ayrıldım :(

çok güçlüymüş,tebrik ederim.
yerinde kim olsaydı,yapmak isteyipte yapamayacağı bir tepki olurdu.
fakat sen başarmıssın iyi yapmışsın
korkutmuşsun gözlerini.
döneceksende,biraz dah bekle.

valla dönmeyi düşünmüyorum ama hayat bu ne olacağı pek te belli olmuyor doğrusu... yani eğer gerçekten böyle bir sorunun artık olmayacağını ve ailesinin sevmese dahi saygı duyacağına emin olursam belki olur ama onun dışında olmaz... hem ben bu ailesini anlamıyorum yani sanki kendileri evleniyorlar... sevmek zorunda değillerki beni ki ben zaten bu saatten sonra onları hiç sevemem sadece saygı duysalar ve oğullarının mutlu olması için biraz olsun olgun davransalar yetecekti...

bu tavrını koru ve barışma bence çünkü hiç kimse anlatıklarını kabul etmez. nişanlın da ailesi de ayıp etmiş.
aşk acısı zamanla geçer ama bu koşullarda bir evlilik yaparsan eski eşi hep kafanda soru işaretleri yaratacaktır.
gerçekten de denklik çok önemli.

evet doğru söylüyorsun canım... yani hep bir acaba olacaktı zaten...

kesinlikle bir hata yapıp ta tekrar başlama..şu an çok taze olduğu için üzülmen gayet normal. üzüntünü yaşa ama asla verdiğin karardan pişman olma.. şimdi sen acaba bırakmasa mıydım gibi şeyler düşünebilirsin bu boşlukta,veya ani bi sıkıntıya düştüğünde yaşadığınız güzel şeyler gelebilir aklına,işte o an yaptıkları güzel olmayan şeyleri getir aklına.. daha evlenmeden sana saygıları yok ki evlendikten sonra kazanmak zor..boşver terbiyesizlik yaptıklarıyla kalsın.. kendini çekersen belki kıymetini bile anlayabilir eski nişanlın,ama o zamn yine ailesine rest çekmesi gerekecek bu sefer senin yüzünden muhabbetine dönecek,yani şu aşamadan sonra unutmaktan daha iyi bişey yapamazsın,yapma da zaten...ömür boyu çekeceğine,şimdi bir ağla 10 ağla 20 ağla bu kadar...zaman.....

canım açtığın başlık çok dertli geldi ben de bi uğrayayım dedim.Bence eline bi fırsat vermiş Allah sakın geri dönme.anlattığın durumlar hiç hoş,kabullenilir bir durum değil.ailesi bu durumlara rağmen bizim oğlumuzla evlenmek istiyor diye sana hiçbir zaman değer vermeyecek.eşin de öyle benle bu şartlarda evlendi diyecek ve sana saygı duymayacak.bir abla tavsiyesi bu tip insanlardan hayatın boyunca uzak dur.duygusal bir insana benziyorsun.kalbine söz gecirmeyi başaramadığın takdirde hiçbir zaman doğru insanla doğru ilişkiyi yaşayamazsın.Allah yardımcın olsun.sabret ve atlat.sakın yüzverme...

karşındaki kişinin sana ne kadar önem ve değer verdiğini böyle şeylerle anlarsın.
sözlerle değil.
evde eski eşin fotoğraflarının duruyor olmasını ben hakaret gibi algılarım.
asla olamaz. kabul edilemez.
eski eşini kıskandırmak nispet yapma için benimle nişanlandığını bile düşünürdüm.
çok üzülürsün sen bunların arasında. bence kendi yoluna git.
seni seven biri olmalı hayatındaki.
sürekli, eski eşini düşünüyor mu, görüşüyor mu diye kurup duracaksın. kaldıramazsın bunu.

kusura bakma ama bu aıle sana oyun oynuyor çüş yani evde sen varken düğün videosu açana.

bunlar seni istemiyorlar eski eşte nişanlını geri istiyor bırak ne halleri varsa görsünler ömür boyu kuma gibi dibinde mi olcak bu kadın..nişanlın kendini iki karılı gibi düşüncek ....

