• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık acısı nasıl geçer?

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
158
kk'nın güzel melekleri, ara verdiğimiz sevgilimle ayrıldık, bitti. bu acı nasıl geçer? nasıl üstesinden gelirim? çok seviyodum.. ama o sevememiş benim anladığım kadarıyla.. bana vereceğiniz tavsiyeler neler? nasıl atlatırım bu süreci? canım çok yanıyo hiç iyi değilim.. o şu anda hayatına kaldığı yerden devam ediyor, zerre üzülmüyor.. bu durum beni kahrediyor.. beni sevmeyen biriyle onca zaman nasıl geçirmişim? o kadar gelecek hayalleri nasıl kurmuşum? yazıklar olsun.. kızlar nolur yardım edin..

Son düzenleme:
Onu sanal alemde takip etmeyip, zamana bırakarak. Hayatını onu düşünmekle geçireceğine, başka şeyler bul, hayatını doldur.

Biliyor musun, benim de bir iki flörtüm oldu ama ayrıldığım günün ertesi günü silmiştim beynimden. Hayat, zaten bir erkek için ağlamaya değecek kadar uzun değil.

İnsan evladını toprağa koyup yine de yaşamaya devam ediyor. Sevgili neymiş.
Çok doğru anne acısı, kardeş acısı ve evlat acısı.... Bunlar o kadar zor ki. Annemi de kaybettim, oğlumu da... Hayat hiçbir erkek için ağlamaya değmez. Eğer o erkek oğlun değilse. Gerisi hava civa.

kk'nın güzel melekleri, ara verdiğimiz sevgilimle ayrıldık, bitti. bu acı nasıl geçer? nasıl üstesinden gelirim? çok seviyodum.. ama o sevememiş benim anladığım kadarıyla.. bana vereceğiniz tavsiyeler neler? nasıl atlatırım bu süreci? canım çok yanıyo hiç iyi değilim..
sizi sevmedigini kendinize hatirlatirsaniz biter kafanizda.

Onu sanal alemde takip etmeyip, zamana bırakarak. Hayatını onu düşünmekle geçireceğine, başka şeyler bul, hayatını doldur.

Biliyor musun, benim de bir iki flörtüm oldu ama ayrıldığım günün ertesi günü silmiştim beynimden. Hayat, zaten bir erkek için ağlamaya değecek kadar uzun değil.
ayrıldığın günün ertesi günü nasıl silebildin, ya keşke ben de öyle olabilsem..

çok doğru, ayrılırken o kadar sakindi ki, şaştım kaldım..
kac yasindasiniz bilmiyorum, genc oldugunuzu dusunuyorum. genc ve hayat dolu

hayat sizi sevmeyen siz uzulurken tepkisizce gidebilen birinin arkasindan uzulmek icin, fazla kisa ve guzel.

disarisi kiymet bilen guzel adam kayniyor, yeter ki kendinize ve baskalarina sans verin

gencliginizin guzelliginizin tadini cikarin, anneniz babaniz sizi sevgisiz adamlar üzsün diye yapmadi.

Zaman her şeyin ilacı. Yas sürecini gecirdikten sonra yavas yavas toparlanacaksın. Önemli olan bu süreci sağlıklı atlatmak. Ağla bağır çağır içine atma anlatabileceğin en fazla 3 yakınına günde 20 dk da anlat bi süre sonra anlatmak istemyceksin sıkılcaksın cünkü artık. Bide dua et bol bol

kac yasindasiniz bilmiyorum, genc oldugunuzu dusunuyorum. genc ve hayat dolu

hayat sizi sevmeyen siz uzulurken tepkisizce gidebilen birinin arkasindan uzulmek icin, fazla kisa ve guzel.

disarisi kiymet bilen guzel adam kayniyor, yeter ki kendinize ve baskalarina sans verin

gencliginizin guzelliginizin tadini cikarin, anneniz babaniz sizi sevgisiz adamlar üzsün diye yapmadi.
ne güzel konuştunuz, gercekten çok doğru.. ben şu anda ağlıyorum eminim onun umrunda bile değil.. belki de bu yüzden bu kadar acı çekiyorum.. sevilmediğim için..

Yakın bir zamanda ben de yaşadım. Hatta daha da ağırıydı. Sandığımdan çok farklı biriymiş. Ama geçiyor. Uzun süren ilişki genelde alışkanlık oluyor. O yüzden biraz uzun sürdü benimki. Ama onun o kadar da iyi ve istediğim gibi biri olmadığını anladıkça, iyi ki bitmiş diyorum. Kendimi özgür hissediyorum, ve mutlu. Ama tabi bu düşünceye gelebilmek 5 ayımı aldı. Umarım sen daha hızlı atlatırsın.

Zaman her şeyin ilacı. Yas sürecini gecirdikten sonra yavas yavas toparlanacaksın. Önemli olan bu süreci sağlıklı atlatmak. Ağla bağır çağır içine atma anlatabileceğin en fazla 3 yakınına günde 20 dk da anlat bi süre sonra anlatmak istemyceksin sıkılcaksın cünkü artık. Bide dua et bol bol
bugün kaç tane arkadaşıma anlattım dertleştim.. bi süre daha böyle yaparsam dediğiniz gibi içimde kalmaz.. çok teşekkürler

Yakın bir zamanda ben de yaşadım. Hatta daha da ağırıydı. Sandığımdan çok farklı biriymiş. Ama geçiyor. Uzun süren ilişki genelde alışkanlık oluyor. O yüzden biraz uzun sürdü benimki. Ama onun o kadar da iyi ve istediğim gibi biri olmadığını anladıkça, iyi ki bitmiş diyorum. Kendimi özgür hissediyorum, ve mutlu. Ama tabi bu düşünceye gelebilmek 5 ayımı aldı. Umarım sen daha hızlı atlatırsın.
inşallah en kısa zamanda atlatırım inşallah yoksa olan bana olacak ağlıyorum saatlerdir..

ne güzel konuştunuz, gercekten çok doğru.. ben şu anda ağlıyorum eminim onun umrunda bile değil.. belki de bu yüzden bu kadar acı çekiyorum.. sevilmediğim için..
ah ya. yarin bayram? sagliklisin ailen basinda. eminim yedigin onunde yemedigin arkanda.
deger mi? sevmeyen biri icin hele?
git saclarina masa yap bi kahve yap. sabah bayram guzelligiyle uyan. arkdaslarina bulus.
ben degerliyim diye kendine bolca hatirlat. cunku sen degerlisin. gencliginin tadini cikar..geri gelmez bu gunler.💓

bugün kaç tane arkadaşıma anlattım dertleştim.. bi süre daha böyle yaparsam dediğiniz gibi içimde kalmaz.. çok teşekkürler
Nacizane tavsiyem çok fazla dökmeyin ortaya en güvendiğiniz 3 yakınınıza anlatın kağıda yazın kendi kendinizle dertleşin ama herkese anlatmayın sonradan sağdan soldan duydukça daha çok canınız sıkılır

ah ya. yarin bayram? sagliklisin ailen basinda. eminim yedigin onunde yemedigin arkanda.
deger mi? sevmeyen biri icin hele?
git saclarina masa yap bi kahve yap. sabah bayram guzelligiyle uyan. arkdaslarina bulus.
ben degerliyim diye kendine bolca hatirlat. cunku sen degerlisin. gencliginin tadini cikar..geri gelmez bu gunler.💓
canımsın çok teşekkür ederim.. geçecek elbet, ama iz bırakacak.. çünkü sevdim sevmez olaydım ama sevdim..

Back
X