Ayrılığın 3. Günü

O beni seviyo ben bunu adım gibi biliyorum sadece tükürdüğünü yalamak istemiyor inat yapıo mafoldumben

gözlerimi yaşarttı sevgisi. sana aileni hiçe say bana kaç diyor. sende beni seviyor diyebiliyorsun. kapat o gözlerini aynen böyle. dikkat et de hiç açılmasın o gözler yoksa çok ahh vahh edersinşakkıdı

sen onu prenses peri sanıyorsun bence

bitir ömrünü onun uğruna. çok değil 2 yıl sonra anlarsın ne demek istediğimizi buyrunnnnnnnnn

önceki konunda aklı başında biri sanmıştım seni kafamçokkarıştı

nolmuş ya ben anlamış değilim konuya fransız kaldım galibafisfisfiskaçmak ne alka öyle bişi yazmıo ki burda ben mi görmüorum kafam karıştı:sm_confused:

nolmuş ya ben anlamış değilim konuya fransız kaldım galibafisfisfiskaçmak ne alka öyle bişi yazmıo ki burda ben mi görmüorum kafam karıştı:sm_confused:

bi önceki konusunda öyle yazıyor. arkadaş 18 yaşında eski sevgili 22. sevgilisi buna ailen nasıl olsa sen bana vermez, kaç bana diyor. arkadaşta kaçmam olmaz diyor. sevgilis de ayrılıyor. ayrıntılara konu sahibinin profilinden ulaşabilirsindelikafadulden
-tatlicadiarzu-

ne 22. sevgili miymiş yuhh yani bide saymış mı bu ne hız bu yaşta be kardeşimmm:1shok:

Lalişim ağlaması şöyle dursun canına kıymaktan bahsediyor üstüne üstlük gururunu ezip annesini arıyor :umursamaz:

Hee intihar edecekti doğru ya..
Gerçi ben anlamam bu işlerden..
Aşk kim ben kim?:delphin:

canım bak burada kımse seni üzmek kendını kotu hıssettırmek amacı ıle yazmıyor
aksıne senı omuzlarından sarsıp dogru olana yoneltmek ıcın yazıyor tatlım
şu an cok hassas oldugun ıcın uslup sert gelmıs olabılır
ben su an senın dogru dusundugunu dopgru kararlar alabılecegınoı dusunmuorum pek
buyuk bı duygusal cokuntudesın
bak canım keske oncekı ılıskımde bende bıtmeye yakın buraya senın gıbı yazsaydım da uye deıldım o zamanlar
daha sopnra yasadıgım seylerı yasamadan buradkaı tavsıyelerle yırtardım belkıde onlardan
burada arkadaslar gercekten dogruyu soyluyorlar
sen bı evden anlı şanlı cıkmayı hakedıorsun tatlım
senı kacırmaktan ote nası durumu duzeltebılırım dıe dusunen bırını
bıraz dusuncelrın yerıne oturunca
aslında sana kacalım dedıgınde bıle dırek soguman gerektıgını anlayacaksın
yeterkı cok sacma bısey yapma tatlım
bagır cagır agla acını yasa
ama sacma bı hareket yapma
iletısımınıde kes eskı sevgılınle
resmen Allahın sevgılı kulusun bıttıgı ıcın sukret

Allahın lütfettiği canı nasıl intihar ederek geri tepebilir bir insan :umursamaz:

Aşk bu be aşk!!!
Sen de anlamıyorsun demek aşktan ben gibi..
Kalk yemek yap..
Bak ben en azından bulgur pilavı yaptım,en azından bu hayata bir katkım oldu..
Aşkım yok ama bulgur pilavım var!

Aşk bu be aşk!!!
Kalk yemek yap..

sempatiksalakcinni yok benim karnım tok..Yemeğimi de yedim mis gibi.

Şinci çekirdek çitliyom yanına da çay yudumluyom sempatiksalakcinni

Aşktan ben de anlamıyorum dediğin gibi,aşk kim ben kim ey heyhay sempatiksalakcinni

Aşk dediğin şey uğrunda intihar etmeyi gerektirecek bir duyguymuş bu duyguya da bende yer yok lalişim.Benim canım tatlıdır...

Aşk bu be aşk!!!
Kalk yemek yap..

ayy katıldım kız allah iyiliğini versin emidelikafadulden bulgur pilavın var demek haadelikafadulden

flört döneminde benzer şeyler yaşayıp evlendiğim kişiyle şu an boşanma aşamasındayız,bişeyleri çok fazla zorlamamak gerekiyormuş,bunu anladım mafoldumben

yaşadıklarınız burda paylaşırsanız çok sevinirim.belki bize teselli olabilirr...o çok büyük sevgi bitiyo değilmi evlenince?

Back
X