Ayrılığı atlatamıyorum onu aklımdan bir an olsun çıkaramıyorum :(((

Bence kendini doldur.
"Sen kim köpeksin de ben seni düşüneceğim" kafasında olmalısın.
Başkaları ile çoktaan yoluna bakmış bir adam için değmez.
Kendine değer vermelisin.
İlişkini yaşadın,biraz acısını da çek,tamam ama abartmadan.
Yaz geldi bak.
Kafanı dağıtacak milyon tane şey bulursun.
Bir gün karşına biri çıkar,bu gidene teşekkür edersin bile

Bu unutulcak gibi değil ki tam istediğin insan karşına çıkıyo ama kaderinde yok biliyosun bunu kabullenemiyorum çünkü benim durumum daha yeni evlensemde hep aklımda kalbimde olcak cinsten bi şey. Sizin uzun zaman gecmiss bense her gün agliyorum özlüyorum zaman çare olurmu bilmem

İnşallahh

Bu kadar sevmenize rağmen insanları aldatma yolunu seçmemiş olmanız beni mutlu etti , bu sıralar aldatma olaylarına karşı çok hassasım da :/
Basinizami geldi ? Benim başta bildiğim bi şey degildi böyle bi şeyi kendime yakistiramazdim yuva yıkanın yuvası olmaz kafasindaydim öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı çünkü tam ruh eşimdi doğru kişi yanlış zamanda cikincada olmuyo banada sevgimi tek başıma içimden yaşamak düştü ve bunun altından kalkamyorum

Kendisi kabullenmedi ama eski kız arkadaşına karşı vicdan azabı çektiğini o yüzden mutlu olmadığını söylüyordu son zamanlarda kızla iletişime geçmeye başlamışlar bir şey yok aramızda diyor ama ben inanmıyorum. Bir şey olmasa ya da ona umut vermese neden sosyal medyadan birbirlerini takip etsinler dimi. Konuştuğumda da bana ikinizin arasında kaldım benim üstüme gelmeyin ben evlenmek fln istemiyorum kimseyi istemiyorum dedi

Benimde iki ayı geçti ilk zamanlar çok kötüydüm ama zamanla toparladım ağlamaları bıraktım daha az yandı canım. Hatta 1 hafta kadar önce artık onu affetme kararı aldım affedip rahatlayıp hayatıma bakıcam dedim yani tamamen vazgeçtim uyudum sabah güzel bi enerjiyle uyandım yeni bi hayat gibiydi ama gün içerisinde ondan msj aldım 2 ay geçtikten sonra tam ben hayatıma bakma kararı almışken msj attı alt üst oldum yine. Ama pişmanlığını görmek rahatlatıyor bu bi gerçek :) sonra istesede dönmüyosun ilk başta aklına glen iyi günleriniz siliniyo artık kötü yanları daha çok aklına geliyo iyi ki bitmiş felan diyosun.
Yani demem o ki zaman iyi geliyor. İçine atma ağla üzül (abartmadan) sonra iyileşceksin...

Zaman herşeye çare olur
Ben kendi hissiyatımı yazamıcam,şimdi mutlu bir evliliğim var.
Ama o durum bambaşka idi.

Sizde durum sanırım evliymiş.
Ben böyle şey yaşasam nefret etme yoluna giderdim.
Evli olup bana söylemese.
Sen de nefret etmelisin.
Sonrasında da hiçbişey ifade etmemeli.
Sana yanlışı olmamış değilki,yanlışın en büyüğü değil mi evli olduğunu saklamak.

Size katılıyorum bende öyle düşünmek insanın daha çabuk unutmasını sağlar

Anladığım kadaryla arada kalmış bana kalirsa ikinizide sevmyo onu sevseydi senle bi iliski kurmazdi seni sevseydi aklı tekrar eskisine gitmezdi bence böyle birinden uzak durmak daha iyi ne istedigini bilmiyo anca yipratir

Bizim şöyle bi sıkıntımız var ve ben onu birkaç ay sonra her gün yüz yüze görmek zorundayım ve ne yapıcam o zaman onu bilmiyorum . İçimde onu bitiremezsem mahvolacağımı biliyorum ya beni başkalarıyla kıskandırıp deli edecek ya da tekrar deneyecek beni ama geleceğimizin olmadığını bilerek ona tekrar teslim olamam

Yani ortada bir ihanet var bence sil gitsin. İlk zamanlar çok sancılı olur eminim. Ama bu hayatta insanlar annesini babasını kardeşini kaybediyorlar onların acısına alışıyorlar. Bu acı ne ki. ( Böyle düşünmek benim kendi avuntu yöntemim) .hep aklıma bunları getir . En sevdiklerinin yanında olduğu için şükret . Elin oğlu da kim köpek.

O kadar yıprattı ki beni resmen psikolojim bozuldu onun yüzünden

Doğru söylüyorsun bu acı ne ki onların yanında

Bu durum için napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…