- 9 Ocak 2015
- 46
- 9
Kizlar merhaba daha önce bi konu paylasmistim sizinle, bendenbir kac yas kücük biriyle tanistigimi. Ben o kisiyle cikmaya basladim. Fakat sorun her hafta sonu bulusmak istedigimizde son dakika hep ekildim. Hatts bir seferinde benim numarami bloke etmisti. Ve de bunu inkar etti telim kirildi falan diye. O günde buluscaktik ama o gün bloke edildigim icin ulasamadim. Oda bana aksam is isten gectikten sonra yazdi telim kirildi falan. Konustuk bir daha olmayacagini beni istedigini degisecegini söyledi.Bi kac sonraya yine bulusalim dedik. Yine son dakika gelemiyorum dedi. Okudum cevap yazmadim. Ertesi gün niye beni takmadigini yazdim. Oda bana gelemiyorum yazdigini benim ona cevap yazmamami ve bu yüzden kizdigimi cocukca buldugunu. Ve bu yüzden arkamdan kosmayacagini söyledi. Bu lafin üstüne aradim beni mesgule aldi. Suan müsait degilmis. Bende ona bulusalim dedim. Bugün vakti yokmus yarin olurmus. Yani sevgililer gününde. Is cikisi is yerime gelicekti. Tüm gün yazmadi. Son bir saat kala ona gelip gelmeyecegini sordum. Okumadi. Isten ciktim beyefendi yok. Aradim cikmadi. Sonra yazdigimi okumus. Cevap yok. Bende köpürdpm bitirdim. Numarami sil yazma bidaha dedim. Cok pismanim simdi. Oysaki onunla sorunlari konusmak isterdim neden böyle yaptigini. Ona karsi hislerimin oldugunu bilmesini cok isterdim. Geri gelmesini cok istiyorum. Lütfen bi yol gösterin.