Ayrıldım..sizce doğrumu yaptım

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
35
İstanbul
merhaba arkadaslar benim 5 yıllık bir ilişkim vardı. taki düne kadar. ben üniversite son sınıf ögrencisiyim sevgilimde ögrenci yazın bir yerde barmenlik yapıyor. dün için sinemaya gidicektik. aksam 9 seansına. izin alamadı calıştıgı yerden. ama cıkınca mutlaka sana haber veririm sinema olmadı bir yerlerde otururuz dedi. saat 11 e kadar hazırlanıp bekledim. sonra aradım. cıkamadın mı hala diye. o ise cıkmış ve arkadasıyla biyerde oturmuş.bana haber verme geregi hissetmemiş. bende saf gibi bekliyorum onu..cok kırıldım. sanki ben hayatındaki 3 günlük kızdım. ve ne varmış bunda uzatıyormusum falan. bitirmek istedim ve bitirdim de.dün gece beni cok kırdı. bugün görüşmek istedi.buluştuk.anlattı işte yanlış anlamışımda falan filan. bu saatten sonra arama dedm öncekiler gibi arasan eger numaramı değiştiricam dedim.ve o da gözümün önünde aglamaya basladı hattını kırdı ve telefonunu parcaladı çöpe attı. ve o aglarken ben sırtımı dönüp gittim.kızlar dogrumu yaptım sizce bitirdim 5 yıllık ilişkimi

Kızmakta haklısınız ama işi ayrılığa götürmek mantıklı mı bilemedim.
Başka sorunlarınız da var mıydı ki?
Yani acaba bi patlama falan mı yaşadınız?

evet sanırım baska sorunlarımızda var.. sorunlu bir ailesi var..abisi hapiste yatmış falan..ben 22 yasındayım ve üniversite son sınıf öğrencisiyim o ise 27 yasında ve ikinci sınıfta. gelecekle ilgili bi güvencemiz yok. mezhep ayrılıgıda var aramızda. bu kadar cok sorun varken bide bana önem vermemesi bilemiyorum belkide tuz biber oldu

Bunun cevabını sen verebilirsin canım.. ayrıldığın halde için rahatsa doğru yapmışsındır.. Ben de 3 yıllık sevgilimden ayrıldım daha yeni.. içim çok rahat Buuuuz gibiyim.. zaten sonu yoktu Bigün bitecekti diyosan iyi yapmışsın..

canım zaten sorunlarınızda haddinden fazlaymış..tamam mezhep farkına birşey diyemem herkesin görüşü kendinedir..
ama daha okulu var işi..ailesi..yeterince sorun ve beklemeli görünüyor..
sende bitirebilmeyi göze aldığına göre sende de bitmiş aslında bişeyler, belki farkındasın belki değilsin...
şimdilik böyle kal bakalım...ilerleyen zaman ne gösterecek?

Asıl sorunlarınızı siz söylemişsiniz zaten..
Kafanız geleceğinize dair karışmış uzun zamandır belliki..
Bu yaşadığınız olay ufak bir olay görünürde.Ama tüm sorunlarınızla çarpılırsa çapı oldukça büyüyor.
Bu kadar ayrılıklar-aykırılıklar vaken aranızda bence en doğrusu olmuş.Tabiiki bunu yazmak kolay.Sizin taşıdığınız kalbi ben taşımıyorum çünkü..

Kendinizi çok ölçmeniz gerekiyor..
Bir anlık öfke mi, yoksa artık yorgunluk mu ? Yaşınız çok gençmiş; daha doğru-az aykırılıkların olduğu,olgun ve geleceğe yönelik ilişki zamanınız var..

saka gibi hadi sevgisi yok bari saygidami yok, yani anlasmissiniz bekliyorsun

bide piskin piskin niye kiziyon büyütüyon diyo öylemi

ama ben hemen ayrilmazdim aynisini ona yapmadan

Evet gerçekten sorunlarınız küçümsenemeyecek kadar önemli şeyler..
Sanırım bunlar sizi fazlasıyla bunaltmış ve en sonunda küçük bir şeyde patlamışsınız.
Ayrılık sebebiniz her kızı kızdırabilecek bir şey ama her ilişkiyi ayrılığa götürebilecek bir sebep değil.
Eğer ilişkinizin çıkmaza girdiğini, devam etse de sonunun olmadığını düşünüyorsanız mantıklı bir karar vermişsiniz demektir.
5 yıl da çok uzun bir süre.Ama sonra üzülmektense böyle olması daha iyi.

inanç meselesi çok çok büyük bi sorun bence.. benim de farklı inançta olan bi sevgilim vardı.. karar aldık bu konuyu konuşmayacaktık ama aileler girecekti işin içine.. zamanla bi çocuğunuz olacak ve o da 2 inancın ortasında kalacak benim böyle arkadaşlarım var..
gelecek güvencesi çok önemli. belli bi yere kadar sorun etmezsiniz ama ya ondan sonra ?
bu boşanmalar boşuna olmuyor..
eğer hala seviyorsan oturun enine boyuna konuşun ne olacaksınız ne yapacaksınız..
değilse biz ne desek boşa senin istediğin kelimeleri söylemedikten sonra..
eğer ki inanıyorsan bu farklılıkları 5-10 yıl sonra da sorun etmeyeceğine.. basit bi ayrılık olmuş açıkcası. bi haber vermeme ile 5 yıllık bi ilişki bitirmek bana saçma geldi k bakmayın. tamam kırıldınız çok kırıldınız üzüldünüz.. ama sinirle hareket ettiniz sanırım. umarım pişman olmazsınız..
ayrıca bunların cevabı sadece sizde.. sizin dünya görüşünüzü bilmiyoruz .. ama fazla tepki göstermişiniz diye düşünüyorum ..