Ailesi cok tuhafmis ya. Dul ogluma bekar genc kiz buldum diyip kole olacaklarina bide beyenmemezlik mi yapyorlar, ilginc. ayrica eski esindede hic utanma yokmus nisanlinin.bugun bunlari yapan yarin araniza girmeye kalkar. bence dul birini alirken 2 kere deil 4 kere dusun. Hala gorusmeleri tuhaf ustelik cocukta yok. bence nisanlina rest i cek. sonrasini o dusunsun..

Bence kesinlikle arama hiç bir şekilde cevap verme,arasa da açma tut kendini ilerde daha kötü olmasındansa şimdi bitmesi daha iyi olur..Bir hafta iki hafta ağlarsın sonra alışırsın...İlk aşkın olmadımı hiç ben şöyle düşünüyorum ilk aşık olduğu kişiyi unutan ondan sonra karşısına kim çıksa unutabilir..Aşkta güzel bir şer tabi ama aşktan önce mantık gerek..Evlenince ne olacaktı eski eşi,ailesi rahat verecek mi sanıyorsun...Kaç yaşındasın ki ? Hayata ve aşka küsme bir daha karşıma kimse çıkmaz diye hiç düşünme her şeyin hayırlısı olsun

Son düzenleme:

seni üzmek istemem ama gencecik bir kızsın neden boşanmış bir adamla evlenmeyi tercih ediyorsun? heleki annesi ve babası eski gelinlerini seviyor ve hala onun yanında duruyorlarsa bu senin evliliğinde aşılamayacak bir problem haline gelecektir! kesinlikle nişanlının tavırlarını doğru bulmuyorum! kısaca tanıdığım aynı senin durumunda olan bir aileden söz etmek isterim.. oğulları eşinden ayrılmıştı.. 4 yıl sonra genç bir kızla tanıştı ve sonra kısa bir zaman sonra evlendiler... adamın ailesi eski gelinlerini çok seviyor ve hala görüşüyorlardı bu yüzden ikinci geleni asla kabullenemediler hep kıyasladılar..ne düğün fotoları duvardan kaldırıldı ne düğün videoları izlenmekten vazgeçildi kız bir süre sonra haklı olarak isyan bayrağını çekti tabii.. zaten sürekli kavgaları tartışmaları oluyormuş bu yüzden.. evlendiği adam en son ne dedi biliyormusunuz sen yokken o vardı işine gelirse! ben eski karımı çok sevdim ve hala onu unutamadım ben kendim onu sevmekten vazgeçememişken ailemi nasıl vazgeçireyim sevmeyin diyeyim evlendiği kız yıkıldı tabii.. yani diyeceğim şu ki eski sevgililer bile kavga sebebi olurken eski karısı bu kadar burnunuz dibinde olması illaki sorun teşkil edecek ve kesinlikle tavrınızda çok haklısınız yol yakınken vazgeçin denginizde biriyle hayatınızı birleştirmeyi düşünün yazık olur size :26:

tum yorumlari okumadim ama nisanlin olacak adam ve onun ailesinin ya cok genis bir mezhebi var ya da ailesi sizin aranizi bozmak icin boyle bir plana basvurdu..nisanlinizin da eski esi tarafindan aranmasi nisanliniza onemli oldugu hissini verdi diycem kibarca ,kabaca soylemek gerekirse biyerleri kalkti..
daha yasin 22 imis..onunde uzun bir hayat var,duygularina yenik dusup ani bir karar verme..insaniz gun gelir herseyi unuturuz,unutmasaydik herkes ilk askina aglardi omur boyu daha ne insanlar cikar karsina..

