Ayrıldım...

Canım ya keske ayrilmasaydin.
Ama nisanlinin yaptigi da doğru degill, sen yapamazsin o yapar.
seni gerçekten seviyorsa, bu huyundan vazgecsin.
kantinemi gidiyor sende onla berabrr gideceksin veya arkadaslarinla.
o kiza selam veriyor sohbet ediyorsa okulda sende aynisini yaparsin.
giyinme konusunda, erkek dedigim dediktir bu konuda birsey diyemicem.

sinir oldum ya, benimde vardi inan sorunlu kadin haline geliyorsun sonunda
Herseye karışır di kiz arkadasi ile gezmek bile yasakti, markete gidiyorum neden gittin,
Sürekli arar biyere cikma demek icin arardi, o gezer tozardi ben evde
böyle insanlar insani hayattdan sogutuyor inann bana.

Bu piskoptla 1 yilim heba oldu, ondan ayrılır ayrilmaz eşimi buldum vee hayatda böyle degil.
tamam karışır eder, kiskanir bende ayni sekil ama giymime asla karismaz istedigim zaman
Gezmeye giderim ederim. Rahatim canim ondan sana diyeceğim şu,

Nisanlinla anlasma yap, okulda kiz Erkekli sohbetin sorun olmiyacagini, kantine seninde istedigin zaman gidecegini,
Nasil giymek istiyorsan giyebelecgini biraz kısıtlama sorun olayacagini,
ve bukadar sıkarak biyere varammiyacagini söyle, yoksa bu şekil daha fazla devam etmen
sadece senin icin zararlı olacak, kişiliğini resmen elinden almış oluyor.

Biraz uzun oldu :44:ama umarim iliskinize daha saglikli devam edersiniz..

Barışırsınız 2 güne tatlım

Geçmiş olsun lorena .
Barismak istiyor musun ?
Nasil hissetiyorsun ?

ayrılma nedenim bunların hepsi,ben ona daha öne bunları anlattım kavga etmeden ama ya anlamadı yada değer vermediği için yapmadı

hala arıyo ama çok kırıcı şeyler söyledi dün onları yazmak dahi istemiyorum o yüzden barışamam

kantine gidiyoruz zaten hatta daha dün öğlen oradaydık,ama bensiz gitmesin istiyorum
gitmiyorum diyodu ama gidiyomuş arkadaşlarım söyledi bana yalanını yakaladm yani başka konulardada yalan söylüyo olabilir

haz veriyosa o zaman şikayet etmesin,dün bana diyoki bizim çoğu sohbet konumuz kıskanclık üzerine.ama öyle değil aslında herşeyden konuşuyoruz

Lorena burçlarınız ne :26:

ben yengeç o adı batasıca kova

ya bilmiyorum kız ağzına düşecek gibi gülümsedi çok rahatsız oldum çok

evt haklısın ben çok taviz verdim ona onun verdiğinden daha fazla verdim,ama beni sevdiğini bile düşünmüyorum artık dün akşamdan sonra,

Barışırsınız 2 güne tatlım

yok canım ya barışırsam gurursuz olurum çünkü çok kırdı

Geçmiş olsun lorena .
Barismak istiyor musun ?
Nasil hissetiyorsun ?

saol canım,istesem nolcak ki inan çok mutsuzum
çok kötü hissediyorum sabah dersime bile gidemedim,sen güçlüsün bu konuda ne güzel ben değilim

evt aslında itiraf ediyorum işime geldiğini çünkü rahat olamıyorum bu konularda,ben rahat olamıycam oda birbirimize karışmayalım artk fln derse ben sinir olcam evt.
dediğin gibi hem değerimi kaybedicem hep yıpranıcam bu yüzden görüşmek istemiyorm

Lorena ağızına düşecek gibi nasıl gülümsenir :O
Lorena nişanlın derslere giriyor mu , öğrenciler tarafından tanınıyor mu ?
Okuldan yanından geçen herkes tebessüm ederek geçer bu çok normal bişey.
Sen neden böylesin , yani kıskanılır evet ama insanlık dahilinde olan şeyler kıskanılmaz.
Kaldı ki bu hoca olacak ilerde o zaman ne yapacaksın.
Canım barış yada barışma demek bana düşmez bu huylarını törpüleyebilirsen belki mutlu olabilirsin.
Bence seninde onunda nefese ihtiyacı var.
Sana hakaretler eden birinle de olma.
Birde kendine statüsünü kaldırabileceğin birini bul derim .
Sen değişmediğin sürece kimseyle mutlu olamazsın

