Ayrılığın 40. Günü sözlenmiş :( :(

TazeYumurta

İZMİR
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
451
2
96
önceki konularımdan az çok başıma gelenleri bilirsiniz ben nişanlımdan ayrıldım hala çok çooookkk seviyorum unutamıyorum bir türlü.... heryerde şehrin her bir köşesinde ayrı bi anımız var olmuyo işte gözümün önüne gelio hepsi 2 ay oldu tam anlamıyla ama o naptı ayrılığın 40. günü sözlendi bu kadar mı seviyodu bir ömür seni sevcem diye yeminler eden sözler veren adam bana bu acıları yaşatmayı nasıl reva gördü... bana neler yapmasına rağmen ben onu çok sevdim çoookkk aşığım tam anlamıyla hastaydım ona tapıyodum, unutamıyorum allahım çıldırıyorum galiba hastalık sahibi olmaktan korkuyorum ama oldum da sanırım birde agresif bi insan oldum çıktım ailem de tek nişanlıdan ayrılan senmisin die üstüme gelio olmuyo işte napabilirim nolur yardım edin... o kadar harap oldum yıprandım ki kalabalık aile içinde oturamz 2 laf edemez oldum ki ben şen şakrak her ortamda muhabbet bulan biriydim kimse konuşmasa oh tazeyumurta geldi şimdi ortam şenlenir derlerdi şimdi yok yapamıyorum gülemiyorum konuşmak istemiyorum

ilk zamanlar öyle oluyor canım ama zamanla sana bunları yaşatan adama acıyosun gözünde değersizleşiyor seninkisi çok yeni bende seninkine benzer durumdan geçtim hala da geçiyorum ama zamanla eski haline dönüyosun hatta daha iyi oluyosunda diyebilirim ben kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum diyebilirim bırak o zamanla anlayacaktır pişman olur ama iş işten geçmiş olur emin ol seni daha güzel günler bekliyor

teşekür ederim duygucum umarım geçer herkes geçcek dio ama ben unutamıyorum onu görmek için yollarda bakınıyorum belki belki diyorum geçer görürürüm allahtan tek dileğim var beni göremeden son nefesini veremesin... çünkü ben onu çok seviyorum ama o anlamadı bir parça bile anlamadı....

Ona en büyük cezayı unutarak vermelisin canım. Aranızdaki sorunları tam bilemesemde demekki ayrılık kararı sizin için daha hayırlısı olmuş, baksana beyimiz hemen başkasını buluvermiş bile. Böyle biriyle olmadığına şükretmelisin bence. Şu saatten sonra yapman gereken unutmak, unutmak için de dikkat dağıtıcı şeylerle uğraşmalısın, hobiler edin, ne bileyim kurslara felan git, ama onu takıntı haline getirme sakın, bırak giden gitmiştir, o hiç bir zaman senin olmamıştır zaten..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet hobiler edinmeye çalışıyorum ama en büyük hobim pc başında müzik dinlemek başkada bişey yapmak istemyrm hiiçç. ailem destek oldu ilk zamanlar ama şimdi ilk nişanlıdan ayrılan sen misin o seni unuttu ne var unutamıcak die çıkışıyolar kimseye de bişey anlatamıyorum her gece rüyamda görüyorum akrabalar toplansa suratım beş karış oluyo hiç konuşmak istemiyorum....

Sıkıntılı günlerinde müzik dinlemeni tavsiye etmiyorum, özellikle aşk şarkılarını. İnsanı daha çok buhrana sürüklüyor. Severek ayrılmışsın ama şu saatten , unutmaktan başka elinden bir şey gelmez. Çalışmıyorsan işe girebilirsin, dikkat dağıtıcı şeyler unutmak için birebir geliyor..
İnsan nelere alışmıyor, kimleri unutmuyorki, elbette unutacaksın, burda geçecek....

teşekür ederim rozelinda çok saol çalışıyorum ama her an her saniye kalbimden beynimden gözümün önünden gitmiyor sanki yanıbaşımda her saniye.....

