- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- 96
- Konu Sahibi TazeYumurta
-
önceki konularımdan az çok başıma gelenleri bilirsiniz ben nişanlımdan ayrıldım hala çok çooookkk seviyorum unutamıyorum bir türlü.... heryerde şehrin her bir köşesinde ayrı bi anımız var olmuyo işte gözümün önüne gelio hepsi 2 ay oldu tam anlamıyla ama o naptı ayrılığın 40. günü sözlendi bu kadar mı seviyodu bir ömür seni sevcem diye yeminler eden sözler veren adam bana bu acıları yaşatmayı nasıl reva gördü... bana neler yapmasına rağmen ben onu çok sevdim çoookkk aşığım tam anlamıyla hastaydım ona tapıyodum, unutamıyorum allahım çıldırıyorum galiba hastalık sahibi olmaktan korkuyorum ama oldum da sanırım birde agresif bi insan oldum çıktım ailem de tek nişanlıdan ayrılan senmisin die üstüme gelio olmuyo işte napabilirim nolur yardım edin... o kadar harap oldum yıprandım ki kalabalık aile içinde oturamz 2 laf edemez oldum ki ben şen şakrak her ortamda muhabbet bulan biriydim kimse konuşmasa oh tazeyumurta geldi şimdi ortam şenlenir derlerdi şimdi yok yapamıyorum gülemiyorum konuşmak istemiyorum
evet hobiler edinmeye çalışıyorum ama en büyük hobim pc başında müzik dinlemek başkada bişey yapmak istemyrm hiiçç. ailem destek oldu ilk zamanlar ama şimdi ilk nişanlıdan ayrılan sen misin o seni unuttu ne var unutamıcak die çıkışıyolar kimseye de bişey anlatamıyorum her gece rüyamda görüyorum akrabalar toplansa suratım beş karış oluyohiç konuşmak istemiyorum....
haklısınız sözleriniziin hepside doğru ama işte allah birinin kalbini soğuttuğunda diğerininkinide soğutsun ben öle bi sıkı sıkıya sarılmışım ki anlatamam... evet birde evlendikten sonra işide bıraktırıcaktı elimde de bir çocuk olup baba evine dönmek çoookkk daha beter bi durum haklısınız, ama gel gelelim kalp öle bişey ki nasıl olsa ne olsa da dönüp gene belki ii olucaktı belki demekten başka bişey demio, seviyodu işi bırakmıştı benim için diyorum.... çok üzülüyorum bu duruma gelmemize çünkü hiçte kolay olmayan aşamalrdan geçtik ve ben onun çok şeyine göz yumdum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?