Lorena niye ayrildin ki ? Bu kiskanclik huyunla ondan baska kim katlanir sana
Ayni huy ondada var belliki,siz birbirinize cok uyumlusunuz,
lütfen bitirmeyin :18:

çok haklısın ne diyim.
evt derslere giriyo herkes tanıyo
bugün çıkışta geldi beni almaya beklemiyodun hiç konusalm dedi gittim,konuştuk dediki ben o kızın adını bile bilmiyorum sen gülümsedi diye surat asıyosun,diğer hocalarda gidiyo kantine dedi ne var bunda dedi bende vazgeçemiyosun kanttin delisi olmuşsun yazık dedim kantin kadar değerim yok dedim başladık kavgaya sonunda dedim ki tmam beraber gidiyoruz nasıl olsa bende tek yada arkadaşlarmla gidicem bundan snra sende git dedim hemen tmam dedi o kadar kötü oldum ki

sonra telefonuma baktı ismini sildiğimi gördü,daha öncede yapmştm çünkü.sen beni nasıl silersin dedi kendini kaybetti resmen direksiyona yumruk attı o kadar korktum ki.

şimdi ben bu yüzüğü cıkarsam sana hak mı değil mi dedi.bahane arama çıkar dedim bu yine saydı...
en sonunda dedm ki bi süre görüşmeyelim öyle karar verdik,ozaman telde konuscaz dedi bşy demedim gittim eve

şimdi bu süre içerisinde bizim nefes alalım dedim ama İÇİM PARÇALANIYO RESMEN GİDİCEK KANTİNE BELKİ KIZLAR GİDİCEK ÇELISTIRCAK V.S BUNLARI DÜŞÜNÜNCE CANIM YANIYO İÇİMDE ATEŞ VAR SANKİ(((((((

kantine gidicek belkide orada yanına gelip konuscaklar v.s ben acı cekerken o bunları yapıcak

Lorena niye ayrildin ki ? Bu kiskanclik huyunla ondan baska kim katlanir sana
Ayni huy ondada var belliki,siz birbirinize cok uyumlusunuz,
lütfen bitirmeyin :18:

asıl ona kim katlanır ki oda sütten cıkma ak kasık değil

nasıl dayanıcam ben bunlara,artık bana bşy anlatmamasına kantine gitmesine nasıl dayanıcam ben

bide tartışıken ben ne tatile gidiyorum ne eskiden konustuğum görüştğm insanlarla görüşüyorum ne eğlencem var ne bşym var dedi ama yaranamadım dedi
demek ki bunlarda aklı.
sonucta bende herşeyden taviz verdim fedakarlık yaptm ama dile getirmedim.

eve giderken şubat tatilinde istanbula gidicem dedi brz değişklik olur dedi.peki buna nasıl katlanırım ben?

Lorena barışır mısın yoksa bu iş biter mi bilemem ama ben zaten aniden nişanlanmanıza da bir anlam verememiştim hatta açıkça söyleyeyim inanmamıştım da ayrılmana gelecek olursak şu anda bitirmenin sebebi kıskançlık değil.Herşeyin üst üste gelmesi ve senin buna daha katlanamaman.Sana hayatı kısıtlıyor ama o dilediğince (senin kıskançlık krizlerini umursamadan) sana yasakladığı herşeyi kendin serbest kılıyor.

Dayanılır mı ? evet dayanılır? Geçer mi ? Neler geçmez kii ?
Sizin sorununuz en temele dayanıyor.Ona karşı bir güvensizlğin var ve bunu yıkamıyorsun.
Arıca statü olarakta kendini senden üstün gördüğü için kendini buna hak buluyor.
Ne diyeyim.Biraz da böyle deneyin.Daha 20 li yaşların başındasın v 2 senedir neredeyse rtin olarak ayda 1-2 defa burda kahrolarak konu açıyorsun.Daha once sana yazdıgım gibi bu üzüntünle sağlığından bile olabilirsin.
Biraz kendini dinle.Sevgiline de eğer ki irtibatı tam kopartmak istemiyorsan zamana ıhtıyacın oldugunu bu şekilde bir ilişki istemediğini biraz kendimizi dinlememiz gerektıgını soylersın.Çok paralama hırpalama kendini.

