böyle de net kadınlar var demek bu sitede:))) helal olsun.. misafirini ağırladığın için minnettar kalacağına bi de güleceklermiş..vay paşam ..ağır ol .. çok sinirlendim... ama sizi sevdim ...çok seviyorum ayrılamıyorum kızlar ne yapmalıyımla bitmemiş mesaj :) günümüzde mantı döken kaç kız kaldı...kıymetinizi bilicek birisi çıkıcaktır.Merhabalar. Artık canıma tak etmişti gerçekten.şimdi sizlere özetleyerek anlatmak istiyorum.benimm uzuun yıllardır devam eden bir ilişkim vardı.ikimizde üniversite mezunu insanlarız.neyse kendisi Amerika da.yani biz çok uzaktan bir ilişkim yürütüyoruz malesef.benim asıl problemim düşünce yapısı.gelenekçi yapısı.Şöyleki baştan beri üniversite mezunu olmamı yediremedi bunu yediremezken benimde çalışmamı istemiyordu bir şekilde ikna oldu ama gönülsüz.ikna olduktan sonra durmadan beni bir kalıba sokmaya çalışıyor.evlenince şunu yaparsın biz şöyle aileyiz çalıştığını ben anlamam uyum sağlayacaksın biz her gün görüşen aileyiz.çok rahatsız ediyor beni bu ithamları.
ve kopma noktası...
dün çok afederseniz biz misafirler için annemle mantı döktük..mesaj attım müsait değilim diyee böyle böyle diye... bu da başladı ilerde de gelir bizee 9-10 kişi iftara oturur dökersin artık çalışıp çalışmamanla alakası yok diye benim de fevrim döndü...bayan olan benim ağırlayacak olana benim ben o gün imkanım ve gücüm neye yetiyorsa tabiki yaparım dedim.bu da başladı bizimkiler öyle değil gülerler arkandan haberin olsun aa şunu mu yapmış diyee.ben de iyice dellendim ne kadar saygısızca ortada verilen emek var buna mı gülecekler diyeee.tabi kavga kıyametler...
ben birinin beni bir kalıba sokmaya çalışmasından nefret ediyorum kendi aş bilmez iş bilmez sanane be adam .o evin hanımı benim ağırlayacak olan benim.sana noluyor. durum aynen bu... bende olamaycağını bu şekilde anlaşamaycağımızı söyledim çünkü bu verilen örneklerden sadece biri.benim aileme göre farklı yapıda bir ailesi var.şu anda pişman değilim doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.. sizinde fikirlerinizi almak istedim...kusura bakmayın uzun olduu..
böyle de net kadınlar var demek bu sitede:))) helal olsun.. misafirini ağırladığın için minnettar kalacağına bi de güleceklermiş..vay paşam ..ağır ol .. çok sinirlendim... ama sizi sevdim ...çok seviyorum ayrılamıyorum kızlar ne yapmalıyımla bitmemiş mesaj :) günümüzde mantı döken kaç kız kaldı...kıymetinizi bilicek birisi çıkıcaktır.
Çok doğru bi karar vermişsiniz. Ben ataerkil topluma zaten karşıyım ama eski sevgiliniz oldukça abartmış bu durumu. Üniversite okumuş kız iyi bir eş adayı değil ne demek? Ne kadar ayıp. Yarın öbür gün evlendiğinizde çalışmanızdan rahatsız olduğunu sürekli dile getirirdi. Buradaki çoğu hatundan farklı olarak kendinizden taviz vermemişsiniz, ne güzel. O da otursun ailesiyle.
