Ayrıldım peşimi bırakmıyor :(

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
38
33
Yaklaşık 1 ay önce sevgilimden ayrıldım.Geçenlerde vicdan yapıyorum diye bir konu açmıştım bilenler bilir oradan çok ayrıntıya girmeyeceğim.Dengesizliği,çok fazla üzerimde baskı kurmak istemesi,kendi dediklerinin hep doğru olduğuna inanması ve kültür farkı aramızda yaşanan sorunlardandı 4 sene boyunca.Ve artık bunları görmeye başladım ayrılmak istediğimi söyledim.Başta çok karşı çıktı ve bunun benim düşüncem olmadığını dile getirdi.Seninle olmazsa kimseyle olmaz.Kendini de beni de yakma.Sonra aklıma neler geliyor bir bilsen.Resmen beni ve kendisini direk öldüreceğim demedi ama bu anlama gelir imalarda bulundu.Sonra da ben sana nasıl kıyarım.Bi dengesizlik daha.Ailemde biliyor ayrıldığımı.Kendisi son bir kez görüşmek istedi.Bulunduğun şehre geleceğim ve ister gel ister gelme dedi.Sonra seni göremezsem babanla gidip konuşacağım dedi.Bende ne konuşacaksın dedim.Konuşunca öğrenirsin dedi.Yani şu an diken üstündeyim.Ailem bu işin bu şekilde olduğunu bilmiyor.Bütün nedenlerini bilmiyorlar ama bunları aileme söylemem gerekir mi?? Resmen ya benimsin ya kara toğrağın diyecek en sonunda.O modda resmen şu an.Arkadaşları beddua okuyorlarmış birde bana.28 yaşında koskoca adamın dediği laflara ya.Sana karşı sevgim bitti diyorum.Sen sevmesende ben seni seviyorum zamanla tekrar aşık olursun diyor.Korkmaya başladım.Ne yapabilirim bu durumda??

Ne konuşacaksın yerine babam zaten ayrıldığımızı biliyor, ben anlattım ona diyemediniz mi?
Tehditvari konuşmaları sürerse açıklayın ailenize durumu, ayrılma sebeplerinizi de daha detaylı anlatın. Önce onlar neyin ne olduğunu bilsinler ki olası bir iftira için şimdiden koruyucu kalkanınız olsun.

Kesinlikle ailenden saklama durumu ve asla tek başına onunla buluşma!! 28 yaşında birinin edeceği laflar mı bunlar? Takıntılı biriyse, mazallah, neler görüyoruz haberlerde.

Ailemin bildiğini söyledim tabi.O daha söylememiş kendi ailesine.Hala benden bir umut bekliyor.Ve dönmem gerektiğini söylüyor.Sen bu değilsin diyor.Senin yüzünden sigaraya başladım.Orda burda deli gibiyim.Ne haldeyim ah bir bilsen gibi laflar.Artık bende yoruldum ya.Savcılığa vereceğim dedim en sonunda

Sigara başlaması seviyesindeyse dert etmeye gerek yok, beklediği umudun olmadığını ne kadar kesin bir şekilde gösterirsiniz bilmiyorum ama asla tekrar konuşarak olacak şey değil. Savcılığa vereceğim deyip devam ettiğinde vermezseniz her zaman blöf yapacağınızı da düşünecektir doğal olarak, tehdit ediyorsanız yapın gerekli gördüğünüzde.

Annen ile mutlaka paylaş ve asla buluşmaya vs gideyim deme

Annen ile mutlaka paylaş ve asla buluşmaya vs gideyim deme
Kesin bir şekilde anlatsam da mesajda yazsam artık yoruldum anlamıyor.Gerçekten sinirimi bozmaya başladı yavaştan anneme açacağım artık.Geçen hastaneye kaldırılmış.Sürekli ağlıyormuş.Ama ne yapabilirim vicdan yapıp sevmediğim bir insanla hayatımı paylaşmak ne kadar doğru ki daha fazla üzülecek bunu göremiyor ki.

