- 11 Şubat 2021
- 14
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi Aldatildimmm
-
Önce nişanlanmaya karar vermiş sonra sizi terketmiştir, ortada gerçek bir sebep yok çünkü.. Verilmiş sadakanız varmış, ya evlenseydin , emin ol ki seni yine bırakırdı. Ayrıca niye peşine düşüyorsun , unutma kaçan kovalanır bu hayatın kanunu..3 yıldır birlikte 1 yıldır da nisanliydik. Son zamanlarda evliligin bir an once olmasi icin baski yapmaya basladi ailesi de kendisi de bende virus varken zor olur biraz daha bekleyelm dedim sonunda benden ayrildi ve beni whatsapptan ve aramadan engelledi. Ben ona heryerden gmail vs yazdim yalvardim kac kez ama cvp vermedi hicbirzaman.Instgram ve facebooktan takip ettigimde ise uzuluyor gibiydi ama 5 ay sonra amcasinin kiziyla nisanlandi. Cok uzgunum
Cok sagolun haklisiniz belki de ama insan uzulyr ister istemezÖnce nişanlanmaya karar vermiş sonra sizi terketmiştir, ortada gerçek bir sebep yok çünkü.. Verilmiş sadakanız varmış, ya evlenseydin , emin ol ki seni yine bırakırdı. Ayrıca niye peşine düşüyorsun , unutma kaçan kovalanır bu hayatın kanunu..
canını sıkma kendi hayatına bak3 yıldır birlikte 1 yıldır da nisanliydik. Son zamanlarda evliligin bir an once olmasi icin baski yapmaya basladi ailesi de kendisi de bende virus varken zor olur biraz daha bekleyelm dedim sonunda benden ayrildi ve beni whatsapptan ve aramadan engelledi. Ben ona heryerden gmail vs yazdim yalvardim kac kez ama cvp vermedi hicbirzaman.Instgram ve facebooktan takip ettigimde ise uzuluyor gibiydi ama 5 ay sonra amcasinin kiziyla nisanlandi. Cok uzgunum
Haklsnz cok sagolunAmca kızıyla nisanlan birinden bahsediyorsunuz. Sözün bittiği yer. Verilmiş sadakaniz varmış sukredin.
Üzülme iyi ki bitmiş, seven böyle yapmaz3 yıldır birlikte 1 yıldır da nisanliydik. Son zamanlarda evliligin bir an once olmasi icin baski yapmaya basladi ailesi de kendisi de bende virus varken zor olur biraz daha bekleyelm dedim sonunda benden ayrildi ve beni whatsapptan ve aramadan engelledi. Ben ona heryerden gmail vs yazdim yalvardim kac kez ama cvp vermedi hicbirzaman.Instgram ve facebooktan takip ettigimde ise uzuluyor gibiydi ama 5 ay sonra amcasinin kiziyla nisanlandi. Cok uzgunum
Cok teskkr ederm umarm zamanla bnde duzelrmcanını sıkma kendi hayatına bak
Evet hic sevmems zaten uzuldgm beni mutsz eden birinin mutlu olmasi ve hicbrzaman beni hatrlamck olmasiÜzülme iyi ki bitmiş, seven böyle yapmaz
Yalniz degilsiniz bu sekilde hisseden bunu yasayan tek siz degilsiniz. Bunu dusunun. En basitinden ben varim benim tanidigim bunlari yasamis insanlar var. Sizinki ayrilma nezaketinde bulunmus. Sevgilisinden ayrilmadan evlenenler var3 yıldır birlikte 1 yıldır da nisanliydik. Son zamanlarda evliligin bir an once olmasi icin baski yapmaya basladi ailesi de kendisi de bende virus varken zor olur biraz daha bekleyelm dedim sonunda benden ayrildi ve beni whatsapptan ve aramadan engelledi. Ben ona heryerden gmail vs yazdim yalvardim kac kez ama cvp vermedi hicbirzaman.Instgram ve facebooktan takip ettigimde ise uzuluyor gibiydi ama 5 ay sonra amcasinin kiziyla nisanlandi. Cok uzgunum
Umarm bnde zamanla duzelrm ve hayatima bakablrm twskkr edrmcanını sıkma kendi hayatına bak
Sen onu boşver daha güzel günler için çabala, evlensen bile bu adam seni yine aniden terkederdi , dua et , şükret benceEvet hic sevmems zaten uzuldgm beni mutsz eden birinin mutlu olmasi ve hicbrzaman beni hatrlamck olmasi
Yalniz degilsiniz bu sekilde hisseden bunu yasayan tek siz degilsiniz. Bunu dusunun. En basitinden ben varim benim tanidigim bunlari yasamis insanlar var. Sizinki ayrilma nezaketinde bulunmus. Sevgilisinden
Evet maalesf sevilmems olmak kandirilms olmak uzuyr sadece cok tesekkrlerYalniz degilsiniz bu sekilde hisseden bunu yasayan tek siz degilsiniz. Bunu dusunun. En basitinden ben varim benim tanidigim bunlari yasamis insanlar var. Sizinki ayrilma nezaketinde bulunmus. Sevgilisinden ayrilmadan evlenenler var
Evt guya Allah korkusu olan biriydi o bunu yaptysa bilmyrm artk cok sagolunSen onu boşver daha güzel günler için çabala, evlensen bile bu adam seni yine aniden terkederdi , dua et , şükret bence
Kesinlikle tek derdi oymus yada hayatina smdi giren kisiyi sevmis belki de beni sevmemsSizinle de evlenmek için evlenecekmiş demek ki. Adam nefes alsın yeter modunda
Cok deil.hic sevmems belli cok saolun haklsnz ama insanuzulyr yine deBoşver kalıbının adamı değilmiş. Çok sevseydi beklerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?