benim o dönemlerimde şimdiki eşim hep yanımdaydı hep destek oldu en zor zamanlarımda...
Allaha çok şükür ki Allah karşıma onu çıkardı; yoksa belki başaçıkamazdım bile...
ve şunu unutma eski sevgilin senin hiçbir konuşmanla veya davranışınla bunu asla ama asla kabullenmeyecek ta ki seni gerçekten kaybettiğini anlayana kadar...sen ona her yaklaştığında her konuşmanda hep bir umut taşıyacak ve asıl senin ondan tamamen gittiğini anladığında başlayacak asıl problemler...
Lovelinya inan yürekten teşekkür ederim sana, beni çok iyi anlıyorsun.
Dediğin gibi hiç konuşmamayı da denedim, başta nispet yapıyor gibi olmasın diye gönlüm bomboş kafamı dinlemek istiyorum da dedim hiçbirini anlamadı. Beni kaybettiğini görünce de 2 kez arka arkaya intihara teşebbüs etti.
Ben ortak arkadaşlarımıza da (ev arkadaşına) dedim. Psikolojik destek alması için yönlendirin ne olur dedim ama kabul etmemiş. Beni bugün aradığında seninle görüşeceğim ama destek alman şartıyla dedim kabul etti. Ama yüzünü görmeye tahammülüm yok. Savcılığa vermem de ne derece çözüm getirir bilemiyorum, açıkçası o şekilde yıpratmak da istemem. Of Allah'ım neden her şey güzelce gelişmiyor
Yeni ilişkim tamamen kısmet, olursa olur; olmazsa olmaz. Yani sevgilimle ayrılmamın sebebi zaten bu kişi değil ki. Ben her şeyi bitirdikten sonra bu insanla başladım. Ancak karşımdaki insan o kadar iyi birisi ki onun yanına gitmemi göze aldı gelecekte iyi olmam için. Bedeli yalnızlık veya değil, ama ben eski sevgilimle olduğum sürece hayatım kabusa dönecek bundan eminim.
Telefon numarasını değiştirmeyi düşündüm, ama fayda etmiyor. Okuluma, evin çevresine geliyor. Ailem zaten az da olsa haberdar, ama pek karıştırmak istemiyorum açıkçası. Daha kötü olabilir diye. Benim amacım medenice, kimseyi yıpratmadan bu işi çözümlemek.
İntihar konusunda haklısın canım. İlk intihar ettiği gün zaten benim özel bir günümdü. Arkadaşlarımla müzikli bir yere gidiyordum o akşam. O da gelmek için diretti, istemiyorum dedim. Ardından mekana tam gittiğim an intihar haberini aldım. Hiç cevap bile vermedim, aynen eğlenmeye de devam ettim içim burulsa da. Yani istediği kozu eline vermedim. Belki de öyle birşey olmadı, yalan söylüyor da olabilir. Dediğin gibi intihar eden insan başkasına haber vermez aslında. Bu kadar şeyden sonra halen nasıl umudu var anlayamıyorum, tedavi olması şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?