- Konu Sahibi Antepligelin
hayırlısı olsun..yolun açık olsun bundan sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ayrılman için bir çok neden varmış..önceki anlattıklarını bilmiyorum ama buradakiler bile fazlasıyla yeterli...sakın sevgine yenik düşüp geri dönmeye kalkma huylu huyundan vazgeçmez..çünkü anladığım kadarıyla sana ufacık bile değer vermiyomuş...canım unutmak için elinden geleni yap.. bu içinde bulunduğun dönemi bi şekilde atlatmaya çalış ondan sonra sende zaten istemiyceksin..onsuzluğa alışacaksın..zaten böyle bir adamdan ne bekleyebilir ne ümit edebilirsin..zararın neresinden dönsen kardır bence..sabırlı ol canım dua et bol bol Rabbim karşına sana değer veren daha düzgün birini çıkaracaktır inş...Canim sorunlarimiz saymakla bitmezdiki herseyi bosverdim gözünün önünde hüngür hüngür aglarken kalkipda gözyasimi silmemesi, zirt pirt kapi orda gidebilirsin demesi, daima surat yapmasi ve yine ayrilik söz konusu oldugunda mal derdine düsmesi bitirdi beni. Ailesi ile yasadigim sorunlar, kumari, aramizda gecen saygisizliklar ise cabasi... Hayir canim cocugumuz yok...
Yanliz ben kendimi coooook yanliz hissediyorum icim SIKILIYOR umarim biran önce gecer.
Canim sorunlarimiz saymakla bitmezdiki herseyi bosverdim gözünün önünde hüngür hüngür aglarken kalkipda gözyasimi silmemesi, zirt pirt kapi orda gidebilirsin demesi, daima surat yapmasi ve yine ayrilik söz konusu oldugunda mal derdine düsmesi bitirdi beni. Ailesi ile yasadigim sorunlar, kumari, aramizda gecen saygisizliklar ise cabasi... Hayir canim cocugumuz yok...
Yanliz ben kendimi coooook yanliz hissediyorum icim SIKILIYOR umarim biran önce gecer.