ayrıldım :(

tatlım eğer ki düzelticem diye aramış olsa bi süre sonra sevginin hatrına bi şans daha ver tabiiki derdim. ama adam "son bişey söylücem sonra herkes yoluna" demiş. sankın o son sözü duyma. muhtemelen kendi vicdanını rahatlatmak için ben seni seviyodum sen benden vazgeçtin temalı bi konuşma olacak. sonra içinde kalacak o söz kendini suçlamaya başlıcaksın.yok ben büyütüm yok o beni seviyodu ben gemileri yaktım bilmemne diye düşüneceksin. halbuki hepimiz biliyoruz ki giden herzaman gerçekten terk eden değildir. o son sözü duyma, duymamak için elinden geleni yap derim ben!! bu dediklerimi iyi düşün.

Anladım boşanma kağıdı..Bilemem ama sahte bir belge düzenlemiş olabilir mi ? Kusura bakma ben her türlü üçkağıdın olabilirliğini hesaba katıyorum...

Ya da barışmışlardır belki...Çünkü eski denilen eşin kolayca eve girip çıkması pek normal değil...

kızlar dün nişanlım annesi ve babası bana geldiler... kovamazdım ondan dolayı kabul ettim onları kapının önünde bırakamazdım çünkü... neyse işte annesi ve babası benden özür dilediler ve yaptıklarının saygısızlık olduğunu kabul ettiler bir de bir daha olmayacağını falan söyleyip yemin ettiler... cahillik yaptık affet bile dediler... nişanlım da keza özür diledi umursamazlığından ve bütün bunların olmasına izin verdiğinden dolayı... barışmak istedi ama ben biraz zamana ihtiyacım olduğunu söyledim... annesi ile babası döndüler yaşadıkları şehre ama nişanlım benim zaman isteğime saygı duyacağını ve bekleyeceğini söyledi... sonrasında ise cevap verene kadar burdan gitmeyeceğini söyledi... ben de tek başıma kalıp karar vermek istediğimi söyleyince tamam ben de otelde kalırım sen karar verene kadar dedi ve şu anda otelde kalıyor... geldiğinde annesinin ve babasının önünde beni çok sevdiğini ve kaybetmek istemediğini söyledi... yaptıkları için de çok pişman olduğunu ve eğer ona dönersem bir daha hiç bu tür şeylerin yaşanmayacağını söyledi... eski eşi de artık eve gelmeyecekmiş hatta görüşmeyeceklermiş... şimdi sizce ne yapmalıyım... yani onunla barışsam bile evlilik artık çok zor birşey benim için... doğal olarak korkuyorum... yani eğer barışırsak bir- iki yıl nişanlı kalmamız gerektiğini ve benim kendimi hazır hissetmem gerektiğini de söyledim ve kabul etti... sizce ben ne yapmalıyım??? dün akşamdan beri gözüme uyku girmedi düşünmekten ama karar veremiyorum... siz neler düşünüyorsunuz bu konuda... nolur yardımcı olun

evet ama kafam çok karışık yani ne bileyim seviyorum onu özür de dilediler... ama ya aynısı olursa da diye düşünüyorum... yani hiç bilmiyorum... yardım edin kızlar sizce ne yapmalıyım

Canım yaptıkları çok yanlış,bunun için özür dilemişler ama gerçekten bu lafta olan bir özür mü yoksa cidden pişmanlar mı bunu bilemiyoruz.

Eğer içinde acabalar,keşkeler olacaksa bir şans daha ver.Her insan hata yapar çünkü,bizler de mükemmel değiliz.Önemli olan gerçekten özür diledikten sonra hatasından dönüp dönmediğidir.Eğer bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsan,barıştığına pişman da olmazsın.Ama tam tersi de olabilir,yeniden böyle bir durumla karşılaşabilir ve yıkılabilirsin de.O yüzden bunu göğüslemek sana kalmış bir şey.

Eski eşimle görüşmeyeceğim diyor ama ayrı şehirlerdesiniz sanırım,otelde kaldığına göre.Nereden bileceksin ki görüşüp görüşmediğini sana anlatmazsa.Ailesi evlerine geldiğini söylemezse bilemezsin,sen de sözlerinde duruyorlar diye düşürsün.Barışacaksan bile iyice emin olmadan evlenme derim canım.Eski eşle bu kadar görüşmeleri kimse kaldıramaz.

evet tatlım zaten evlilik artık uzak gözüküyor barışsak bile... dediklerini ben de düşündüm ama ya gerçekten şans vermezsem ve sonra pişman olursam... samimiyetlerine güvenmek istiyorum... zaten eski eşi ben ordayken geliyordu eve bana nispet yapmak için ben yokken hiç gelmiyormuş ki... yani en azından ben öyle biliyorum... bence herkes ikinci bir şansı hak ediyor ama yine de bugün de cevap vermeyeceğim bugün de düşüneceğim ama sizin söyledikleriniz benim için önemli... ondan dolayı düşündüklerinizi yazdığınız için teşekkür ederim... ve söylediklerinizi önemseyeceğimden şüpheniz olmasın

kızlar nolur birileri birşeyler yazsın ve yardım etsin... kafam çok karışık... ikinci bir şansı hak ediyorlarmı sizce....

