Ayrıldım...

iyice kahroldum bu yorumu okuyunca yaptıda noldu sanki tam yapmadı hiçbrşeyi
akıp gidiyo gözyaşlarım

Ya hayatın neden bu adamla sınırlı ?
Bende koca ünv hayatımı sevgilim yüzünden heba ettim kimsede yok çevremde.
Şuan ayrıyız ölmedim valla.
Hayatı bu kadar aşık yaşarsan gidince bitere yıkılırsın tabi.
Kendine ettiğini kimse edemez sana.
Bence artık önüne bak hedefler koy kendine , arkadaşlar edin .
Hayat bitek erkeğinden ibaret değil.

ne bileyiö işte rahatsız ediyo o ortam beni,bide benim için kantinden vazgeçmemesi..bu çok ağır bşy

evt uğraşlar bulmam lazım ama durup durup aklıma geliyo umrumda olmasın istiyorum olmuyo

Canım valla burda verilen hiç bir öneriye uymuyorsun.
Hala gelip kantin kadar değerim yokmuş dedin ya o an ben dumur oldum.
Önermiıyorum sana bişey oyüzden çünkü gerçekten sağlıklı düşünmüyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulunu bitirip iş hayatına atıl. Bakalım hayat sana neler getirecek.
Derslerine odaklan, bırak aşkı meşki.
Böyle çolukla çocukla uğraşma, ileride bir ADAM tanırsın, sana huzur sunar.. Mutlu olursun.
Hayatına doğru yön ver. Mantık...

Hayatımız boyunca bir çok insanı alırız içimize, yanlış olduklarını anlayınca çıkartırız. Güvenmek ne kadar zorsa, kırılan güvenin arçalarını tek tek ayıklamak ondan kat kat daha zordur. Sevmek ne kadar emek isterse, unutmak daha çok ister. İnsanoğlu işte, umursamazlık kanımızda yok. İlla takıyoruz.. Unutmak zor değil. Unutmak zaman alıyor. Ama 2 yıl değil, fazlası hiç değil.. Bir nefeslik ömrü, değmeyecek birine harcamaya vakit mi var? 2 yıl acı çekmek israf değil mi? İsraf günah değil mi.. Dua edin. Namazda bir ferahlık konar içinize, sanki iki melek gelip yükünüzün bir ucundan tutmuş gibi hissedersiniz.. O zaman unutmak öyle kolay gelir ki.. O zaman dua, batan kırıklıklara bir uyuşturucu gibi gelir.. Nasıl diş çekiminden önce uyuşturulursunuz, sadece çıt çıt seslerini duyarsınız.. Aynı öyle olur Hakk'a sığınınca.. Sadece duyarsınız,görürsünüz ama bir süre sonra hissizleşirsiniz.. Allah yardımcınız olsun.

Yok artık yok artık.. konuyu nereye saptırmışsınız. Şimdii size anladığımı oturup baştan yazacağım.Sevgilinizi çok seviyorsunuz ve aileniz onaylamadığı halde(erken olduğunu düşündüklerinden) onunla nişanlandınız.Erkek arkadaşınız kıskanç biri ve sizin ondan başka erkekle konuşmanızı istemiyor(kendine güvensizlikten kaynaklı).sizde olur fakat aynı şartlar senin içinde geçerli olmalı diyorsunuz.erkek arkadaşınızda mecbur kabul etmek zorunda kalıyor.bir kaç gün tahminimce sözünde duruyor ama bir süre sonra gizli iş yapmanın heyecanını kavrıyor ve sözünden cayıyor.sizi ayakta uyutuyor yani.siz bunu sonradan öğrendiğinizde kıskançlıktan değil adaletsizlik ve aranızda olan eşitsizlikten dolayı çıldırıyorsunuz.ve çatırt diye ikiye ayrılıyor ilişkiniz.
sizin ayrılığınız arada olan eşitsizlikten kaynaklı.eşit haklar istiyorsunuz.
bu adam seni üzer.
eğer özgürlük ve eşitlik istiyorsan yeni ufuklara yelken aç.

Son düzenleme:
Kantin ve selamlaşma yüzünden ayrılıyorsanız bence hem sizde hem onda ciddi problemler var.

Bunu iğneleme amaçlı değil samimiyetle söylüyorum.

Sizinki kıskançlık değil başka bir şey boyutuna girmiş.

Kendinizi düzeltmezseniz ister bu adamla ister başkasıyla hiç bir zaman mutlu olamazsınız.

