- Konu Sahibi vegateryan
-
merhaba arkadaslar benim 5 yıllık bir ilişkim vardı. taki düne kadar. ben üniversite son sınıf ögrencisiyim sevgilimde ögrenci yazın bir yerde barmenlik yapıyor. dün için sinemaya gidicektik. aksam 9 seansına. izin alamadı calıştıgı yerden. ama cıkınca mutlaka sana haber veririm sinema olmadı bir yerlerde otururuz dedi. saat 11 e kadar hazırlanıp bekledim. sonra aradım. cıkamadın mı hala diye. o ise cıkmış ve arkadasıyla biyerde oturmuş.bana haber verme geregi hissetmemiş. bende saf gibi bekliyorum onu..cok kırıldım. sanki ben hayatındaki 3 günlük kızdım. ve ne varmış bunda uzatıyormusum falan. bitirmek istedim ve bitirdim de.dün gece beni cok kırdı. bugün görüşmek istedi.buluştuk.anlattı işte yanlış anlamışımda falan filan. bu saatten sonra arama dedm öncekiler gibi arasan eger numaramı değiştiricam dedim.ve o da gözümün önünde aglamaya basladı hattını kırdı ve telefonunu parcaladı çöpe attı. ve o aglarken ben sırtımı dönüp gittim.kızlar dogrumu yaptım sizce bitirdim 5 yıllık ilişkimi
evet sanırım baska sorunlarımızda var.. sorunlu bir ailesi var..abisi hapiste yatmış falan..ben 22 yasındayım ve üniversite son sınıf öğrencisiyim o ise 27 yasında ve ikinci sınıfta. gelecekle ilgili bi güvencemiz yok. mezhep ayrılıgıda var aramızda. bu kadar cok sorun varken bide bana önem vermemesi bilemiyorum belkide tuz biber oldu
evet sanırım baska sorunlarımızda var.. sorunlu bir ailesi var..abisi hapiste yatmış falan..ben 22 yasındayım ve üniversite son sınıf öğrencisiyim o ise 27 yasında ve ikinci sınıfta. gelecekle ilgili bi güvencemiz yok. mezhep ayrılıgıda var aramızda. bu kadar cok sorun varken bide bana önem vermemesi bilemiyorum belkide tuz biber oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?