Ayrıldım peşimi bırakmıyor :(

yazdığı mesajları hemen sakla
bu arada bir hat değişmek bu kadar zormu ya?
Ama acilen ailene anlat bu durumu..Çünkü anlattıklarına bakılırsa adam takıntılıymış..

Ailene anlat durumu, baban da muhatap almasın onu. Dikkat et kendine de, yalnız çok fazla dışarı çıkma Ne dengesiz adamlar var yahu, gururlarına yediremiyorlar istenmemeyi...

Sapık bu adam .. Benim de ciddi olmayan kısa süreli bir ilişki bile sayılmayan arkadaşlık başıma iş aşmıştı ..
Sen zaten daha çok soğumuşsundur eminim şu sapkınlıklarından sonra ..
Ailene söyle bence ve onun hiçbir tehdidinden tedirgin olma ..
Ben korktum ve babamı aradı ve sonuçta hiçbirşey olmadı ..
Savcılığa gittik suç duyurusunda bulunduk ve ben numaramı değiştirdim ..
Ailen çok basıkıcı insanlar değillerse seni anlar ve önce senden duyup sana inanırlar ..
Korkarsan daha çok üstüne gelir ..
Açma telefonlarını sana ulaştıkça ciddiye alındıkça üstüne gelecektir .

sakın barışma seven adam kızın babasının karşısına " Kızını seviyorum evlenmek istiyorum" diye çıkar.
tehdit eden adam evlenince döver söver kapıya koyar. ya da koyma kanının son damlasına kadar sömürür.
aman sakın barışma..

Zaten tanıştıkları için korkmuyorum artık bende.Ailem biliyor.

Benim korktuğum nokta şuan normalde kendisi sinirlenmeyen çok sakin görünümlü biridir ama ben ona ayrılacağım kelimesi ettikten sonra adam delirdi.Ve işte intihar ederim,kendimi öldürürüm.İşte ne bileyim ne hale geitrdin beni hiç mi insaf yok sende lafları etmeye başladı ilk zamanlar.Bende yufka yürekli birisiyim malesef ve vicdan yaptım o yüzden bu kadar düşünüyorum.Yoksa o kadar takmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…