- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi Chamomilla123
-
Bence kendini doldur.İyi zamanlarımızı düşünüyorum çok az bir gün iyiysek diğer gün mutsuzluktan ölüyordum. Değmediğini bilmeme rağmen vazgeçemedim ondan. Belki de şuan biriyle yazışıyor umrunda değilim bu fikir bile beni deli ediyor
Ayrılıklarda sevdaya dahildir diye boşuna denmiyorİnsanın aklına kötü şeyler gelmiyor ki sanki her şey çok güzeldi gibi hep güzel anlar geliyor ayrılınca.
Bu unutulcak gibi değil ki tam istediğin insan karşına çıkıyo ama kaderinde yok biliyosun bunu kabullenemiyorum çünkü benim durumum daha yeni evlensemde hep aklımda kalbimde olcak cinsten bi şey. Sizin uzun zaman gecmiss bense her gün agliyorum özlüyorum zaman çare olurmu bilmemBu yorumu kendim yazdım sanki...............
Allah kalbine ferahlık versin.
10 yıl önce aynı yollardan geçtim.
İmkansız derken evli filan değildi yanlış anlaşılmasın ama olmayacak bir dua idi.
Bir hatası bir yanlışı olsaydı da nefret etseydim keşke.
Şimdi çok sular aktı köprüden.
Ben yine mutlu oldum o ayrı ama..
O ayrı işte.
O benim gençlik acım.
Kesinlikle o kadar kötü anlar varken en saçma şeyler bile gözüme iyi gelip onları hatırlıyorumİnsanın aklına kötü şeyler gelmiyor ki sanki her şey çok güzeldi gibi hep güzel anlar geliyor ayrılınca.
Çünkü başkasına aitti ve hiçbir zaman benim olamayackti bu yüzden vazgectim ama sevgimden asla o olmuyo işteSizin için çok üzüldüm gerçekten, sebebi özel değilse anlatır mısınız?
İnşallahhBence kendini doldur.
"Sen kim köpeksin de ben seni düşüneceğim" kafasında olmalısın.
Başkaları ile çoktaan yoluna bakmış bir adam için değmez.
Kendine değer vermelisin.
İlişkini yaşadın,biraz acısını da çek,tamam ama abartmadan.
Yaz geldi bak.
Kafanı dağıtacak milyon tane şey bulursun.
Bir gün karşına biri çıkar,bu gidene teşekkür edersin bile
Biz kadınlar fazla duygusal yaklaşıyoruz ondan galiba, erkekler ayrılınca hemen dolduruyor kendini zaten şöyleydi böyleydi diye.Kesinlikle o kadar kötü anlar varken en saçma şeyler bile gözüme iyi gelip onları hatırlıyorum
Bu kadar sevmenize rağmen insanları aldatma yolunu seçmemiş olmanız beni mutlu etti , bu sıralar aldatma olaylarına karşı çok hassasım da :/Çünkü başkasına aitti ve hiçbir zaman benim olamayackti bu yüzden vazgectim ama sevgimden asla o olmuyo işte
Basinizami geldi ? Benim başta bildiğim bi şey degildi böyle bi şeyi kendime yakistiramazdim yuva yıkanın yuvası olmaz kafasindaydim öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı çünkü tam ruh eşimdi doğru kişi yanlış zamanda cikincada olmuyo banada sevgimi tek başıma içimden yaşamak düştü ve bunun altından kalkamyorumBu kadar sevmenize rağmen insanları aldatma yolunu seçmemiş olmanız beni mutlu etti , bu sıralar aldatma olaylarına karşı çok hassasım da :/
Kendisi kabullenmedi ama eski kız arkadaşına karşı vicdan azabı çektiğini o yüzden mutlu olmadığını söylüyordu son zamanlarda kızla iletişime geçmeye başlamışlar bir şey yok aramızda diyor ama ben inanmıyorum. Bir şey olmasa ya da ona umut vermese neden sosyal medyadan birbirlerini takip etsinler dimi. Konuştuğumda da bana ikinizin arasında kaldım benim üstüme gelmeyin ben evlenmek fln istemiyorum kimseyi istemiyorum dediBasinizami geldi ? Benim başta bildiğim bi şey degildi böyle bi şeyi kendime yakistiramazdim yuva yıkanın yuvası olmaz kafasindaydim öğrendiğimde dünya başıma yıkıldı çünkü tam ruh eşimdi doğru kişi yanlış zamanda cikincada olmuyo banada sevgimi tek başıma içimden yaşamak düştü ve bunun altından kalkamyorum
Zaman herşeye çare olurBu unutulcak gibi değil ki tam istediğin insan karşına çıkıyo ama kaderinde yok biliyosun bunu kabullenemiyorum çünkü benim durumum daha yeni evlensemde hep aklımda kalbimde olcak cinsten bi şey. Sizin uzun zaman gecmiss bense her gün agliyorum özlüyorum zaman çare olurmu bilmem
Size katılıyorum bende öyle düşünmek insanın daha çabuk unutmasını sağlarZaman herşeye çare olur
Ben kendi hissiyatımı yazamıcam,şimdi mutlu bir evliliğim var.
Ama o durum bambaşka idi.
Sizde durum sanırım evliymiş.
Ben böyle şey yaşasam nefret etme yoluna giderdim.
Evli olup bana söylemese.
Sen de nefret etmelisin.
Sonrasında da hiçbişey ifade etmemeli.
Sana yanlışı olmamış değilki,yanlışın en büyüğü değil mi evli olduğunu saklamak.
Anladığım kadaryla arada kalmış bana kalirsa ikinizide sevmyo onu sevseydi senle bi iliski kurmazdi seni sevseydi aklı tekrar eskisine gitmezdi bence böyle birinden uzak durmak daha iyi ne istedigini bilmiyo anca yipratirKendisi kabullenmedi ama eski kız arkadaşına karşı vicdan azabı çektiğini o yüzden mutlu olmadığını söylüyordu son zamanlarda kızla iletişime geçmeye başlamışlar bir şey yok aramızda diyor ama ben inanmıyorum. Bir şey olmasa ya da ona umut vermese neden sosyal medyadan birbirlerini takip etsinler dimi. Konuştuğumda da bana ikinizin arasında kaldım benim üstüme gelmeyin ben evlenmek fln istemiyorum kimseyi istemiyorum dedi
O kadar yıprattı ki beni resmen psikolojim bozuldu onun yüzündenAnladığım kadaryla arada kalmış bana kalirsa ikinizide sevmyo onu sevseydi senle bi iliski kurmazdi seni sevseydi aklı tekrar eskisine gitmezdi bence böyle birinden uzak durmak daha iyi ne istedigini bilmiyo anca yipratir
Doğru söylüyorsun bu acı ne ki onların yanındaYani ortada bir ihanet var bence sil gitsin. İlk zamanlar çok sancılı olur eminim. Ama bu hayatta insanlar annesini babasını kardeşini kaybediyorlar onların acısına alışıyorlar. Bu acı ne ki. ( Böyle düşünmek benim kendi avuntu yöntemim) .hep aklıma bunları getir . En sevdiklerinin yanında olduğu için şükret . Elin oğlu da kim köpek.
Bu durum için napıcamBizim şöyle bi sıkıntımız var ve ben onu birkaç ay sonra her gün yüz yüze görmek zorundayım ve ne yapıcam o zaman onu bilmiyorum . İçimde onu bitiremezsem mahvolacağımı biliyorum ya beni başkalarıyla kıskandırıp deli edecek ya da tekrar deneyecek beni ama geleceğimizin olmadığını bilerek ona tekrar teslim olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?