- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
- Konu Sahibi elif-zeynep
-
Kesinlikle ailenden saklama durumu ve asla tek başına onunla buluşma!! 28 yaşında birinin edeceği laflar mı bunlar? Takıntılı biriyse, mazallah, neler görüyoruz haberlerde.Yaklaşık 1 ay önce sevgilimden ayrıldım.Geçenlerde vicdan yapıyorum diye bir konu açmıştım bilenler bilir oradan çok ayrıntıya girmeyeceğim.Dengesizliği,çok fazla üzerimde baskı kurmak istemesi,kendi dediklerinin hep doğru olduğuna inanması ve kültür farkı aramızda yaşanan sorunlardandı 4 sene boyunca.Ve artık bunları görmeye başladım ayrılmak istediğimi söyledim.Başta çok karşı çıktı ve bunun benim düşüncem olmadığını dile getirdi.Seninle olmazsa kimseyle olmaz.Kendini de beni de yakma.Sonra aklıma neler geliyor bir bilsen.Resmen beni ve kendisini direk öldüreceğim demedi ama bu anlama gelir imalarda bulundu.Sonra da ben sana nasıl kıyarım.Bi dengesizlik daha.Ailemde biliyor ayrıldığımı.Kendisi son bir kez görüşmek istedi.Bulunduğun şehre geleceğim ve ister gel ister gelme dedi.Sonra seni göremezsem babanla gidip konuşacağım dedi.Bende ne konuşacaksın dedim.Konuşunca öğrenirsin dedi.Yani şu an diken üstündeyim.Ailem bu işin bu şekilde olduğunu bilmiyor.Bütün nedenlerini bilmiyorlar ama bunları aileme söylemem gerekir mi?? Resmen ya benimsin ya kara toğrağın diyecek en sonunda.O modda resmen şu an.Arkadaşları beddua okuyorlarmış birde bana.28 yaşında koskoca adamın dediği laflara ya.Sana karşı sevgim bitti diyorum.Sen sevmesende ben seni seviyorum zamanla tekrar aşık olursun diyor.Korkmaya başladım.Ne yapabilirim bu durumda??
Ailemin bildiğini söyledim tabi.O daha söylememiş kendi ailesine.Hala benden bir umut bekliyor.Ve dönmem gerektiğini söylüyor.Sen bu değilsin diyor.Senin yüzünden sigaraya başladım.Orda burda deli gibiyim.Ne haldeyim ah bir bilsen gibi laflar.Artık bende yoruldum ya.Savcılığa vereceğim dedim en sonundaNe konuşacaksın yerine babam zaten ayrıldığımızı biliyor, ben anlattım ona diyemediniz mi?
Tehditvari konuşmaları sürerse açıklayın ailenize durumu, ayrılma sebeplerinizi de daha detaylı anlatın. Önce onlar bilsinler ki iftira için şimdiden koruyucu kalkanınız olsun.
Ailemin bildiğini söyledim tabi.O daha söylememiş kendi ailesine.Hala benden bir umut bekliyor.Ve dönmem gerektiğini söylüyor.Sen bu değilsin diyor.Senin yüzünden sigaraya başladım.Orda burda deli gibiyim.Ne haldeyim ah bir bilsen gibi laflar.Artık bende yoruldum ya.Savcılığa vereceğim dedim en sonunda
Sigara başlaması seviyesindeyse dert etmeye gerek yok, beklediği umudun olmadığını ne kadar kesin bir şekilde gösterirsiniz bilmiyorum ama asla tekrar konuşarak olacak şey değil. Savcılığa vereceğim deyip devam ettiğinde vermezseniz her zaman blöf yapacağınızı da düşünecektir doğal olarak, tehdit ediyorsanız yapın gerekli gördüğünüzde.
Kesin bir şekilde anlatsam da mesajda yazsam artık yoruldum anlamıyor.Gerçekten sinirimi bozmaya başladı yavaştan anneme açacağım artık.Geçen hastaneye kaldırılmış.Sürekli ağlıyormuş.Ama ne yapabilirim vicdan yapıp sevmediğim bir insanla hayatımı paylaşmak ne kadar doğru ki daha fazla üzülecek bunu göremiyor ki.Annen ile mutlaka paylaş ve asla buluşmaya vs gideyim deme
İletişim yollarını kapatın o zaman. Ayrılmak normal bir insanla olsa bir daha görüşmemek demek çoğu zaman, sizin durumunuzda iletişimi neden sürdürüyorsunuz ki? Anlamadığını gördüğünüz halde anlatmaya çalışmayın artık. Son lafınızı ettiniz savcılığa veririm diye bundan sonrasını o düşünsün düşünebiliyorsa.Kesin bir şekilde anlatsam da mesajda yazsam artık yoruldum anlamıyor.Gerçekten sinirimi bozmaya başladı yavaştan anneme açacağım artık.Geçen hastaneye kaldırılmış.Sürekli ağlıyormuş.Ama ne yapabilirim vicdan yapıp sevmediğim bir insanla hayatımı paylaşmak ne kadar doğru ki daha fazla üzülecek bunu göremiyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?