Ay lorena yazdıklarına bak inanamıyorum sana :O
Sen aynısın canım adam sıkmanı istemiyor işte onu rahat bırakmanı istiyor.
Ne kadar darlamışsın adamı yazık ya.
Sen sıkıyrsun diye o seni engelliyor .
Bak evet demiş hoca olcak bu adam ya arkadaşları gel kantine dese nişanlım kızıyor mu dicek.
Ya sen asistanla beraber olmuşsun ya herkes adamın üstüne atlayacak mı sanıyorsun nedir.
Devam et temelli bırakcak seni , sen akıllanmazsın başka türlü.

yok aniden olmadı ztn ailelerimiz tanışıyodu ama babam ş bulmadan istemiyodu resmi bşy olmasını ikna oldu yaptık nişanı kendi aramızda. ama yüzüğünü çıkaramktan bahsetti..
evt hem üst üste gelmesi hem kıskançlık..ama şimdi daha mı iyiyim sanki içim paramparçaa.kendime dedimki bu süre sonunda ayrılık ihtimalide var o yüzden alışırım.ama onun kantine fln gideceğini düşündükçe içim acıyo,ne yapıp ne edeceğinden haberm olmycak.

evt bi güvensizlik var ve ona sorsalar bana güven vermiş hem de tam.. asla suçunu kbl etmez
statü olarak da kendini üstün görmesi için bi sebep yok ki ben orda yukseklisans yapıyorum ama ondan çok çalışıyorum
gerçekten kahroluyorum o kadar kötüyüm ki alışmam kabullenmem umudumu kesmem lazım

Haklı sana ne yapsa yaranamamış.
Aklı orda olsa daha farklı davranırdı .
Kendinden soğutmuşsun iyicene.
Ya adam dicek ki ben lorenayla evlenip hayatımı neden karartayım , yalnız gitmesini geç senle olduğu halde arkadaş ortamında pürüz çıkarıyorsun .
Bu adam seni sevse de seninle evlenirse inan şaşırım.
Bak uyuşmuyorsunuz çünkü sen kendine başka bir iş yapan kadına el uzatmaz falan birini bul .
Bu adam öyle değil işte , o bir eğitimci yeri gelcek öğrencisi odasında soruda sorcak herkes de gülümseyecek.
Eltinle görüştürmücen falan filan .
Olmaz seninle yani diyorum ya hayatını karartmak istemicek eminim .
Üzgünüm ama canım adama hep böyle izlenim vermen bıktırcak onu.

tmam arkadaşlarıyla gitsin ama tak gitmesin bide hiç gitmediği haftalar olsun mesela ztn beraberde gdiyorz neyine yetmiyo,napiyim rahatsız oluyorum.sence o beni gerçekten sevseydi bu kantin konusunda dinlemezmiydi?demek ki sevmiyo nisanlısı için kantinden vazgeçmekten aciz

ben artık nasıl davranıcam bu sürede ne yapıcam hep ağlayarak mı gececeek gözlerim sisti artık

iyice kahroldum bu yorumu okuyunca yaptıda noldu sanki tam yapmadı hiçbrşeyi
akıp gidiyo gözyaşlarım

Sevgiyi ölçme şeklin çok üzücü.
Sen sosyal bir insan istemiyorsan neden bir eğitimci ile berabersin ?
Ya senle gitsede bir pastadan olay çıkaran birisin , adama hayatta keyif bırakmıyorsun ki.
Kantinde kızların üstüne mi atlayacak biri dudağına mı yapışacak nedir bu ya.
Ay adam sana nasıl dayansın , yakında nefes alıyor diye didikliyceksin.
Senin gibi sevgilim olsa kapıya koymuştum belli ki seviyor işte.
Ama sevgi yetmez herşeye.
Saygı yok , güven yok , huzur yok , mutluluk sınırlı .
İlişki de sevgi tek başına hiç diğerleride mevcut değil.
Ağlamak çözüm de değil madem öyle barış huzur ver adama.
Kavganın tek kaynağı sensin çünkü.
Ama hala kantine gitmese ölür mü diyorsun bu adam insan değilde başka bişey mi
Her denileni yapmak zorunda mı insan.
Kendine bir dur de artık.

neyse artık sonucta görüşmycem bi süre
bi kantin kdr değerim yokmuş ztn

napiyim peki nasıl davranıyım artık öneri istiyorum

Kantinde ne oluyorki anlamadim bak canım sanada onada yazik yüksek yaptigina göre yasinda var niye guzelce gunlerinizi yasamak varken sikip duruyorsunuz selam verse ne olur kantinde otursa ne olur öyle bir dünya yokki ikinizede üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…