ayrılığa teselli arayışı

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
118
37
Merhaba Arkadaşlar
kısa süre biriyle görüştüm.olmadı ama ben çok fazla boşluğa düştüm.hep onunla yaptığımız etkinlikler aklıma geliyo herşeyini özledim.bu durumlarda kalan çok insan olduğunu düşünüyom.aşırı kötü hisseden kalbimin iyileşmesi için neler yapacamı bilmiyorum.lütfen bana faliyetler değişik şeyler söyler misiniz.evde o kadar boş bir insan haline geldim ki çok önemsiz hissediyorum kendimi.bana neler söylersiniz.Ben dua etmeye çalışıyorum önerdiğiniz dualar olabilir mi bu konuda yeni yeni bilgilenmeye çalışıyorum.Beğenilmeme ezikliği,kendine güvensizlik ciddi problem.

Dua nette bulursun...ZAMANLA geçecek..Aklına getirmemeye çalış zaman geçtikçe..Ben de kaç kere yaşadım bunu..

Hobi kurslarına git.Belediyenin var.Vaktim olsa ben de gidecem hep..Evde misin hep?

Olmama sebebi neydi ?

Onun dışında kafanızı meşgul edin. Bakım yapın.Saclarinizda kiyafetlerinizde degisim yapın.Disari çıkın.Arkadaşlarınızla görüşün. Yalnız kalmayın.Kendinizi yorun. Gece de o yorgunlukla uyuyakalirsiniz. Bol dua edin. Zaman geçtikçe azalıyor..

Canım herkes bu evrelerden geçmiş ilk günler çok zor olur ama 1 hafta falan geçsın acın azda olsa geçer.
Eşimle sevgiliyken 6 ay bı sure ayrı kaldık o ilk gun karnımın agrısından uyuyamaıştım deli gibiydim.
Bu drumu arkadaşlarımla vakıt geçirerek bol bol tatıl yaparak ve internette vakıt gecerek atlattım.
Umarım bu durumdan hemen kurtulursunuz bılıyorum çok zor

Ne kadar onu bunu yapsanızda ahh işte başı yastığa koyunca geliyor akla. Yapacak bişey yok, zaman zaman..
Aşk bu kolay mı? Gececek elbet bunu bilin sadece. Bir bakmışsınız eskide kalıvermiş, geçmiş gitmiş...
Acı aşkda olsa sindirilesiye yaşanmalı.
Birgün gececek. Sonra da salaklığınıza ( kendim adına da söylüyorum) yanıp, gülüp gececeksiniz.
Sizi beğenen elbet olacak, hangi kul var ki istemediği halde yalnız kalsın?
Ayrılık sonrası düşünce sizdekiler. Emin olun çok da güzelsiniz.

Önce kabullenmeniz lazım bence kötü anınız varsa onları düşünün alışverişe çıkın, yeni ortamlara girme şansınız varsa girin, arkadaşlarınıza vakit ayırın bu bir hafta zorlar sizi eve geldiginizde tek kaldıgınızda yine üzüleceksinzdir ama hafifleyecektr günden güne tabi karşılaşmamaya çalışın karşılaşmak sizin bütün kararlılığınızı bozabilir

En değerli her zaman kendini gör. Senin için hayırlıysa zaten zamanla olur o kişi. Hayırlısını iste, Allah istediğin kişiyi sana vermiyorsa senin için hayırlı değildir.

Gün icerisinde yalniz kalmamaya özen göster. Kaldigindaysa da bol bol kitaplar oku. Inanilmaz faydali cünkü okurken o hikayeye dalip gittiginden kendi acini bir an olsun unutuyorsun. Ben cok faydasini görüyorum. Ayni zamanda alisveris ve bol gezme tozma da iyi geliyor. Hala daha zamana ihtiyacim var, ama en azindan ilk zamana göre daha iyiyim. Oturup aglamakla bir yere varilmiyor. Hic birseyi degistirmiyor. Sadece kendini yipratirsin. O yüzden o dönemleri farkli seylere yönelerek gecirmelisin.

hepinize çok teşekkür ederim.artık içimden ağlamak gelse bile ağlayamıyorum bıkmışlıktan mı bilmiyorum.uzun süren bir şey olsa ne yapardım acaba.istemedi, uygun görmedi kendine bunu soğuk hareketleriyle belli etti.allah daha iyi birini nasip etsin diye çok dua ediyorum.yalnız kalınca anlıyorum.o ise hiç takmıyor eminim üstünden bir yük kalkmıştır diye düşünüyordur.dertleşecek kimsem yok.

Kısa süreli sevgilinle yaptığın etkınlıkler aklına gelip canın sıkılıyor..suan faalıyetsiz kaldın..

Tam patates baskısı yap dıyecektım ki,iş subaneke yı önerme kısmına geçiş yaptı..

renksiz dünyama renk kattığı için değerli görüyordum.bu kadarını beklemezdim.demek ki varmış bir sevdiğine kendini adama ruhumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…