iLk AkreP Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2009 894 147 363 Samsun 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #1 AYRILIĞIN İLANI Gidiyormusun Diye Sorma Bana...Gönderen Sensin Ne Terk Etmeyi İstedim Seni Nede Daha Yaşamadığımız Bu Aşkı Toprağa Gömmeyi Senin Kadar Öfkeliyim Ben De Senin Kadar Endişeli Bir Dokunuşunla Bin Kenti Yakacak Güç Verirdin Bana Ama İnandıramadın Seni Sen,Sorgularken Beni Kafanda Ben Gözlerinin İçine Bakıyordum Kuşkuyla Birtek Sözün Bağlardı Beni Sana Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda Mehmet Çoşkundeniz
AYRILIĞIN İLANI Gidiyormusun Diye Sorma Bana...Gönderen Sensin Ne Terk Etmeyi İstedim Seni Nede Daha Yaşamadığımız Bu Aşkı Toprağa Gömmeyi Senin Kadar Öfkeliyim Ben De Senin Kadar Endişeli Bir Dokunuşunla Bin Kenti Yakacak Güç Verirdin Bana Ama İnandıramadın Seni Sen,Sorgularken Beni Kafanda Ben Gözlerinin İçine Bakıyordum Kuşkuyla Birtek Sözün Bağlardı Beni Sana Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda Mehmet Çoşkundeniz
kuzum85 aşk bir yangın Kayıtlı Üye 1 Mart 2008 2.988 19 683 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #2 Birtek Sözün Bağlardı Beni Sana Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda ne çok yşıyoruz bunu benneyaptımki
MLS_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Mart 2009 1.287 8 158 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #3 offffff off OYSA SEN HEP SUSMANIN KOYNUNDA ne anlamlı ne güzel bir sözmüşş of beni ayrılmaya iten şeyleri anlatmış helal
offffff off OYSA SEN HEP SUSMANIN KOYNUNDA ne anlamlı ne güzel bir sözmüşş of beni ayrılmaya iten şeyleri anlatmış helal
DearesT Yalan...yalann... Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2007 3.944 9 116 Ankara 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #4 MuCizE .!.: AYRILIĞIN İLANI Gidiyormusun Diye Sorma Bana...Gönderen Sensin Ne Terk Etmeyi İstedim Seni Nede Daha Yaşamadığımız Bu Aşkı Toprağa Gömmeyi Senin Kadar Öfkeliyim Ben De Senin Kadar Endişeli Bir Dokunuşunla Bin Kenti Yakacak Güç Verirdin Bana Ama İnandıramadın Seni Sen,Sorgularken Beni Kafanda Ben Gözlerinin İçine Bakıyordum Kuşkuyla Birtek Sözün Bağlardı Beni Sana Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda Mehmet Çoşkundeniz Genişletmek için tıkla... güzel cümleler...teşekkürler... sizin alıntılarınız ve üslubunuz bana çok tanıdık çoookkkk...
MuCizE .!.: AYRILIĞIN İLANI Gidiyormusun Diye Sorma Bana...Gönderen Sensin Ne Terk Etmeyi İstedim Seni Nede Daha Yaşamadığımız Bu Aşkı Toprağa Gömmeyi Senin Kadar Öfkeliyim Ben De Senin Kadar Endişeli Bir Dokunuşunla Bin Kenti Yakacak Güç Verirdin Bana Ama İnandıramadın Seni Sen,Sorgularken Beni Kafanda Ben Gözlerinin İçine Bakıyordum Kuşkuyla Birtek Sözün Bağlardı Beni Sana Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda Mehmet Çoşkundeniz Genişletmek için tıkla... güzel cümleler...teşekkürler... sizin alıntılarınız ve üslubunuz bana çok tanıdık çoookkkk...
iLk AkreP Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2009 894 147 363 Samsun 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #5 çirkin betty .!.: güzel cümleler...teşekkürler... sizin alıntılarınız ve üslubunuz bana çok tanıdık çoookkkk... Genişletmek için tıkla... Derken :) :uhm:
çirkin betty .!.: güzel cümleler...teşekkürler... sizin alıntılarınız ve üslubunuz bana çok tanıdık çoookkkk... Genişletmek için tıkla... Derken :) :uhm:
be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2009 2.721 4 116 Antalya 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #6 cok hos yaa gercekten de ben bıtıyorum buu adamın kıtaplarına makalelerıne sıırlerıne...az kendımı telef etmedım tum serıyı bıtırecegım dıyee.ama hakıkaten yazıyorr adamm yaaaa. cok guzel bı paylasımdı canım sag ol...
cok hos yaa gercekten de ben bıtıyorum buu adamın kıtaplarına makalelerıne sıırlerıne...az kendımı telef etmedım tum serıyı bıtırecegım dıyee.ama hakıkaten yazıyorr adamm yaaaa. cok guzel bı paylasımdı canım sag ol...
be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2009 2.721 4 116 Antalya 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #7 yalnız canım benım konunu her an kaldırabılırler alıntı yazılar bolumune...
iLk AkreP Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2009 894 147 363 Samsun 3 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #8 be_reN .!.: yalnız canım benım konunu her an kaldırabılırler alıntı yazılar bolumune... Genişletmek için tıkla... Birilerinin duygularına tercuman olduktan sonra yerin ne önemi var ki :teselli: Eğer yanlış bir yere açıldıysa kaldırılsın elbetteki ... Dağınıklığı sevmem bende kaydirigubbakcemile3
be_reN .!.: yalnız canım benım konunu her an kaldırabılırler alıntı yazılar bolumune... Genişletmek için tıkla... Birilerinin duygularına tercuman olduktan sonra yerin ne önemi var ki :teselli: Eğer yanlış bir yere açıldıysa kaldırılsın elbetteki ... Dağınıklığı sevmem bende kaydirigubbakcemile3
be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2009 2.721 4 116 Antalya 3 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #9 MuCizE .!.: Birilerinin duygularına tercuman olduktan sonra yerin ne önemi var ki :teselli: Eğer yanlış bir yere açıldıysa kaldırılsın elbetteki ... Dağınıklığı sevmem bende kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... vereliniortak :1hug:
MuCizE .!.: Birilerinin duygularına tercuman olduktan sonra yerin ne önemi var ki :teselli: Eğer yanlış bir yere açıldıysa kaldırılsın elbetteki ... Dağınıklığı sevmem bende kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... vereliniortak :1hug:
montesori dua ile Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2008 4.053 19 158 4 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #10 ne güzel yazılmıs yaaa
talin Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2007 4.250 27 358 46 11 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi iLk #11 http://www.kadinlarkulubu.com/alinti-yazilar/46397-ayriligin-ilani-cok-guzel-yaaaaa.html