Tabi ücra bir yerde mağarada yaşamayı seçerseniz onu bilemem.

İnsanoğlu sosyal bir varlıktır bilmem anlatabildim mi.

anlik bir sinirle ayrilmissin, yani ortada asla affetmem denecek bir durum yok, ufak tefek seyleri biriktirip patlamissin, aslinda hicbiri cozulemeyecek seyler degil.

Yani ondan ayrilirken o son bulusmanin onu son gorusun oldugunu, son konusmanin sesini son duyusun oldugunu, ona bir daha dokunamayacak oldugun gercegini dusunerek bu karari verdigini hic sanmiyorum. ayrilalim derken onun kabul etmeyecegini, barismak icin israr edecegini bilerek verilmis bir ayrilik karari bu. O telefonun fisini cekebiliyorsan tekrar arayacagindan emin oldugun icin. Gunlerce aramasin emin ol o telefonun basinda bekleyeceksin:)

Sahsi fikrim barisacaginizdan yana, barismalisiniz da bence ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz o kiskancliklar bosuna degil.

Ama sen biraz surundurmekten yanasin anladigim kadariyla:) iyi de yapiyosun biraz yoklugunu hissettir bundan sonra ayagini denk alsin

aradaki yorumlari sonradan okudum, cidden cok abartiyorsun (pasta muhabbetini de simdi hatirladim orda da bayaa abartmistin) yani bi kantindir tutturmussun cok merak ettim yasiniz kac sizin?

İlk yorumumda cocuk hakkaten cektiriyor sandim, surundur dedim ama bebegim sen zaten surundurmussun adami yeterince:) biraz ayri kalin da nefes alsin adam, sen de tabi.

Usenmedim tum konularını okudum.
Öncelikle iyi biri oldugunu hissediyorum yaptıklarını ne kınıyorum ne de sana kızıyorum. Insan beyninin insanı getirdiği halleri cok iyi bilen biriyim. Her birimiz bir gün boyle bir çıkmaza girip yapmam hata dediklerimizi yapabiliriz.
Düşündüğüm tek birsey var. Konunu okurken kendimi senin yerine koydum. Erkek arkadaşlarım oldu ve seninle yaşıtım bende. Hayatıma giren her erkegi su anda olan kişiyide koydum bu empatiye.
Cikan sonuc su; hic bir aklı basında erkek bunları yapan kıza eyvallah yapsın demez. Sevgisinden ölse bile o sevgi buz gibi olur bir gün. Muhtaç olsa illa ki ilk fırsatta kaçar. Cunku erkekler bizim gibi "çekeyim susayım" mantığında insanlar değiller. Onlar duz düşünür. Bir yere kadar alttan alır en sonunda da olmuyorsa olmuyor derler
Anlattığın konulara bakınca senin nişanlın en fazla bir kez ayrılıyorum senden demiş. Sonrasında da barışmış.
Burada cogu insan sana psikologa git normal degilsin diyor cunku bir yerden bakıyorlar olaya.
Esas garip olan sen degilsin. Senin nişanlın bence.
Bu sekilde devam etmesinin bir kaç nedeni vardır ;
Ya adam gercekten sana igrenc seyler yaşatıyor arkandan is çeviriyor ve sen bunları bilmediğin icin yaptıklarını kendi bilinçaltına gore vicdan la birlestirip bu kız haklı susayım alttan alayım bırakmayayım diyor
Ya da o senden daha beter kıskanç ve takıntili birisi.
Bir laf vardır esler gün geçtikçe birbirine benzer diye. Biz farkında olmasakta hayatımızda yakınımızda olan cogu kişiyi rol model alırız. Bilinç altımız bu kişileri absorbe eder farkında bile olmayız.
Bence sorun sende degil. Sen rüzgarda savrulan yaprak gibi olmussun. Senin nişanlın ciddi bir sorun. Ve gercekten onun gecmisini karakterini iyi analiz edip kendini ezmekten kurtul.
Onun bu takıntili ruh halı annesinin de farkında ki seni her kavgadan sonra suçlamak icin hemen arıyor.
Yanlis anlamasın kimse ama ben hic oğlunun sevdigi kızı her kavgadan sonra on kez arayacak kadar duskun bir kayınvalide de görmedim.
Yasitimsin hata yapma. Biz daha yas olarakta hayat olarakta basindayiz cogu seyin. Eger geri döneceksen birlikte ya çift terapisine gidin. Ama dönmeyeceksen de suçlunun sen olmadıgını bil ve bu yaşadığın travmadan bir an once kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…