evet sadece aramadı gözüyle baktıgımda bu ayrılmaya kadar gidebilicek bi durum değil gibi gözüküyo..ama inanın ben bu problemler yüzünden ya da bilmiyorum kendi yapım geregi cok boyutlu düşünebiliyorum..o beni şimdi saymıyosa ilerde beni hiç saymaya bilir hiç önemsemeyebilir..ve en önemlisi ben ilgili en büyük değerlerede(ailem) belki bi saygısızlık yapabilir. ben kız arkadasıyım sonucta benden bu kadar cabukmu sıkıldı yani..peki ya evlendikten sonra..evet 5 yıl cıktım ama inanın o beni cok sayıp severdi..ben mi öyle gördüm o mu değişti bilemiyorum

Senin ayrılman yaşadığınız son olaydan değil; bunca zaman yaşadığınız sorunları son olaya bağlaman.. o yüzden bu kadarcık şeyle ayrılınır mı diye düşünme..eğer birikmişse ayrılınır..
çocukta baya pişkinmiş..bu arada öyle pişkinlerde var, kız haklı ama erkek öyle alttan giriyo üstten çıkıyor ki kız kendini özür dilerken buluyor ki pess!!..buna dikkat etmek lazım erkek gerçekten haklı mı? yoksa yaptığı sadece laf cambazlığı mı?

"Sorunlarınız" ileride sizi zor durumlara sokacak kadar büyükmüş bence...
Siz sorun etmeseniz aileler eder "mezhep ayrılığını". Dediğiniz gibi "ailesi de sorunlu"ymuş zaten...
Butun olayları ayrılığınızın sebebi olarak gorun sadece bu olayı değil.
Ayrıca uzulerek soyluyorum ki çok saygısızca davranmış
Belkı bu sadece ayrılacak sebepdeğil ama "sebepler" eninde sonunda ayrılığı getirecek şeyler gibi görünüyor.
Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

Son düzenleme:
bu bir patlamanın sonunda verilmiş karar sanırım.
okuduğum kadarıyla aranızdaki sorun sadece buda değil.
doğrusunu yapmışsınız bence zaten sabrınız taşmasa ayrılmazdınız.
sabrınızıda taşırdığına göre son noktaya gelinmiş demektir.

Canım senin icinde bitirmisin önceki sorunları baya dert etmisinki bitirmisin. yoksa bi iliski sinemaya qidemedik diye bitmez. mezhep farklılıqı bnce büyük bir sorun.su an icin rahatsa iyi yapmıssındr. hayrlısı olsun senin icin.

benim kuzeniminde 5 yıllık bir ilişkisi vardı. bir gün bitti ama çok sıradan bir sebeple. kuzenim ilişkisindeki parçaları birleştirdiğinde (çocuğun sorumsuzlukları, ailesinin baskısı falan) iyiki ayrılmışım dedi gün geçtikçe. şimdi başkasıyla evlendi ve çok mutlu. keşke cesaret edip daha önce bitirseydim diyo hep.

ben olsam bozulurdum
haklısın
ama 5 senelik ilişkide tolere edilemezmiydi bu ?

geçen hafta ben de aynı şeyi yaşadım biraz farklı olarak.
izin günümde görümcemle plan yaptık gezicektik biraz kuaföre fln da gidecektik.sonra aradı beni erkek arkadaşım bugün hep birlikte araba bakmaya gidelim annem sen ben ablam dedi.
ben de biz plan yaptık sen annenle git bizi sürükleme peşinde dedim.
ya sizde gelin ailece bakalım işte dedi ben de tamam o zaman ben size geliyorum ordan çıkarız dedim.
bunlara gittim evde ablası var annesi işteydi iş cıkısı alacaktık onu.erkek arkadaşım da markete alışverişe gitmiş dönüp bizi alacak.
bekle bekle yok gelmedi.en sonunda aradım 1 saat fln geçmişti.
ne dese beğenirsiniz?
ben marketten doğru annemi aldım gidiyoruz şimdi.
aşırı sinirlendim.
biz seni evde bekliyoruz baycan planımızı iptal ettik sen istedin diye amacın ne dedim.
o da napaayım annem çıkmış geç kalmıyım diye gittim zaten birazdan döncez dio bana.
e be adam elinin altında telefonun var arasa bi mesaj atsana böyle böyle die. ben aramasam 2 saat daha beklicez mal gibi.
tamam tamam kapat telefonu dedim suratına kapattım.
eve gierken de bi kapıda not yazdım ve kapıya yapıştırdım.

saygısızsın baycan!
kimseye haber vermeden plan değişikliği yapıp insanları bekletmeye hakkın olduğunu mu sanıyorsun?
hayır!!!
o hakka sahip değilsin

yazdım.

şimdi yaarken bile nasıl sinirlendim.ya anlamıyorum ben bu erkekleri.
işlerine gelince kul köle işlerine gelmeyince akıllarına bile gelmiyoruz.

eğer başka sorunlarımızda olsaydı ben de senin yaptığını yapardım canım bizimde ilişkimiz 9 yıllık.
bir şey olmuyorsa olmuyordur.5 senelik ilişki olması seni tereddüte düşürmesin.bi 5 seneni daha harcama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…