AYRILIĞA ADAPTE OLAMAMA

sevakcy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
560
264
103
Merhaba kızlar boşandıkdan sonra ilişkim oldu 2 yılı az aşkın bir süredir beraberdik.(oda evlenmiş ayrılmıştı)
Ama verdiğim değeri verdiğim ilgiyi sevgiyi hiç bi zaman alamadım hep veren ben oldum ve çok yıprandım. Evlilik dönemimde bile bu kadar yıpranmamıştım.
20 gün kadar evvel saçma sapan bi nedenden sanki iki yıldır beraber olan iki insan değilmişiz gibi aramızda bişi yaşandı ve konuşmayı bıraktık o yazmadı ufak tartışmanın üzerine çok yorgun olduğum için bende yazmadım öylece kalakaldı herşey. sonra arada bi kaç defa ablası yazdı ne yaptınız falan diye bende değişiklik olmadı dedim sonra bu sabah baktım ablası numaramı silmiş ablasının numaramı silmesi beni çok çok sarstı çünkü benim kardeşim haksız saygısız diyen bi insandı tabiki beni tutmayacaktı ama ne bilim yine de üzüldüm hayatımdaki insan işte resmini çekmiş paylaşmış altına da yolumu kendim açarım yazmış ben numarasını sildim ama ablam gördü. ya içim öyle acıyor ki o kadar kırgınım ki ama en çok kendime.. çünkü kendimi bu duruma ben getirdim tüm hayatım ona endeksli onunlaydı ne arkadaşım kaldı ne gidecek yerim o gidince resmen dımdızlak yapayalnız kalakaldım. bu girdabın içinden çıkmam gerek gel gör ki kolumu kaldıracak gücüm kalmadı. nereden başlamalıyım nasıl toparlayabilirim nefes alamıyorum.. nasıl nefes alabilirim...

nıye tum hayatınız ona endeksliydi onu anlamadım annen değil baban değil senı terk etmiş sen niye üzülüyorsun süslen püslen gez dolaş onun içi yansın

aciz aciz davranmayın Allah aşkına. Gittiyse gitti napalım tüm herşeyi ona endekslediğiniz için kaybettiniz belki de? Sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez kızım

Sorunun ne olduğunu kendiniz söylemişsiniz, hayatınızın merkezine daima kendinizi koyacaksınız, başkasını değil. Birine endeksli yaşadığınız her zaman kaybetmeye mahkumsunuz, adam başta kapınıza kul köle de olsa, aşkından yataklara da düşse vazgeçilmez olduğunu düşündüğü/hissettiği an kaybedeceksiniz unutmayın. Bu size ders olsun. Gerektiği kadar bencil olmayı öğrenin.

Yeni sosyal ortamlara girin, kendinizi oyalayacak şeyler bulun, hobiniz olsun, kafanızı dağıtın. Yeni bir şeyler öğrenin, güzelleşin, spor yapın, yemek yapın, kendinize vakit harcayın yani yapacağınız şey bu.

Ben sadece ayrıldıktan sonra veya ilişkideyken karşı tarafın ailesiyle içli dışlı olmayı yanlış buluyorum. Benimde kardeşimin eşiyle aram çok iyidir hep takılırız ,gezeriz ,eğleniriz her şeyi konuşuruz. Ama asla kardeşimle arasını sormam veya onların arasındaki ilişki bizim ilişkimizi etkilemez.

kocanızdan ders almamissiniz artik aklinizi basiniza devşirin ya. Erkek erkek diye oleceksiniz az biraz kendinizi sevin gelistirin hayati yasayin

Lütfen ama ya.
Zaten bir evlilik geçirmişsiniz, deneyiminiz var. Olmayacak adama 2 sene harcamak nedir? Neden tüm hayatınızı bu herife bağladınız bu kadar aciz misiniz yahu. Bi' kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…