Degecegine inaniyorsan ki ben anlattiklarindan degmeyecegini dusunuyorum, bi sans ver derim ama ewlilik nisanliliga benzemez hersey deisir sonra ben ne yaptim deme. iyi dusun derim ben genc kizsin daha nelerini bulursun....

Son düzenleme:
Degecegine inaniyorsan ki ben anlattiklarindan degmeyecegini dusunuyorum, bi sans ver derim ama ewlilik nisanliliga benzemez hersey deisir sonra ben ne yaptim deme. iyi dusun derim ben genc kizsin daha nelerini bulursun....

yani evet evliliğin çok farklı bir şey olduğunu ben de kabul ediyorum ama zaten bu durumda hemen evlenmek gibi birşey söz konusu değil... yani barışırsam emin olana kadar evlilik yok... yine de tavsiyen için teşekkürler

hak edip etmediğini bilmiyorum ama şansı tanımak istiyorsun o ortada.nişanlına 2.bir şansı verebilirsinde bu böyle gitmez ki.gerçi burada adamın yerine olsam şöyle yapardım demek kolay bizim için.ailesi rahatsız.ailede rahatsız olan biri varsa herkes etkileniyor.öyle bir durumda olabilir.en olmadı kaçacaksın.lafın gelişi kaçmak tabii.onun ailesinin olmadığı bir şehre yerleşiceksiniz.aldırmamazlığı öğreneceksiniz.mecburi bir araya geldiğinizde de onları idaare edeceksiniz.

Iste ona gore dusun karar ver derim ben canim. Sonucta o ewlenmis ayrilmis sen bekar o senin gibi birini bulamaz ama sen istedigini alirsin. HErseyi hesapla enine boyuna sonra karar ver..

evet şans tanımak istiyorum çünkü onu seviyorum ve ailesinin olmasa da onun samimiyetine güveniyorum... aslında haklısın... yani barışırsam ve umursamazsam bir de nişanlımı başka bir şehirde oturmaya ikna ettimmi tamam gibi geliyor... yorumun için teşekkürler

Iste ona gore dusun karar ver derim ben canim. Sonucta o ewlenmis ayrilmis sen bekar o senin gibi birini bulamaz ama sen istedigini alirsin. HErseyi hesapla enine boyuna sonra karar ver..

evet işte zaten ondan dolayı zaman istedim ondan... bencede bu sefer herşeyi düşünerek karar vermem gerek

artı 22 yaşındasın daha.en azından 3 sene bekliyebilirsin evlenmek için.bu sürede neler olur neler.aslına bakarsan bence düğün videosunu açtıklarında otur sende izle gayet normalmış gibi.aptala yat.tabii etkilenmiyorum diye abartma.düğün videosunu açmamışlar gibi yap.etkilendiğini anladıklarından yapıyorlardır.böylelikle eski gelinin gücünü ve etkisini gösterip göz dağı veriyorlar sana.komiğine gidiyormuş ve aldırmıyormuşsun gibi yap.alaycı bir şekilde.yalnız nişanlına belli etme.fazla hanım efendilik ve sabır göstermişsin.nişanlına şikayet edersede hayır canım hiç öyle bir şey yapar mıyım.annen beni yanlış anlamıştır dersin.bir büyüğüme hiç saygısızlık eder miyiyğim.bunlarıda alınmış gibi söyle.hafifte ağlar gibi yap.bunları yapmalısın.çünkü,bunlar senin damarına basıp kavga çıkarmanı istiyorlar.çilkef göstermeye çalışıyorlar anladığım.

ben de 3-4 yıl nişanlılık dönemine devam edin derim,hem senin evlilik için yeterli olgunluğa ulaşman,hem de nişanlının bu sürede sabrını,karakterini doğru analiz edebılmen için..ayrıca bundan sonra bazı konularda çok nazik ve kibar davranma derim..iyi niyetini kullanmaya çalışabilir aile fertleri..tavrını koy..

Son düzenleme:
Yazılanların hepsini okuyamadım, kusura bakmayın... Ama şunu diyeceğim;

Siz onu seviyorsunuz tamam, ikinci bir şans verip vermemeyi bu açıdan değerlendiriyorsunuz. Peki o sizi seviyor mu? Yeterince değer veriyor mu? Seven insan karşısındakini üzmemek için elinden geleni yapar ama sizinki maalesef sizi üzmek için elinden geleni yapmış.

Yol verin gitsin, çok düşüncesiz çok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…