evet tatlım annem bile dedi bence doğru karar vermişsin diye
bende bunaldığım için ayrıldım zaten... ama arıyor yok son birşey söyleyeceğim falan
yok canım o kadar da değil... eminim tabii ki boşandığına... boşandıktan sonra bir kağıt oluyor ya şu şahsın şu şahısla boşanmasına karar verildi diye onu bile buldum yani orjinalini imzalar mühürler falan hepsi var... evet uzaklaştım ama dünden beri sürekli beni arıyor yok görüşelim son birşey söylemek istiyorum sonra herkes yoluna diyor... off çok bunaldım
Canım yaptıkları çok yanlış,bunun için özür dilemişler ama gerçekten bu lafta olan bir özür mü yoksa cidden pişmanlar mı bunu bilemiyoruz.
Eğer içinde acabalar,keşkeler olacaksa bir şans daha ver.Her insan hata yapar çünkü,bizler de mükemmel değiliz.Önemli olan gerçekten özür diledikten sonra hatasından dönüp dönmediğidir.Eğer bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsan,barıştığına pişman da olmazsın.Ama tam tersi de olabilir,yeniden böyle bir durumla karşılaşabilir ve yıkılabilirsin de.O yüzden bunu göğüslemek sana kalmış bir şey.
Eski eşimle görüşmeyeceğim diyor ama ayrı şehirlerdesiniz sanırım,otelde kaldığına göre.Nereden bileceksin ki görüşüp görüşmediğini sana anlatmazsa.Ailesi evlerine geldiğini söylemezse bilemezsin,sen de sözlerinde duruyorlar diye düşürsün.Barışacaksan bile iyice emin olmadan evlenme derim canım.Eski eşle bu kadar görüşmeleri kimse kaldıramaz.
Degecegine inaniyorsan ki ben anlattiklarindan degmeyecegini dusunuyorum, bi sans ver derim ama ewlilik nisanliliga benzemez hersey deisir sonra ben ne yaptim deme. iyi dusun derim ben genc kizsin daha nelerini bulursun....
hak edip etmediğini bilmiyorum ama şansı tanımak istiyorsun o ortada.nişanlına 2.bir şansı verebilirsinde bu böyle gitmez ki.gerçi burada adamın yerine olsam şöyle yapardım demek kolay bizim için.ailesi rahatsız.ailede rahatsız olan biri varsa herkes etkileniyor.öyle bir durumda olabilir.en olmadı kaçacaksın.lafın gelişi kaçmak tabii.onun ailesinin olmadığı bir şehre yerleşiceksiniz.aldırmamazlığı öğreneceksiniz.mecburi bir araya geldiğinizde de onları idaare edeceksiniz.
Iste ona gore dusun karar ver derim ben canim. Sonucta o ewlenmis ayrilmis sen bekar o senin gibi birini bulamaz ama sen istedigini alirsin. HErseyi hesapla enine boyuna sonra karar ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?