Ayrılığı atlatamıyorum onu aklımdan bir an olsun çıkaramıyorum :(((

Chamomilla123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2018
121
27
98
Ayrılık acısına ne iyi gelir diye sormayacağım ama benim gibi mutsuz bu durumu atlatmaya çalışan arkadaşlarla burdan sohbet etsek biraz destek olsak olmaz mı :((

Ayyy ben de üç ay önce ayrıldım .ilk zamanlar çok ama çok üzülüyordum. Ama şimdi iyiyim çok şükür. Yani ilk zamanlara göre duzeldim. Ha tamamen geçti mi dersen " hayır."

T

Tamamen geçmesi çok zor illa ki bir şeyle onu sana hatırlatacak
Yani elbette hatırlatıyor ama zamanla geçer diye düşünüyorum.. Sonuçta bu acıyı yaşayan ne ilk insanım ne de son insan olacağım. Herkes nasıl hayatına devam ediyorsa biz de ederiz .

Beni ondan vazgeçmek durumunda bıraktı dayanamıyorum sen istemiyorsun ama bu duruma geliyorsun çok kötü gerçekten. O geri dönüş yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama benim geri dönmemem lazım:KK43:
Geri dönmemen lazımsa dönme.
Ciddi bir sebep varsa ayrı olmanız daha hayırlı olacaksa dönme.
Ama boş beleş mevzularsa şansınızı yitimeyin.
Tabii duygular karşılıklı ise.

Böyle çok sevince kolay unutulmuyor.
Onu hatırlatacak yerlere gitme,şarkıları dinleme,anıları çöpe at,sil,sevdiklerinle vakit geçir.
Kafanı sürekli başka şeyle meşgul et.
Acın biraz hafifler ;)
Kıyamam.
Kaç yaşındasın?
İlişkiniz ne kadarlıktı.
Aşk acısını çok feci çekmiş biri olarak öyle iyi anladımki seni.
Ağlarım bile şimdi sırf senin için.....

Yani elbette hatırlatıyor ama zamanla geçer diye düşünüyorum.. Sonuçta bu acıyı yaşayan ne ilk insanım ne de son insan olacağım. Herkes nasıl hayatına devam ediyorsa biz de ederiz .
Benim çok yeni nefes alamıyorum gibi oluyor bir de bana yaptıklarından sonra onu hiç düşünmemem lazım ama olmuyor işte :(

Ayrılık acısına ne iyi gelir diye sormayacağım ama benim gibi mutsuz bu durumu atlatmaya çalışan arkadaşlarla burdan sohbet etsek biraz destek olsak olmaz mı :KK43:(
En azindan bi ilişkiyi denedin ve olmadı bunu kabul etmek daha kolay. Ya her seyiyle her yönüyle denk birini bulup çok seviyoken doğru kişi olduğuna emin oldugunuzz ama imkansız bi aşk oldugunu bile bile seve seve içinde ukte kala kala ayrildıgniz biri olsaydı nolcak unutma ve ayrılma sebebi yok tek sebep kaderin cilvesi benim hikayem bu imkansız bi aşkın içindeyim seve seve ayrıldım bi sebep olmayinca insanın kabullenip kafasında bitirmeside imkansız oluyo. Keşke bi şey yapsaydi bi şey olsaydida böyle böyle yaptı bu yüzden yurumedi ayrıldık diyebileydim en azından vicdan rahat kabullenilmislik var. Ne olursa olsun gerçekten seven insan unutamıyo sadece alisiyor hepsi bu

Geri dönmemen lazımsa dönme.
Ciddi bir sebep varsa ayrı olmanız daha hayırlı olacaksa dönme.
Ama boş beleş mevzularsa şansınızı yitimeyin.
Tabii duygular karşılıklı ise.

Böyle çok sevince kolay unutulmuyor.
Onu hatırlatacak yerlere gitme,şarkıları dinleme,anıları çöpe at,sil,sevdiklerinle vakit geçir.
Kafanı sürekli başka şeyle meşgul et.
Acın biraz hafifler :KK66:
Kıyamam.
Kaç yaşındasın?
İlişkiniz ne kadarlıktı.
Aşk acısını çok feci çekmiş biri olarak öyle iyi anladımki seni.
Ağlarım bile şimdi sırf senin için.....
25 yaşındayım :)
9 ay kadar birlikteydik ama hiçbir zaman benim onu sevdiğim gibi sevmedi beni sürekli kendiyle ilgili sıkıntılarından bahsediyordu mutlu olabileceğimize inanmıyordu kendisinden dolayı, nasıl biri olduğunu hala anlayamadım açıkçası . Son güne kadar benimle yan yanaydı son gün ben memlekete döndüm o da eski kız arkadaşıyla takipleşti :/ sordum bir şey yok dedi ama beni de bitirmişti aramıyor sormuyordu son gün olamayız demişti sonra da böyle davranmaya başladı.. olayı şu hale getirdi ikinizin arasında kaldım benim üstüme gelmeyin demeye başladı bana dayanamadım tamamen bitirdim görüşmeyi hiç etkilemedi onu tamam dedi direkt.

