Ayrılık acısı nasıl atlatılır

Yaşanmışlıklar ve beraber geçen zaman çok değilse işyeri senin için sadece bir maşa olur zaten . onu görmemeye çalış canım . Hatta aylık izin alabiliosan al bence .

hiç bişey yapma.. en iyisi bu.. acında belli etme umursama.. zamanla zaten acı çekmiyceksin alışcaksın. insanoğlu herşeye alışabiliyor sanırım

Gözden uzak gönüldende ırak olurmuşya.

Ne kadar gözünüze batarsa unutma sürenizde bir o kadar uzayacaktır.

İmkanınız varsa iş değiştirin

Yada iş ortamınız nasıl bilmiyorum ama onunu fazla görmemeye çalışın.

öncellikle kafanda bitireceksin zaten inat ettin mi kalbindeki tüm vucudunu saran acı yaşaya yaşaya acı bitiyo iş değiştirme imkanınız varsa değiştirin

Çok zor aynı ortamdayken bu acıyı unutman işten bi süreliğine izin alıp toparlansan daha iyi olur..

untmaya çalışıp kendini dahada kötü duruma düşürebilirsin acı yaşamadan geçmez atlatamazsın acını yaşa ama belli etmeden işine odaklan kendını meşgul edecek şeyler bul zamanla geçecek emin ol en büyük destekçin kendinsin bunuda unutma

aynı iş yeri ve çok seviyorum demişsin?
Muhtemelen o seni terk etti.Nedenini söyleyebilirsen sana yardımcı olmaya çalışayım,çünkü ben de aynı iş yerinde çalışmama rağmen aşk acısını çekenlerdenim

canım ben bu hayatta şunu öğrendim. kimse için kendini etkileyecek hiç bir şey yapma. zaten buna değecek bir insan olsaydı hayatında olurdu değil mi? tabiki acı çekeceksin. bunun dermanı olsaydı aşk acısı diye bir şey olmazdı ki. ama 5 ay ama 6 ay ama 1 yıl. Bir şekilde alışacaksın duruma. insanlar nelere alışıyorlar. neleri kabul ediyorlar. kaç yıllık evlilikler bitiyor. insanlar anne baba acısı çekiyorlar. gidip de bunu onlara anlatsan gülerler muhakkak. ne yap biliyor musun? spora başla. o zaman kendini çok mutlu hissedeceksin salgıladığın hormonlar sayesinde. :)) iş çıkışlarında seni en mutlu hissettiren kişilerin yanında ol. Şimdi sana onu hiç unutamayacakmışsın gbi geliyordur muhakak ama zamaannn... birazcıkk zaman :) kendini çok üzme. üzeceğini bildiğim için üzme demiyorum bak çok üzme diyorum sevgiyle kal :)

anladığım kadarıyla bu ızdırabı çeken yalnızca sensin..
ayrılığı isteyen karşı taraf...

senin oradan uzaklaşmandan başka çaren yok... çunki yaptığı herşeyden umutlanacaksın, hatta kafanı bile karıştırmak isteyecek.. konuştuğu insanlardan kıskanacaksın.. o işyeri sana zindan olup dar gelecek... kendine bir iş ara bir an once ve oradan uzaklaş...

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konu "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…