlı, güzel giyinir kendine özenir, nişanlısı yanında o kadar paspal kalıyor ki. Ne dese değiştiremedi, üstüne bir de alınıyor adam, beni beğenmiyorsun diyor, e haklı kız?? Sizin ex’in evlilik muhabbeti varken para konusundaki tavrı da çok sorumsuzca zaten, ciddiye aldığını düşünmüyorum. Cidden iyi yapmışsınız, boşa vakit harcamaya gerek yok çok gecikmeden kestirip atmak lazım bazen 👏
beni beğenmiyorsun olduğum gibi kabul etmiyorsun diyip duruyor . ama ben seni uyardım. ben senin yanına böyle mi geliyorum diyince kızdı

beni beğenmiyorsun olduğum gibi kabul etmiyorsun diyip duruyor . ama ben seni uyardım. ben senin yanına böyle mi geliyorum diyince kızdı
Evet, beğenmiyorsunız, kabul etmek zorunda değilsiniz ki? Ayrıca birini olduğu gibi kabul etmek de böyle bir şey değil, diş fırçalamayan haftada bir duş alan pis pis kokan insanları falan da onlar öyle diye kabul edelim madem, ooooldu canım.

Daha kişisel hijyen ve bakım bilinci oturmamış adamları da kabul etmeyelim bir zahmet. Öz saygı ile doğrudan alakalıdır bu, kendine saygısı olmayanın da karşısındakine hiç olmaz.

kalbi cok temiz cok iyi ama işte bu palaspandıras hali üzücü ya. ben de yanımda jilet gibi bir adam istiyorum cok mu zor güzel giyinmek
Ben cok spor giyinirim, genelde sort crop spor ayakkabi/sandalet/parmak arasi terlik şeklinde.

Ama dort dateimize de esofmanla gelen adam beni bile baymisti ahshd neyse sonra artik nolduysa pantolonla gelmeye basladi "senin yanininda esofmanla olmak istemedim artik" diye.
Demek ki isteyince giyiyorlar ama islerine gelmiyor işte 🤷🏻‍♀️

Evet, beğenmiyorsunız, kabul etmek zorunda değilsiniz ki? Ayrıca birini olduğu gibi kabul etmek de böyle bir şey değil, diş fırçalamayan haftada bir duş alan pis pis kokan insanları falan da onlar öyle diye kabul edelim madem, ooooldu canım.

Daha kişisel hijyen ve bakım bilinci oturmamış adamları da kabul etmeyelim bir zahmet. Öz saygı ile doğrudan alakalıdır bu, kendine saygısı olmayanın da karşısındakine hiç olmaz.
Öff dişini havluya silen biri vardi forumda, birinin kocasiydi.
KudrAlobar KudrAlobar kimin kocasiydi

geri adım atmıyorum . beni böyle sev yoksa sen beni hiç sevmemişsin kafasına girdi şuan. ama napayım senin prensiplerin varsa benim de var yani kötü kokmayan güzel giyinen traşını olan erkek istiyorum ben de yanımda.
Onun nasıl prensipleri varmış merak ettim?

ya hiç bir gelecek yatırımı yok. eline cok güzel paralar da geçiyor ama fısss olup gidiyor. her allahın günü iki paket sigara ve starbucksta kahve içiyor kafadan 250-300 tl her allahın günü yaaa.
bazı insanlarda şey kafası var
"ne olacak yahu azıcık paralar bunlar" bunlara kalırsa 100 bin 100 bin filan biriktirecez herhalde (bu kafada yaşan kimsenin para biriktirebildiğini de görmedim ha)

ben asla (acele uçuş vs bir durum yoksa) dışarda büfeden su, starbuckstan kahve (yanıma alıyorum termosla) vs almam günlük bakkala gidip cips kola almam (bu sağlık için de neyse)
ama onlar şey diyor "yaa ne olacak 50 lira 100 lira mı gözüne batıyor"

yahu gözüme batmıyor. markette 5 lira olmayan şeye niye bakkalda büfede 15 lira vereyim. yanıma evden alsam da aynı kahve sanki starbucks kahvesinin özel bir yanı var..
hele sigara zaten...

zaten artık 50 liraya da bişey kalmadı 100 oldu 200 oldu en basit bişey. bunları günlük sürekli harcamak demek günde 300-400 liradan ayda kaç lira ediyor bi düşünseler....

bir de şey diyor ya (sigara içinler özellikle) işte sen almadın da zengin mi oldun
ya zengin olmadım ama evimi arabamı da kendim aldım, babadan bişeyim kalmadı yani.

ben bunu zengin olmak için yapmıyorum gereksiz harcamamak için yapıyorum. o parayla kaliteli omega3 almaya çalışıyorum.