Yalancı aşık için üzülmeye,depresyona girmeye gerek yok erkeklerin çoğu duygusal yönden çok yalan söylüyorlar gününü gün et hayat erkeklerin üstüne kurulu değil erkeklerin sözlerine değil hareketlerine dikkat et karekteri sağlam olan sözleride sağlamdır

Değmez,değmez...
Kendi hayatınıza bakın,aynen onun yaptığı gibi...

Sevdiklerimiz onlara verdiğimiz değerden fazlası etmez...

O size değer vermiyormuş yahut hisleri zamanla bitmiş, bu nedenle her gün yeminler ettiği, söz verdiği halde başkasıyla beraber olmak ona normal geliyor...

Sizse çok değer veriyorsunuz, bu nedenle o sizi artık sevmese bile hala onunla olmak istiyorsunuz... Erkekler çok sever söz vermeyi, sahiplenmeyi, sahiplenilmeyi... Gelin görün ki her sözlerinin "son kullanma tarihi" vardır, sonsuza kadar sizinle olmak değildir akıllarından geçen... O anda seviyorlardır, o anda istiyorlardır ve aynı isteği yarın başkasına duyabilirler. Bunu unutmadan yaşamak gerekiyor ilişkiyi... Nasıl her aşk "yıldırım aşkı" değil ve iki taraf görür görmez aşık olmuyor, birlikteliklerin bitişi de böyle... Biri daha erken vazgeçiyor, tüketiyor, diğeri sevmeye devam ediyor... Allah birinin kalbini soğuttuğunda diğerini sevmeye devam ettirmesin...

Bir de iyi tarafından bakalım artık sizi sevmediğini itiraf etmeyip sizinle evlense ve buz gibi bir adam kocanız olsa bundan az üzülmezdiniz...

haklısınız sözleriniziin hepside doğru ama işte allah birinin kalbini soğuttuğunda diğerininkinide soğutsun ben öle bi sıkı sıkıya sarılmışım ki anlatamam... evet birde evlendikten sonra işide bıraktırıcaktı elimde de bir çocuk olup baba evine dönmek çoookkk daha beter bi durum haklısınız, ama gel gelelim kalp öle bişey ki nasıl olsa ne olsa da dönüp gene belki ii olucaktı belki demekten başka bişey demio, seviyodu işi bırakmıştı benim için diyorum.... çok üzülüyorum bu duruma gelmemize çünkü hiçte kolay olmayan aşamalrdan geçtik ve ben onun çok şeyine göz yumdum....

kendi başına kalma kapalı bir ortamda. gez dolaş ama bir odaya tıkılma. başka şeylerle ilgilen. erkeklerin her dediğine inanma. bugün "senin için ölürüm" diyen ertesi gün hep böyle başkasıyla yolunu çizer.
kurtulduğuna şükretmeye çalış. gerçekten sevmediğini şimdiden öğrendin. seni sevmeyen insanla ömrünü geçiremezsin.

olumsuz düşündükçe batarsın. toparlanmaya çalış ki güzel günleri kaçırma

Allah söylediğiniz gibi evlenip çocuğunuz olduğunda baba evine dönmektense ihanete göz yummayı da yazabilirdi alnınıza... Geriye dönemeyeceğiniz, feda edemeyeceğiniz kadar uzun yıllar da sürebilirdi bu hal... Allah gözümüzü açmaya çalıştıkça nefsimiz ve kalbimiz "ama seviyordu, sevmeseydi... yapmazdı" denilecek bir sürü hatırayı sıralar... Oysa gerçekten seven adamlar hala sevdikleri kadınların baş ucunda, dizlerinin dibinde... "Beni sevmişti" dediğiniz her an bakın etrafınıza, eli elinizde mi? Sizi sevgiyle arayıp hatrınızı soracak mı üç beş dakika sonra? Hayır çünkü sizi sevmesi sizin inanmak istediğiniz bir hayal artık... Hayırlısı "o" olsaydı hayal olarak kalmaz, gerçeğiniz olurdu, yaşanması gerekeni yaşadınız siz... ve en büyük kötülüğü onu unutmanıza izin vermeyerek kendi kendinize yapıyorsunuz...

