Ayrılığı kabullenmeyen erkek

en tehlıkelı erkek turu
ılıskıde bı taraf bıtırmek ıstıyorsa adabınla gıt kardesım
ne ugrastırıyor ınsanları anlamadım kı

valla sapık gıbı ısrarcılıgı bıldıgınız tacıze varacak sekılde
boyle devam ederse zaten kacacak yer ararsınız boyle kazanamaz kı

Terkedilen kişiyide belli süre anlamak lazım diye düşündüm.. 1.5 yıl az bir zaman değil ve bağlanmış..Bunu hemen atlatamaması ve seni kazanmak için bir süre mücadele vermesi hemen psikopatlık olarak algılanmamalı. Sabır gerektiren bir süreç. Burada terkedilen kızlarımız nasıl ne hallere geliyor terkedilince ve uzun süre atlatamıyor ve hatta geri kazanım için çabalıyorlar..Tehdit boyutuna hiç getirmemiş mesela.Bu önemli..Neyse zaten kesmiş iletişimi çabalamayı sanırım,Allah ikisinin yolunuda açık etsin sevmek ve ayrılmak zor işler..

Terkedilen kişiyide belli süre anlamak lazım diye düşündüm.. 1.5 yıl az bir zaman değil ve bağlanmış..Bunu hemen atlatamaması ve seni kazanmak için bir süre mücadele vermesi hemen psikopatlık olarak algılanmamalı. Sabır gerektiren bir süreç. Burada terkedilen kızlarımız nasıl ne hallere geliyor terkedilince ve uzun süre atlatamıyor ve hatta geri kazanım için çabalıyorlar..Tehdit boyutuna hiç getirmemiş mesela.Bu önemli..Neyse zaten kesmiş iletişimi çabalamayı sanırım,Allah ikisinin yolunuda açık etsin sevmek ve ayrılmak zor işler..
Psikopatlık boyutunda hiç düşünmedim onun için hatta bazı cümlelerimi onu savunuyorsun a döndürenler bile oldu. Düzgün bir insan güzel zamanlar da geçirdik hakkını asla yiyemem ama geleceğimde onu koyamıyor düşünemiyorsam devam etmesinin ne anlamı var.. Kesinlikle tehdit olmadı yeltenmedi bile, tek istediği belki geri kazanmaktı ama bitirme sebebim affedilecek bir durum değil ortada suç yok suçlu yok. Amin sağolun :)

Psikopatlık boyutunda hiç düşünmedim onun için hatta bazı cümlelerimi onu savunuyorsun a döndürenler bile oldu. Düzgün bir insan güzel zamanlar da geçirdik hakkını asla yiyemem ama geleceğimde onu koyamıyor düşünemiyorsam devam etmesinin ne anlamı var.. Kesinlikle tehdit olmadı yeltenmedi bile, tek istediği belki geri kazanmaktı ama bitirme sebebim affedilecek bir durum değil ortada suç yok suçlu yok. Amin sağolun :)
Merak ettim affedilemicek konu neydi acaba? İhanetmi vardı? Cevaplamayabilirsin canım,sadece merak ettim..

bunda da korkum şu; güzellikle yapmak istedim, anlamadı. ama engellediğimde ulaşamdığında daha kötü bir ruh haline girip zarar vermeye gider mi bu olay ?
Yapacak kişi ona buna bakmaz net olacaksın. Şimdi gitmelisin polise. O evden çıkmalı. O numarayı değiştirmelisin bu gerekliyse. Zaten o rahatlığı vermişsin. İkna edilebilir olduğunu görmüş. Çünkü ayrılıp ayrılıp barışma olayı var. İlişkinin şiddet yada saygısızlık sonucu bittiği imajını verdiniz . Üzerinizde baskı var. Bu kadar korkmanızın nedeni bu. Neler yapabileceğini siz biliyorsunuz. Daha önce ne yapmıştı 🙏Ve niye konuşarak ikna etmek zorundasınız

Esim de ilk aldattiginda, ben gitmek icin esyalarimi topladim. Kendimi öldururm sensiz yapamam gitme diye baya tepki gostermisti bayaaa bayaaa uzulmustu. Okdar ki korkmustum gercekden yaparmi diye.
O olaydan aylar sonra tekrar aldatti ve simdi 2aydir ayriyiz oda sapasaglam hayatta😂 hicde umrunda olmadi gitmem. Öldurmeyi birak bosanmayalim bile demedi.
Uzmemek adina soyleyemedikleriniz yarin oburgun sizi uzer. Benim hatama dusmeyn.
Demem o ki. Sert konusmuyosunz ki kirilmasin diye belli bu acikca yazdiklarinizdan.
Kirilsin birakin.
Bu adam artik kirilmayi hak ediyo cunku.

Merak ettim affedilemicek konu neydi acaba? İhanetmi vardı? Cevaplamayabilirsin canım,sadece merak ettim..
Ortada hicbi suc yoktu diyo konu sahibi.
Aldatma felan degil
Sevgisi yok ilgisi yok adama karsi, bitmis yani hersey icinde.devam etmeninde manasi olmadigini dusunuyo (ki haklida).

Affedilmeyecek derken ortada bir olay olmadığından bahsettim, o tekrar deneyelim diyordu ben denenmeye değer birşey yok diyordum.
Beni aldatmadı, bir hatası oldu sadece ama çok seven görmezden gelebilir ben soğudum yalan söylediğinden ötürü. Onun harici kişisel bakım konusunda sıkıntıları vardı bana göre, diş tırnak parfumle bastırılan terlemek. Haftasonları bana geldiğinde duş almayıp iç çamaşır degistirmemesi beni resmen soğuttu. Hadi düzeltilir belki dedim söylerim konuşurum, pandemide hiç görüşmedik ailemde yaşlılar var çıkmak istemedim. Ve bu süreçte onu özlemedim, mesajlaşmak konuşmak çok sığ kaldı. hep gündelik ve aynı şeyler, kitaptan, toplumdan, filmden, hayattan, felsefeden konuşamazdık onunla. başta çok kapıldım heyecanına bunları zamanla gördüm. ben iteledim sohbet konusu açmak için paylaşmak için. onunki hep sınırlıydı. futbol-iş-arkadaşlar.
Pandemide düşünecek de çok zaman oldu, gerçekten istiyor muyum diye. Hayır dedim onu hayatımın kalanında istemiyorum, bana birşey katmıyor hatta sorun yaratıyor. Kim tırnaklarının içi kirli şekilde gelen birinden vücuduna saygı bekleyebilir ki ? Hayal kurduğunda bile eksiklik hissettiğin biriyle devam ettiremiyorsun maalesef ki. Veya dokunmak istemediğin, öpmekten çekindiğin. Olmadı denedim ama yapamadım. Üzülmeyi hak eden biri değil ama ikimizin de mutlu olmaya mutlu etmeye hakkı var bu hayatta.

Back
X