Ayrildim ve cok pismanim...

punica-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
46
9
Kizlar merhaba daha önce bi konu paylasmistim sizinle, bendenbir kac yas kücük biriyle tanistigimi. Ben o kisiyle cikmaya basladim. Fakat sorun her hafta sonu bulusmak istedigimizde son dakika hep ekildim. Hatts bir seferinde benim numarami bloke etmisti. Ve de bunu inkar etti telim kirildi falan diye. O günde buluscaktik ama o gün bloke edildigim icin ulasamadim. Oda bana aksam is isten gectikten sonra yazdi telim kirildi falan. Konustuk bir daha olmayacagini beni istedigini degisecegini söyledi.Bi kac sonraya yine bulusalim dedik. Yine son dakika gelemiyorum dedi. Okudum cevap yazmadim. Ertesi gün niye beni takmadigini yazdim. Oda bana gelemiyorum yazdigini benim ona cevap yazmamami ve bu yüzden kizdigimi cocukca buldugunu. Ve bu yüzden arkamdan kosmayacagini söyledi. Bu lafin üstüne aradim beni mesgule aldi. Suan müsait degilmis. Bende ona bulusalim dedim. Bugün vakti yokmus yarin olurmus. Yani sevgililer gününde. Is cikisi is yerime gelicekti. Tüm gün yazmadi. Son bir saat kala ona gelip gelmeyecegini sordum. Okumadi. Isten ciktim beyefendi yok. Aradim cikmadi. Sonra yazdigimi okumus. Cevap yok. Bende köpürdpm bitirdim. Numarami sil yazma bidaha dedim. Cok pismanim simdi. Oysaki onunla sorunlari konusmak isterdim neden böyle yaptigini. Ona karsi hislerimin oldugunu bilmesini cok isterdim. Geri gelmesini cok istiyorum. Lütfen bi yol gösterin.

Adam aleni seni sevmiyor farkında mısın? Sallamıyor seni!
Seni sevmeyeni neden seviyorsun peşinden koşuyorsun?
Bırak bu kişinin peşinden koşmayı. Seni mutlu etmek istemeyen umursamayan adam için de kendini gurursuz yapma!
Bu ilişkiden (ilişki bile sayılmaz ya) bir yol olmaz

Kizlar merhaba daha önce bi konu paylasmistim sizinle, bendenbir kac yas kücük biriyle tanistigimi. Ben o kisiyle cikmaya basladim. Fakat sorun her hafta sonu bulusmak istedigimizde son dakika hep ekildim. Hatts bir seferinde benim numarami bloke etmisti. Ve de bunu inkar etti telim kirildi falan diye. O günde buluscaktik ama o gün bloke edildigim icin ulasamadim. Oda bana aksam is isten gectikten sonra yazdi telim kirildi falan. Konustuk bir daha olmayacagini beni istedigini degisecegini söyledi.Bi kac sonraya yine bulusalim dedik. Yine son dakika gelemiyorum dedi. Okudum cevap yazmadim. Ertesi gün niye beni takmadigini yazdim. Oda bana gelemiyorum yazdigini benim ona cevap yazmamami ve bu yüzden kizdigimi cocukca buldugunu. Ve bu yüzden arkamdan kosmayacagini söyledi. Bu lafin üstüne aradim beni mesgule aldi. Suan müsait degilmis. Bende ona bulusalim dedim. Bugün vakti yokmus yarin olurmus. Yani sevgililer gününde. Is cikisi is yerime gelicekti. Tüm gün yazmadi. Son bir saat kala ona gelip gelmeyecegini sordum. Okumadi. Isten ciktim beyefendi yok. Aradim cikmadi. Sonra yazdigimi okumus. Cevap yok. Bende köpürdpm bitirdim. Numarami sil yazma bidaha dedim. Cok pismanim simdi. Oysaki onunla sorunlari konusmak isterdim neden böyle yaptigini. Ona karsi hislerimin oldugunu bilmesini cok isterdim. Geri gelmesini cok istiyorum. Lütfen bi yol gösterin.

Istenmedigini belirtmek için adam daha ne yapsın ? Yazik değil mi sana boylelerinin peşinden kosmayacak kadar degerli olduğunu düşünüyorum (bir kadın olarak)

en dogrusunu yapmissin, sakin pisman olma ve geri donmeye calisma
adamin pesinden kosuyormus durumundasin su an resmen, kral mi bulunmaz hint Kumasi mi sanki
sana deger vermiyor ki

Adam hiç iplenmemiş ki seni canım en iyisini yapmışsın boşver

Taşıma suyla değirmen dönmez, yorulursun, kendini yipratirsin. Bir hocam vardı " birini değiştirmeye karar verdiğiniz an kendiniz degisirsiniz " demişti. 3 sene uğraştım değişmedi. Zorla sevgi olmuyor. Yol yakinken dön :KK43:

Bazen istemeden yapılan şeyler iyi oluyor.
Sakın geri adım atmayın.

Lütfen şaka yaptığınızı söyleyin. Söz meclisten dışarı ancak çok sevdiğim bir söz vardır: " eşek olana semer vuran çok olur". Kendinizi bu kadar mı sevmiyorsunuz da kim olursa olsun size bu şekilde davranma fırsatı sunuyorsunuz?
Kendine saygı duymayan birine başkasının saygı duymasını beklemek abes.

Yok artık bır de pişman mısın? Kusura bakma ama yuzsuzlük olmus senınkı adam senı istemediğini ve sallamadıgını belırten her seyı yapmış ben olsam gördüğüm yerde kafasını kırardım kendımı bu kadar düşürmeme sebep oldugu ıcın

lütfen dalga geçtiğini söyle? bu adamla hala düzgünce konuşabileceğini mi sanıyorsun? yoksa arıza adamları yola getirmek gibi beyhude işlere kalkışan kadınlardan mısın sen de? vazgeç bu sevdadan. şu sevimsiz adamın seni bu duruma düşürmesine izin verme.

Hepiniz haklisiniz. Kendimi ne kadar kücük düsürdügümün farkindayim. Ama sebebini bilmek istiyorum. Benden sogudumu biseymi oldu ne oldu acaba. Belki oturup konussaydik halledebilirdik. Bide takmamasi dahada üzüyor beni

X