İlk beraber olduklarıyla evlenmeyenlerin avantajı bu galiba... Sizi gerçekten seven birini bulduğunuzda bu günlerinize şükredeceksiniz... Şu an özlemle andığınız anıların aslında gerçek bir ilişkinin "canlandırması" olduğunu göreceksiniz. Hayatınız bir film, siz henüz reklamları izlediniz... Şu an anlamsız gelse de arkanıza yaslanıp olanlara rıza göstererek "izlemeye devam ederseniz" figüranların ardından başroldeki kahramanınız bulacak sizi... Yeter ki geçmişe saplanıp kalmayın, geriye bakarak yürüyenler eninde sonunda düşerler...

umutlu ol çok güzel şeyler yazıyosun ve düşünüyosun çok teşekür ederim.. gerçekten doğrusun haklısın ben belkide çok güvendim ama güvenime değecek biri değildi bilemedim... her insan hata yapar bende hata yaptım şimdi aşk sandığım belkide sadece benim canlandırdığım bi sevgili... allah ömrümde hayatımda güzel yazılar yazar umarım hepimz için inşallah... hayatıma girmesine ben izin verdim şimdi de çıkmasına izin vermem gerekio ama bunu sevdiklerimin destekleriyle yapmam gerek onlarda bi yerden sonra benden sıkıldı gibi gelio o yüzden kapanıyorum odama müzik dinliyorum sadece... evet çok haklısın ayrıca geriye bakarak yürüyenler elbet düşerler ama bakmadan da olmuyo belkide bu benim için güzel bi sınav oldu insanlara hemen güvenmemem gerektiğini öğretti herkes ben gibi değilmiş bunu öğrendim umarım geçer bu günler umarım hayat banada yardım eder kendi kendime düştüğüm bu yoldan bir an evvel kendi kendime kalkarım inşallah.....

Unutacaksın, için tamamen soğuyacak emin ol ama acını çekeceksin önce. Malesef acı çekmeden bitmiyor. Zamanla acı çekmekten de sıkılır hale gelip bitireceksin.

unutmak neden bu kadar zor neden artık bızı ıstemeyen bırı ıcın bu kadar gozyası bu kadar acı cekmek bır acıklama bulamıyorum unutmak ıstıyorum onu yalan sevgısını ama olmuyor bı an cıkmıyor aaklımdan nasıl gececek bu gunler

oofff bende bilmiyorum tuğçe gerçketn allah yardımcmız olsun dayanmak öle güç geliyo ki geçsin günler bir an evvel istiyorum ömür boyu unutamıcak gibiyim şimdi inşallah bu zamnlarda geçer gider birde kendi derdim yetmiyor gibi milletin lafını çekiyorum hani çok seviyodu seni hani demelerinden allahım kafayı yicem ya nişanlıdan ayrılmak çok başkaymış ya

slm.sana üzülme diyemicem çünkü ben de aynı acıları yaşıyorum şuan.çok iyi giden bir ilişkim vardı.birlikteyken çok güzel vakit geçiriyoduk.beni sevdiğini her şekilde gösteriyodu.ben de çok seviyodum ve hala seviyorum.kimseyle olmadığım kadar mutlu hissediyodum onunlayken kendimi.4 gündür ayrıyız sevgilimle.telefonlarıma çıkmıyo,mesajlarıma cevap vermiyo.facedeki sayfasına şiirler yazıyo.ama benim mesajlarıma cevap vermiyo. ben de ayrılık mesajı attım.ona da cevap vermedi.bana daha önce ailesinin sorun çıkardığını söylüyodu ama herşeye rağmen seni bırakmam diyodu.şimdi ne oldu anlamıyorum.sözde yılbaşını birlikte geçiricektik.. malesef yeniyıla onsuz giricem.zamanla unutucam belki ama benim çok güzel hayallerim vardı gelecek için.birlikte kuruyoduk hatta o hayalleri..şimdi napıcam bilmiyorum.inşallah geçer bu çektiğimiz sıkıntılar...:85::85::85:

inşallah canım bu günleri hatırlayıp gülümsediğimiz günlerde gelir umarım ( çok çaresizce sölesemde bunları ama umut etmek istyrm bu şekilde inşallah allah onları unutturcak birilerini karşımıza çıkartır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…