ayrıldım pişman değilim ama haksız mıyım?

burcuu99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
466
68
73
Gaziantep
Merhabalar. Artık canıma tak etmişti gerçekten.şimdi sizlere özetleyerek anlatmak istiyorum.benimm uzuun yıllardır devam eden bir ilişkim vardı.ikimizde üniversite mezunu insanlarız.neyse kendisi Amerika da.yani biz çok uzaktan bir ilişkim yürütüyoruz malesef.benim asıl problemim düşünce yapısı.gelenekçi yapısı.Şöyleki baştan beri üniversite mezunu olmamı yediremedi bunu yediremezken benimde çalışmamı istemiyordu bir şekilde ikna oldu ama gönülsüz.ikna olduktan sonra durmadan beni bir kalıba sokmaya çalışıyor.evlenince şunu yaparsın biz şöyle aileyiz çalıştığını ben anlamam uyum sağlayacaksın biz her gün görüşen aileyiz.çok rahatsız ediyor beni bu ithamları.
ve kopma noktası...
dün çok afederseniz biz misafirler için annemle mantı döktük..mesaj attım müsait değilim diyee böyle böyle diye... bu da başladı ilerde de gelir bizee 9-10 kişi iftara oturur dökersin artık çalışıp çalışmamanla alakası yok diye benim de fevrim döndü...bayan olan benim ağırlayacak olana benim ben o gün imkanım ve gücüm neye yetiyorsa tabiki yaparım dedim.bu da başladı bizimkiler öyle değil gülerler arkandan haberin olsun aa şunu mu yapmış diyee.ben de iyice dellendim ne kadar saygısızca ortada verilen emek var buna mı gülecekler diyeee.tabi kavga kıyametler...
ben birinin beni bir kalıba sokmaya çalışmasından nefret ediyorum kendi aş bilmez iş bilmez sanane be adam .o evin hanımı benim ağırlayacak olan benim.sana noluyor. durum aynen bu... bende olamaycağını bu şekilde anlaşamaycağımızı söyledim çünkü bu verilen örneklerden sadece biri.benim aileme göre farklı yapıda bir ailesi var.şu anda pişman değilim doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.. sizinde fikirlerinizi almak istedim...kusura bakmayın uzun olduu..

Çok doğru bir karar vermişsin. Olaya bakınca küçük bir tartışma gibi görünüyor ama buz dağının görünen yüzü. Asla seni kalıba sokmaya çalışan, seni olduğun gibi kabul etmeyen biriyle birlikte olma. Tebrik ediyorum kendine olan saygından dolayı.

pişman olmamakta haklısın önüne bak adam gibi adamla birlikte ol..seni kalıba oturtana kadar kalıptan yeni çıkmış sıcak pres bir hatunla evlensin terbiyesiz..sana mesajları açık evlenince başta ben ve ailem olmak üzere senin ağzına ....diye baya zorlamış iyi tahammül etmişsin..bundan sonra mutluluklar.

Son düzenleyen: Moderatör:

arkana bakmadan kaç derim
bu erkek tip seni yer bitirir kendine bişi kalmaz
zaten ayrılmışsın sanırım en doğru karar
ailesi ile ilgili bu kadar bilgi vermesi yok şöyleler yok böyleler yok 9-10 kişi gelirler vs hiç hoş değil
şimidden birşeyleri dikte ediyor resmen sonrada ben sana söylemiştim olacak o
erkek adam herşeye karışmaz kadın ne koyarsa sofraya/misafere yer gider

teşekkür ederim değerli fikriniz için..

kesinlikle katılıyorum aynen tarif etiiğiniz yapıda biri zaten beni yola getirmeye çalışıyo aklı sıra.ne yola geleceksem..ben adap görgü bilmiyorum sanki..

teşekkür ederim gerçekten doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum..biz kültür olarak da farklıydık onların çevresinde pek okumuş biri yoktu.bundan sonra istediğin gibi okumamış evde oturan birinin bul bakalım dedim en sonunda bende

Sizin adına sevindim, iyi ki evlendikten sonra yaşayarak görmediniz de şimdi öğrenmiş oldunuz
Benim eşimin ailesi aynen ayrıldığın sevgilinin ailesi gibi. Allaha şükür ezdirmiyorum kendimi,çalışıyorum herkes en başta da eşimden saygı görüyorum.
Evlenmeden önce saygı göstermeyeceğini,direteceğini beni istediği kalıplara sokacağını hissetsem ben de devam edemezdim sizin gibi.
Şimdi ufacık da olsa yanlış mı yaptım kırıntısı kalmasın aklınızda,emin olun bu konu evlilikte çok ama çok önemli,ilk sıralarda nerdeyse

Burada o kadar "koca" meraklisi var ki... Tebrik ediyorum sizi. Size uygun degilmis. Bitirme cesaretini gostermissiniz. Insallah daha hayirlisi cikar karsiniza.

Doğru bir karar almışsınız. Yol yakınken dönmeniz en iyisi. Daha sonra çok sancılı bitebilirdi ilişkiniz. Anlattığınız kadarıyla fikirleriniz arasında uçurum var zaten. Böyle bir durum da devam etmeniz,üstüne bir de evlenmeniz pek sağlıklı olmazdı.

en doğru kararı vermişsin evlenmeden bile sürekli ailesine uydurmaya calışan bırı ılerde evlılıkte anne babasının sözunden cıkamazdı zaten, ben anlamıyorum bu erkeklerı en baştan aılelerıne uygun görduklerı bırı ıle başlasalar ya neden aılesıne uygun olmadığını dusunduğu bırıyle başlayıp değiştirir derdıne düşuyolarsa

baştan biliyodu zaten..ondan hiç orta yolu bulayım diye bir şey yoktu zaten hep sen yapacaksın sen bize ayak uyduracaksın.erkek tarafı şöyledir böyledir.

bence hiç üzülme evlenip sonra ayrılıcam dıye uğraşacağına, ben boşanmış biri olarak dıyorum bunları, o gitsin ve annesinin uygun görduğu biri ile bence görücü usulu evlensın ancak öyle kalıplara sokar eşini

Bence dogru karar vermissin, emir vermek birseylere zorlamak hic hos degil. Senin okadarini dusunecek aklin var sonucta ona noluyo yani.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ona göre okumuş üniversite bitirmiş kızlar pek eş adayı değil.yani öyle sorumluluk falan bilmezlermiş.bende Allah sana ev kızı versin okumamış ama seni feleğinden geçirsin inşallah dedim

ona göre okumuş üniversite bitirmiş kızlar pek eş adayı değil.yani öyle sorumluluk falan bilmezlermiş.bende Allah sana ev kızı versin okumamış ama seni feleğinden geçirsin inşallah dedim

emin ol tutucaktır bu duan, o senınde dedığın gıbı ev kızlarını masum gören ve çalışanların okumuşların hep sorumsuz olduğunu sanan insanlar neden calışan bayan sevgılı ararlar bılmem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…