ülkenin en mafyatik oluşumları arasında olan büfecilerin 10m2 dükkanda zengin olmasından da hoşlanmıyorum ayrıca,
1 tane fiş veren büfeci yokken niye 20 liraya suyu büfeden alayım mesela, ölmem lazım susuzluktan...

Çok doğru karar, bu doğru kararlara bir yenisini daha eklemek istersen de engelle ulaşamasın sana. Çünkü ulaşabildikçe manipüle etmeye çalışacak, bıkkın hayatına ortak arıyor böylelerine ne fedakarlık yapsan yaranamazsın kaldı ki kimseyi de salmış, bakımsız hâliyle kabul etmek zorunda değiliz. Biz öyle olsak erkekler 3 gün sussa 5.gün şikayet etmeye başlar. Bu adamın başka göze batan tarafları da var önceki konunuza uzunca yazmıştım. Bence kendinize büyük bir iyilik yapmışsınız ayrılarak.

Diğer konunda herkes sorularına aklına takılanlara madde madde cevap vermişti.Bence tekrar cevap beklemek yerine ayrılmanın ne kadar doğru olduğunu anlamak için verilen cevapları aç oku.İkna olursun.Tek neden sigara ve giyim kuşama özensizlikte değildi.Maddi sebepler ve ablası da senin için ciddi soru işaretiydi.Adam bunlar bahane demiş paragöz görünmemek içinde maddi durumuyla ilgili aklına takılanlari muhtemelen ifade edemedin.Bitirmisken uzatmalara hiç gitme derim

Ya zaten şu erkeklerin totoları sıkışınca beni sevseydine getirmesi saçmalığına ne demeli..O da sizi sevseydi bakımına dikkat ederdi.. Sigara mevzusuna birşey diyemem kolay kolay bırakılmıyor.Ama kendine temiz bakmak ayrı birşey..Bir de savurgan olmamayı deneyebilir mesela..Ayrılın gitsin..Bekarken seviyorum ne olursa olsun dediğim icin agzima micildi...

1.5 senedir bir ilişkim vardı. önceki konularımı okuyanlar bilir. sigara içmesinden dolayı cok rahatsızdım ve bana en başlarda azaltarak bırakmaya calışacağını söylemişti ama hiç azaltmadı ve bırakmak da istemiyor resmen seviyor sigarayı. zaten avukat oldugu için de cok sigara içilen ortamlarda hep. arkadaş grubu var full sigara tiryakisi. ama onların eşleri içmelerine bişey demiyor çünkü onlar da içiyor. herneyse konu biraz sigaradan başladı ve devamında öz bakımına özen göstermesini istediğimi belirttim tabi süreç boyunca değişmedi. ben bakımlı olmasını istedikçe o kendini biraz daha saldı. hep söyledim güzel gömlekler alalım sana parfümm alalım dedim hiç oralı değil. ben de biraz daha iyi görünmesini istedim normalde uzun boylu kilolu da değil biraz kendine baksa cok hoş olur. sen bunları bahane ediyorsun diyor bana. ama bunlar benim için önemli . daha şimdiden salmış kendini evlenince hiç hoşuma gitmez bu durum. belki de klasik bir türk erkeği ama bilmiyorum böyle olmayabilir yaa. diğer bir konu da hiç tutumlu olmaması. tamam benimle evlenmek istiyor ama hiç para biriktirmedi. bir sene önce anlaşmıştık biraz sen biriktir biraz ben biriktireyim de altın alalım evlenirken lazım olur diye. ben biriktirdim ama onda yine sıfıra sıfır. avukatım 3 ayda bir araba parası gelir elime diyor ama ortada bişey yok. kredi kartıyla sigara içmeye devam ediyor. cok rahatsızım. beni sevmiyorsun sevsen bunlar sana batmazdı diyor. bilmiyorum ya cok üzgünüm kızlar. iyi mi yapmışım bana akıl verin.
Hala şu leş adamda mı takılı kaldın ya kendin yazmışsın işte iyi mı yaptım diyorsun. Kurtulmuşsun biraz kendine güvenin olsun daha seçici ol