ooyy kuzum ya.bu ailenin yaptığı ne böyle yaa.aynı şekilde o ayrıldığın adamında yaptığı ne.tamam ailesi ama bu kadarda olmaz ki.ne demek düğün fotoğrafları videolaarı.birde daha 22 yaşındasın.gencecik bile sayılmazsın.senin yaşıtların daha öğrenci.22 yaşındaki bir insanın hayalleriyle oynanmaz.Allah'ım ne kıymetli bir gelinmiş.ne kadar iyi olsa bile ayrılmışlar.sizle nişanlanmış.onlar ayrıldıktan çok kısa bir sürede de hayatına girsende bir şey değişmemeliydi.sonuçta bitmiş bir evlilikmiş.barıştınız diyelim.bu böyle devam ederse ve evlenirseniz ömür boyunca içine dert olacak bu.ya kabul ediyorum: insanalr ayrıldıkdan sonra arkadaş olabilir.ama o kadar.o video izlenirken nişanlın ekranı kapatamadı mı.gerçekten inanılmaz bir durum bu ya.

kızlar tüm yorumlarınızı okudum... evet 22 yaşındayım ve hayatımı bana değer vermeyen bir adamla geçirmeye de hiç niyetim yok... haklısınız yani madem bu gelin o kadar kıymetli gitsin onunla barışsın herkeste rahatlasın değilmi... ya video seyredilirken tamam kapatıyordu tabii ama ailesi her konuyu oraya getirdiğinde değiştiremiyordu ve ben zor durumda kalıyordum... fotoğrafları kaldırıyordu ama annesi "buraya ben ne istersem onu koyarım oğlum benim dolabıma karışma" dediğinde susuyor sen bilirsin anne diyor ya... çok çok üzgünüm ve çok kırgınım... umarım bu içimdeki acı geçer ve bu duruma alışırım... dün geceden beri canım o kadar sıkkın ki.... tahmin bile edemezsiniz.... dün akşam annem geldi bana oturmaya ben birşey demedim diyemedim ama o anladı ve konuştuk falan... yani ben olsam kaldıramazdım sen ne yaparsın bilmiyorum ama hayırlısı olur inşallah dedi...

canım anneni de anlamış değilim

toz pembe bi ilişkiniz yok ki

eski konularına ben baktığımda bunaldım sen yaşarken nasıl dayanıyorsun

ayrılık acısına en fazla 6 ay ömür biçmiş dr lar

unutursun merak etme

sen bilirsin ama bundan sonraki tercihin hiç evlenmemiş insan olsun

karşındaki de senle aynı hisleri yaşamalı....

Yorumuna katılıyorum canım. Başından daha önce evlilik geçmiş erkek yada kadının hiç evlenmemiş biriyle evlenmesini doğru bulmuyorum. Çünkü daha önce evlenmiş olan kişi bir takım heyecanları yaşamış oluyor. Yanındakinden 1-0 önde oluyor. Bence bu da sorunlara sebep oluyor.

Senin için hayırlısı olsun. Eski eşin; bu kadar nişanlının ve ailesinin hayatında olması zaten baştan sona çok absürt bir durum. Yapılan davranışlar sana büyük saygısızlık. Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.

Belki de boşanmamışlardır...Sana öyle yansıtmıştır...Ve belki de eşini seninle aldatıyordur...Belli mi olur..Eminmisin gerçekten boşandığına..? Kandırmış olabilir seni......

Uzaklaşmakla en doğru kararı vermişsin....

yok canım o kadar da değil... eminim tabii ki boşandığına... boşandıktan sonra bir kağıt oluyor ya şu şahsın şu şahısla boşanmasına karar verildi diye onu bile buldum yani orjinalini imzalar mühürler falan hepsi var... evet uzaklaştım ama dünden beri sürekli beni arıyor yok görüşelim son birşey söylemek istiyorum sonra herkes yoluna diyor... off çok bunaldım

evet tatlım annem bile dedi bence doğru karar vermişsin diye
bende bunaldığım için ayrıldım zaten... ama arıyor yok son birşey söyleyeceğim falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…