ayrıldım pişman değilim ama haksız mıyım?

Sanki ailesi icin cikio ailesi ne derse desin seni koruyacak kendini ailesine sanki hep begendirmen lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böyle de net kadınlar var demek bu sitede:))) helal olsun.. misafirini ağırladığın için minnettar kalacağına bi de güleceklermiş..vay paşam ..ağır ol .. çok sinirlendim... ama sizi sevdim ...çok seviyorum ayrılamıyorum kızlar ne yapmalıyımla bitmemiş mesaj :) günümüzde mantı döken kaç kız kaldı...kıymetinizi bilicek birisi çıkıcaktır.

çok teşekkür ederim güzel mesajınız için gerçekten kendime geldim.uzun yıllar olunca sabrettim ben yıllarca ama baktım iş ciddiye bineceek ve ben yapamicam onlarla..

Çok doğru bi karar vermişsiniz. Ben ataerkil topluma zaten karşıyım ama eski sevgiliniz oldukça abartmış bu durumu. Üniversite okumuş kız iyi bir eş adayı değil ne demek? Ne kadar ayıp. Yarın öbür gün evlendiğinizde çalışmanızdan rahatsız olduğunu sürekli dile getirirdi. Buradaki çoğu hatundan farklı olarak kendinizden taviz vermemişsiniz, ne güzel. O da otursun ailesiyle.

Bi kere misafir umduğunu değil bulduğunu yer.Yapılacak yemekleri kendi beğenmeyip gülecek misafre daha iyisini sen yapta ben yiyeyim derim.
Ya şöyle kadınların işine karışan erkeklere gerçekten fitil oluyorum.Sanane yani.Elinden geliyorsa sen yap dimi.
Sevgiliyken böyleyse evlendiğinde çekilecek dert değilmiş canım.
Hayırlı olsun ayrılığın.

Cok iyi yapmissin bu adamin derdi uyum saglaman falan degil her seye maydanoz tiplerden bu ne yapsan yaranamazsin her seye kulp bulur ailesi de ayni sanirim oyle yetismis. Huzurun zor olur. Ne demek verilen emege gulmek cok terbiyesizce

kesnlikle hak veriyorum çok ayıp bir kere. ailesi de zaten çalışan bayan istemiyomuş.ki şu anda da iş bulamadım çalışamıyorum ama bu çalışmak istemiyorum anlamına gelmicek tabiki.artık çalışmayan okumamış birini bulsunlar oğullarına

Çalışan bayanmışsin. Çalışmasan bile hastalık olur. Canın sıkkindir çok bir şey yapamazsın. Misafir bile ağırlayamazsin, bunlara hoş karşılamiyacakmis. Hayırlısi değilmiş demekki boşver gitsin.

tabi ki doğru kararı vermişsin

ayrıca böyle sağlam karakterli bir kadın olduğun için seni çok çok tebrik ederim

Allah razı olsun gerçekten hepinizden.ben çok sabrettim hatta kötü olacam diye de korktum ama sabah çok güçlü uyandım.Allah her şeyin hayırlsını versin

Kesinlikle hata yaptıgını düşünme ileride evlediğini düşün ailen teyzenler , amcanlar size gelmek isteyecek ama damat bey gönüllü değil al tartışma sebebi, Böyle tipler misafir agırlamaktan korkarlar bu korkularını göstermemek içinde bahane üretirler. Onlar senin gibi bir gelini nasıl kaybettik diye üzülsünler

Cok iyi yapmissin ayrilmakla simdi bunu yapan evlenince burnunu neye sokmazki herseye karisan erkekten nefret ediyorum benim esim ev islerine karismaz asla tek bir kotu huyu var oda kiskanclik calismami istemiyor ben guzellik uzmaniyim evlenmeden once calistim arkadasimla guzellik merkezimiz vardi ortak o evlendi baska sehire gitti ben evlendim baska sehire gittim ayrildik evlendikten sonra cok kisa calstim zaten cocuk oldu esimde baska birinin yaninda calismama ortak olmama izin vermedi dusununce hak veriyorum ihtiyacimizmi var insanlarla ne ugrasicaksin diyor ve kiskaniyorda ama asla ev islerime marketten ne alacagima hic karismaz cok iyi olmus canim uzulme daha iyisine layiksin:)

Çok doğru bir karar vermişsiniz.Şimdiden böyle yapan daha sonra neler yapmaz.Hep ben,hep benim ailem,hep benim akrabalarım,hep sen bize uyum sağla...Onların istedikleri her istediğine he desin,kendi fikri olmasın,istediğim şekilde yönlendireyim tarzında biri.Siz de böyle olmayınca hazmedememiş ve hiçte hazmedebileceğe benzemiyor.Şimdi olmasa ileride sorun çıkartırdı en iyisi bu şekilde olması.Bu güçlü tavrınızdan dolayı kutlarım sizi.

gerçekten tam anlamıyla özetlediniz onu.ona göre erkek tarafı baskındır onlara uyum sağlanmalı..çünkü bayan onlara gidiyomuş..ya daha neler neler var da işte anlattıklarım binde biri...

ay çok sinir oldum eski sevgilinize, en doğru kararı vermişsiniz, kendi aklınız iradeniz yokmuş gibi uygun gelin formatına sokulmaya çalışılmıssınız resmen, zararın neresinden dönülürse kardır,inşallah her gecen gün doğru bir karar vermiş oldugunuzu cok daha iyi farkeder ve sükredersiniz

amin inşallah teşekkür ederimm.

ay sinir olurum böyle çok bilmişlik yapan erkeklere
bende çok doğru bir karar vermişssin

bu ne yaa bu nasıl okumuş nasıl üniversite mezunu ne kadar dar düşünüyo ii yapmışsın cnm boşver belli ki kültür farkı var hiç üzülme. artı gerçekten ailesi dediği gibiyse çok feci bence kurtuldum diye sadaka bile verr

evet kültür farkı var.baştan beri var önce önemsemedim ama sonra da işin içinden çıkamadım.evlenince hiç çıkamazdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…