Merhabalar. Artık canıma tak etmişti gerçekten.şimdi sizlere özetleyerek anlatmak istiyorum.benimm uzuun yıllardır devam eden bir ilişkim vardı.ikimizde üniversite mezunu insanlarız.neyse kendisi Amerika da.yani biz çok uzaktan bir ilişkim yürütüyoruz malesef.benim asıl problemim düşünce yapısı.gelenekçi yapısı.Şöyleki baştan beri üniversite mezunu olmamı yediremedi bunu yediremezken benimde çalışmamı istemiyordu bir şekilde ikna oldu ama gönülsüz.ikna olduktan sonra durmadan beni bir kalıba sokmaya çalışıyor.evlenince şunu yaparsın biz şöyle aileyiz çalıştığını ben anlamam uyum sağlayacaksın biz her gün görüşen aileyiz.çok rahatsız ediyor beni bu ithamları.
ve kopma noktası...
dün çok afederseniz biz misafirler için annemle mantı döktük..mesaj attım müsait değilim diyee böyle böyle diye... bu da başladı ilerde de gelir bizee 9-10 kişi iftara oturur dökersin artık çalışıp çalışmamanla alakası yok diye benim de fevrim döndü...bayan olan benim ağırlayacak olana benim ben o gün imkanım ve gücüm neye yetiyorsa tabiki yaparım dedim.bu da başladı bizimkiler öyle değil gülerler arkandan haberin olsun aa şunu mu yapmış diyee.ben de iyice dellendim ne kadar saygısızca ortada verilen emek var buna mı gülecekler diyeee.tabi kavga kıyametler...
ben birinin beni bir kalıba sokmaya çalışmasından nefret ediyorum kendi aş bilmez iş bilmez sanane be adam .o evin hanımı benim ağırlayacak olan benim.sana noluyor. durum aynen bu... bende olamaycağını bu şekilde anlaşamaycağımızı söyledim çünkü bu verilen örneklerden sadece biri.benim aileme göre farklı yapıda bir ailesi var.şu anda pişman değilim doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.. sizinde fikirlerinizi almak istedim...kusura bakmayın uzun olduu..
Merhabalar. Artık canıma tak etmişti gerçekten.şimdi sizlere özetleyerek anlatmak istiyorum.benimm uzuun yıllardır devam eden bir ilişkim vardı.ikimizde üniversite mezunu insanlarız.neyse kendisi Amerika da.yani biz çok uzaktan bir ilişkim yürütüyoruz malesef.benim asıl problemim düşünce yapısı.gelenekçi yapısı.Şöyleki baştan beri üniversite mezunu olmamı yediremedi bunu yediremezken benimde çalışmamı istemiyordu bir şekilde ikna oldu ama gönülsüz.ikna olduktan sonra durmadan beni bir kalıba sokmaya çalışıyor.evlenince şunu yaparsın biz şöyle aileyiz çalıştığını ben anlamam uyum sağlayacaksın biz her gün görüşen aileyiz.çok rahatsız ediyor beni bu ithamları.
ve kopma noktası...
Çok doğru bir karar vermişsiniz.Şimdiden böyle yapan daha sonra neler yapmaz.Hep ben,hep benim ailem,hep benim akrabalarım,hep sen bize uyum sağla...Onların istedikleri her istediğine he desin,kendi fikri olmasın,istediğim şekilde yönlendireyim tarzında biri.Siz de böyle olmayınca hazmedememiş ve hiçte hazmedebileceğe benzemiyor.Şimdi olmasa ileride sorun çıkartırdı en iyisi bu şekilde olması.Bu güçlü tavrınızdan dolayı kutlarım sizi.
ay çok sinir oldum eski sevgilinize, en doğru kararı vermişsiniz, kendi aklınız iradeniz yokmuş gibi uygun gelin formatına sokulmaya çalışılmıssınız resmen, zararın neresinden dönülürse kardır,inşallah her gecen gün doğru bir karar vermiş oldugunuzu cok daha iyi farkeder ve sükredersiniz
ve kopma noktası...
ay sinir olurum böyle çok bilmişlik yapan erkeklere
bende çok doğru bir karar vermişssin
bu ne yaa bu nasıl okumuş nasıl üniversite mezunu ne kadar dar düşünüyoii yapmışsın cnm boşver belli ki kültür farkı var hiç üzülme. artı gerçekten ailesi dediği gibiyse çok feci bence kurtuldum diye sadaka bile verr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?