En azindan bi ilişkiyi denedin ve olmadı bunu kabul etmek daha kolay. Ya her seyiyle her yönüyle denk birini bulup çok seviyoken doğru kişi olduğuna emin oldugunuzz ama imkansız bi aşk oldugunu bile bile seve seve içinde ukte kala kala ayrildıgniz biri olsaydı nolcak unutma ve ayrılma sebebi yok tek sebep kaderin cilvesi benim hikayem bu imkansız bi aşkın içindeyim seve seve ayrıldım bi sebep olmayinca insanın kabullenip kafasında bitirmeside imkansız oluyo. Keşke bi şey yapsaydi bi şey olsaydida böyle böyle yaptı bu yüzden yurumedi ayrıldık diyebileydim en azından vicdan rahat kabullenilmislik var. Ne olursa olsun gerçekten seven insan unutamıyo sadece alisiyor hepsi bu
Bu yorumu kendim yazdım sanki...............
Allah kalbine ferahlık versin.
10 yıl önce aynı yollardan geçtim.
İmkansız derken evli filan değildi yanlış anlaşılmasın ama olmayacak bir dua idi.
Bir hatası bir yanlışı olsaydı da nefret etseydim keşke.
Şimdi çok sular aktı köprüden.
Ben yine mutlu oldum o ayrı ama..
O ayrı işte.
O benim gençlik acım.

Sizin için çok üzüldüm gerçekten, sebebi özel değilse anlatır mısınız?

Benim çok yeni nefes alamıyorum gibi oluyor bir de bana yaptıklarından sonra onu hiç düşünmemem lazım ama olmuyor işte :KK43:
İlk zamanlar benim de öyleydi çok ağladım çok uzuldum. Resmen içim yanıyordu. Ama zamanla biraz azalıyor. Kafani dağıtmaya çalış. Seni mutlu edecek şeyler yap. Benim kuşum vardı onunla ilgileniyordum, bir kaç günlüğüne köpek sahiplendim geçici süre onunla ilgilendim falan.

Ayrılık acısıyla ilgili bir ilişki koçu bir kağıda onda sevmediğiniz şeyleri ve size yaptığı kötü şeyleri tek tek yazın özlediğiniz eya mesaj atmak ulaşmak istediğiniz zaman bunu acın ve okuyun demişti etkili bir yöntem yazmak gerçekten ise yarıyor deneyin derim :KK200:

25 yaşındayım :)
9 ay kadar birlikteydik ama hiçbir zaman benim onu sevdiğim gibi sevmedi beni sürekli kendiyle ilgili sıkıntılarından bahsediyordu mutlu olabileceğimize inanmıyordu kendisinden dolayı, nasıl biri olduğunu hala anlayamadım açıkçası . Son güne kadar benimle yan yanaydı son gün ben memlekete döndüm o da eski kız arkadaşıyla takipleşti :/ sordum bir şey yok dedi ama beni de bitirmişti aramıyor sormuyordu son gün olamayız demişti sonra da böyle davranmaya başladı.. olayı şu hale getirdi ikinizin arasında kaldım benim üstüme gelmeyin demeye başladı bana dayanamadım tamamen bitirdim görüşmeyi hiç etkilemedi onu tamam dedi direkt.
Anladım...
Kötülük etmiş sana.
Dönme sakın.
Bak sen güzel birşey yaşadın kendi adına.
Ama karşındaki buna değer bir adam değilmiş.
Üzülme, "tecrübe" de,geç.
Acın hafiflicek göreceksin.
İyi olan anlarınızı getirme aklına.
Sonunu getir.
O kötülük etmiş,seni hak etmemiş
Öyle düşün.
Ve emin ol ki seni hak edecek birileri muhakkak vardır.
Sana böyle ihanet etmeyecek biri kesin vardır.

Anladım...
Kötülük etmiş sana.
Dönme sakın.
Bak sen güzel birşey yaşadın kendi adına.
Ama karşındaki buna değer bir adam değilmiş.
Üzülme, "tecrübe" de,geç.
Acın hafiflicek göreceksin.
İyi olan anlarınızı getirme aklına.
Sonunu getir.
O kötülük etmiş,seni hak etmemiş
Öyle düşün.
Ve emin ol ki seni hak edecek birileri muhakkak vardır.
Sana böyle ihanet etmeyecek biri kesin vardır.
İyi zamanlarımızı düşünüyorum çok az bir gün iyiysek diğer gün mutsuzluktan ölüyordum. Değmediğini bilmeme rağmen vazgeçemedim ondan. Belki de şuan biriyle yazışıyor umrunda değilim bu fikir bile beni deli ediyor

Ayrılık acısıyla ilgili bir ilişki koçu bir kağıda onda sevmediğiniz şeyleri ve size yaptığı kötü şeyleri tek tek yazın özlediğiniz eya mesaj atmak ulaşmak istediğiniz zaman bunu acın ve okuyun demişti etkili bir yöntem yazmak gerçekten ise yarıyor deneyin derim :KK200:
İnsanın aklına kötü şeyler gelmiyor ki sanki her şey çok güzeldi gibi hep güzel anlar geliyor ayrılınca.

Back
X