kalbi cok temiz cok iyi ama işte bu palaspandıras hali üzücü ya. ben de yanımda jilet gibi bir adam istiyorum cok mu zor güzel giyinmek
Bırakın kalbi temiz lafını ,çok temizse cennete gitsin.Birikim yapmayı,düzgün giyinmeyi ,Sevdiği kadın için fedakârlık yapmayı bilmiyorsa uzatmayın.Sigarayı bırakamaz o yönde haklı ama sağlığı için azalta bilir ,Spor yaparak eksi şartları artıya getirebilir .Mahalle kahvesinde oturan bıyığı sararmış amcalar gibi tüttürüp durmaz....Çok kazandığını söylediğiniz o para sadece sigara ve kahve ile bitiyorsa ya kazandığı yalan ya da kumar oynuyor

bazı insanlarda şey kafası var
"ne olacak yahu azıcık paralar bunlar" bunlara kalırsa 100 bin 100 bin filan biriktirecez herhalde (bu kafada yaşan kimsenin para biriktirebildiğini de görmedim ha)

ben asla (acele uçuş vs bir durum yoksa) dışarda büfeden su, starbuckstan kahve (yanıma alıyorum termosla) vs almam günlük bakkala gidip cips kola almam (bu sağlık için de neyse)
ama onlar şey diyor "yaa ne olacak 50 lira 100 lira mı gözüne batıyor"

yahu gözüme batmıyor. markette 5 lira olmayan şeye niye bakkalda büfede 15 lira vereyim. yanıma evden alsam da aynı kahve sanki starbucks kahvesinin özel bir yanı var..
hele sigara zaten...

zaten artık 50 liraya da bişey kalmadı 100 oldu 200 oldu en basit bişey. bunları günlük sürekli harcamak demek günde 300-400 liradan ayda kaç lira ediyor bi düşünseler....

bir de şey diyor ya (sigara içinler özellikle) işte sen almadın da zengin mi oldun
ya zengin olmadım ama evimi arabamı da kendim aldım, babadan bişeyim kalmadı yani.

ben bunu zengin olmak için yapmıyorum gereksiz harcamamak için yapıyorum. o parayla kaliteli omega3 almaya çalışıyorum.

ülkenin en mafyatik oluşumları arasında olan büfecilerin 10m2 dükkanda zengin olmasından da hoşlanmıyorum ayrıca,
1 tane fiş veren büfeci yokken niye 20 liraya suyu büfeden alayım mesela, ölmem lazım susuzluktan...
valla sentam benim kafadansın. seninle kanka olmak istiyorum. şimdi insanlar o kadar savruk ki bir şişe suya 20 tl veriyorlar büfelere ayrı gıcığım zaten. avm de bile ben susadımsa en alt kata iniyorum migrostan su alıyorum soda alıyorum mesela ben yanlış mı yapıyorum. ya da file marketten alıyorum para üstüyle de kruvasan alıyorum mis gibi yiyorum geze geze

Ya zaten şu erkeklerin totoları sıkışınca beni sevseydine getirmesi saçmalığına ne demeli..O da sizi sevseydi bakımına dikkat ederdi.. Sigara mevzusuna birşey diyemem kolay kolay bırakılmıyor.Ama kendine temiz bakmak ayrı birşey..Bir de savurgan olmamayı deneyebilir mesela..Ayrılın gitsin..Bekarken seviyorum ne olursa olsun dediğim icin agzima micildi...
savurgansın diyince de sen paracı mısın diyor yarabbim.....

savurgansın diyince de sen paracı mısın diyor yarabbim.....
geçen gün açtım ben tantuni cok severim . gidelim yiyelim dedi. bitane yer var burda ama cok gereksiz pahalı. oraya gitmeyelim cok pahalı dedim naapsın adam bedava mı versin dedi bana ya. 150 tllik tantuniyi 250 tl ye e yemek istemedim diye bana bunu söyledi . o kadar önemsemiyor ki parasını

Çok iyi yapmışsın yarınını düşünmeyen adamdan bir cacık olmaz. Üstelik avukatmış şimdiye kadar sağlam birikimi olması lazımdı.
Sigara mevzusunda da içenler sanırım şunu anlamak istemiyorlar ama cidden kokuyorlar o yüzden içen içenle olmalı yoksa diğer türlü içmeyen tarafa hep eziyet.

Çok iyi yapmışsın yarınını düşünmeyen adamdan bir cacık olmaz. Üstelik avukatmış şimdiye kadar sağlam birikimi olması lazımdı.
Sigara mevzusunda da içenler sanırım şunu anlamak istemiyorlar ama cidden kokuyorlar o yüzden içen içenle olmalı yoksa diğer türlü içmeyen tarafa hep eziyet.
yaa ben de bunu anlamıyorum ya. bana karşı çok cömert her istediğimi yapmaya almaya çalışır ama birikim sıfır yaaa hep ekside

Back
X