- 2 Ocak 2021
- 2.445
- 1.172
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Fake hesap seviyor. Eski sevgiliyi takip eder gibi arada bizi de öyle yokluyor.Bu hafta açılan üçüncü aynı konu. Hepsi yeni hesap uzun süreli ilişki kadın memur, adam işsiz ve son iki haftada biri ile evlenme kararı alıyor.
Haksiz yere terk edilmek? Ilahi adalet isler mi ?
Şimdi anlatacağım konuda belki bana kizacaklariniz vardır. Nasıl kendine bunu yapıyorsun diyenleriniz. Ama ben nefes alamadigimi hissediyorum, yediremiyorum kendime. 9 yıllık iliskim bundan 1 ay önce bitti. Yani yine her zamanki tartışmamız sandığım İçin içim rahattı. Benim eski sevgilim esnaf...www.kadinlarkulubu.com
Yalnız kendim yaşamış gibi belledim artık hikayeyi. O kadar çok anlattı kiBu hafta açılan üçüncü aynı konu. Hepsi yeni hesap uzun süreli ilişki kadın memur, adam işsiz ve son iki haftada biri ile evlenme kararı alıyor.
Şimdi anlatacağım konuda belki bana kizacaklariniz vardır. Nasıl kendine bunu yapıyorsun diyenleriniz. Ama ben nefes alamadigimi hissediyorum, yediremiyorum kendime. 9 yıllık iliskim bundan 1 ay önce bitti. Yani yine her zamanki tartışmamız sandığım İçin içim rahattı. Benim eski sevgilim esnaf...www.kadinlarkulubu.com
Bu üç oldu değil mi? Sanki ikinciyi 6 diye anlatmıştı. Bir memur bir öğretmen oluyor. 31 yaşında mıydı?Yalnız kendim yaşamış gibi belledim artık hikayeyi. O kadar çok anlattı ki
Yas süreci yaşadığınız. Birden çat diye hiçbir şey olmamış gibi olamazsınız zaten. Kendinizi yargılamayın gelip geçecek bir süreç olduğunu bilin sadece. Bir de kafanızı başka yere odaklayacaginiz şeylerle uğraşın kitap okumak vs olabilir yani aklınızı dağıtın.Daha önce konu açmıştım.Bana kizacaklar da vardır. Haklılar da. Bir daha kimseye güvenemem biliyorum. 8 9 yıllık.bir birliktelik. Yani ayrildigimiz da çok olmuştu. İşini gücünü duzeltmedi. Başka ile 6 aylıgina çalışmaya gidip bırakıyordu. Hatta zamanında babası beni arayıp biliyorsun oğlum işsiz senin yanına gelsin evlenin demişti. Ben memurum bu arada. Ailem hep karşıydı. Babama duyurdum olayı sonra aramız bozuldu. Ki her zaman tartısırdik. Hep yazar gönlümü alırdı. Bu sefer yapmadı. Ben yazdım. Tartıştı benle barışmadik. İki üç defa daha yazdım ama tartışıyoruz ben yazdığımda da. Engellediği ne kadar kız varsa hepsini geri eklemisti. Ben neden neden dedikçe beni istemediğini benim ondan özür dilemem gerektiğini söyledi. Özür dilenecek bir şey olsa dilerdim. Ama yoktu. En son bir hafta önce meğerse akrabasının tanıştırdıgi bir kadınla birlikteymis. Kadın zengin anladığım kadarıyla. Bütün bu olaylar 2 hafta içinde oldu. Bunu öğrendiğimde de sen beni ittin bizi ayiramazsin dedi. Bana neden ümit verdin demiştim onda bile ajitasyon yapma dedi. Engelledi her yerden. Şua kendime yediremiyorum. Hala da düzgün işi yok. Bana göre değildi biliyorum ama bu şekilde yarıyolda bırakılmış olmayı kaldıramıyorum. Nefes alamıyorum. Fake hesaptan bakıp duruyorum instagramina. Tutamıyorum kendimi. Ara ara engelimi açtığını görüyorum yine engelliyor. WhatsApptan numaramı yine eklemisti engelledim. Böyle bir şey yaşayıp atlatan var mı. Saplantı mi bu. Bağımlılık mi bilemiyorum. Kendimden nefret ediyorum.
Evet 31 yaşında öğretmendi. Lori'ydi sanırım kullanıcı adı. "Eski sevgili" yurt dışında bir milletvekilinin kızı, müzik öğretmeni bir kadınla evlenecekti.Bu üç oldu değil mi? Sanki ikinciyi 6 diye anlatmıştı. Bir memur bir öğretmen oluyor. 31 yaşında mıydı?
Adamda öğretmen aşkı var sanırım. Eğitime aç bir bey.Evet 31 yaşında öğretmendi. Lori'ydi sanırım kullanıcı adı. "Eski sevgili" yurt dışında bir milletvekilinin kızı, müzik öğretmeni bir kadınla evlenecekti.
Yalnız kendim yaşamış gibi belledim artık hikayeyi. O kadar çok anlattı ki
Konu sahibi dün fizyoterapistti.Adamda öğretmen aşkı var sanırım. Eğitime aç bir bey.
Aa doğru unutmuşumKonu sahibi dün fizyoterapistti.
Meslekler gibi ilişkinin süreside değişiyor her konudaÇivi çiviyi söker mi? Yoksa iyice kötü mü hissederim?
Merhaba arkadaşlar. 31 yaşındayım. Kendim öğretmenim. 5 yıllık ilişkiden çıktım. Yani kandırıldım. Tam nişanlanma sürecinde yabancı birini bulduğunu onunla evleneceğini sevdiğini söyleyip beni tamamen hayatından çıkardığını söyledi. Ailemin arkadaşlarımın hepsinin haberi vardı. Evlenme teklifi...www.kadinlarkulubu.com
Buldum üçüncüyü sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?