Ailenle paylaş...
Onların haberi olmadan da asla buluşma onunla...

İletişim yollarını kapatın o zaman. Ayrılmak normal bir insanla olsa bir daha görüşmemek demek çoğu zaman, sizin durumunuzda iletişimi neden sürdürüyorsunuz ki? Anlamadığını gördüğünüz halde anlatmaya çalışmayın artık. Son lafınızı ettiniz savcılığa veririm diye bundan sonrasını o düşünsün düşünebiliyorsa.

Anlamayan adamla iletişimi uzatman anlamsız.
Kısa net. Bildiğini oku beni rahatsız etme diyeceksin kesinlikle cevap vermeyeceksin sonra.

Havlayan köpek ısırmaz.

Aynı benim eskisi şu dengesizlik konusuna.. Bir gün mesaj atardı saçma sapan, yok ben onu birlikteyken aldatıyormuşum da falan, öyle bir şey yapmayacağımı çok iyi bildiği halde.. Ben cevap yazmazdım, ertesi gün tekrar mesaj atardı, ben onları sinirle söyledim çok özür dilerim falan.. Bence kendisinde çift kişilik vardı, Allah şifasını versin ne diyeyim. Ben hiç cevap vermediğim için zamanla söndü bu davranışları.. Tabi çok uzun süre devam etti.

28 yaşında sigaraya başlamış. Vücut 28, beyin 15 yaşında mübarek. Ailene de söyle, zorlarsa da şikayet et.

Ailene kesinlikle anlatmalısın çünkü eğer başına bir iş gelirse ileride Allah korusun yine de anlat ki sana karşı bi kozu kalmasın elinde eğer anlatmazsan ve eski bunu öğrenirse kullanır bunu sana karşı hiç çekinme ve anlat emin ol en iyisi bu olur

babanla konuşsun seni tehdit için demiş onu internet dini forumlardan birinden soğutma duası oku öncesinde eğer onu rahatsız ederse yasal yollara başvuracağını söyle bunu söylerken konuşmanı kaydet.sana gönderdiği imalı mail mesaj vb varsa onların kaydını al kanıt olarak sunarsın.

Ayrılığı hazmedemediği için böyle davranıyor.Tehditvar tavırları bu yüzden.Psikopat gibi seviyormuş onu anladım artık.Artık cevapda vermiyorum.İletişim yollarınıda kapattım engelledim.Ama ben şunu çok düşünerek iyi davranmaya çalışmışım karşı tarafa.Kendisi askere gidecek.Askere gitmeden önce doğru mu yaptım yanlış mı??İşte gittikten sonra söyleseydim daha da kötü mü olacaktı.Birde umutla bekleyecekti hala askerdeyken.Hani o daha kötü olurdu onun için.Bu sorular aklımı yeyip bitiriyor.Çünkü sert söylemem gerekiyordu anlaması için.Bütün hayatını benim üzerime kurmuştu.Evet bende onun üzerine kurmuştum ama sonuçta olmuyorsa zorlamanında bir anlamı yoktur.Böyle garip haberler duyuyorum.Korkuyorum kendine zarar verir mi işte benim yüzümden.Ben kul hakkına girdim mi sonuçta o kadar yıl ümitle bekledik.Tabi bende bekledim ama bu davranışları niye erken fark etmedim diye kendime kızıyorum.Ailemede söyledim zaten.Sen istedikten sonra birşey yapamaz dediler.

bence oncelikle telefonunuzu degistirin ki size ulasamasin. ya da yapabiliyorsaniz mesajlarina cevap vermeyin, aramalarini engelleyin. sosyal medya hesaplarinizdan silip engelleyin. yani kisacasi size ulasabilecegi her yolu kapatin. sizi baska yollardan tekrar rahatsiz ederse de eski mesajlarini delil olarak kullanip savciliga sikayet edin. aileniz de tum bu olanlardan haberdar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…