- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi sezarsalataa
Gençken , bu acı nasıl bitecek dediğim her acı geçti gitti...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni sevmeyen biri icin uzulmemelisin cok umursama bence cunku suan umursayarakta seni deger vermeyeni degerli kılıyorsun. Salla gitsinne güzel anlattın, içime ferahlık geldi okudukça.. evet yeniden doğdum aslında, beni sevmeyen bi adam için üzülmemem lazım.. ama asıl beni sevmediğine üzülüyorum ya işte.. beni sevmeyip bunca umut vermesine..
neden özür diledin senin hatan var mıydı?Lutfen bir erkege yalvaran taraf olma. Bende zamaninda evlilik hayali kurdugum ugruna öl dese ölecek biriyleydim cok sevmistim onun sevgisine de guvenmistim. Herseyi yasamaya hazirdim cinselligi bile ama o beni tam.herseyin adi konulacak zamana 1 hafta kala terketti.. agladim sizladm dil doktum ulasmaya calistim kara aldirmadan sogukta gunlerce onu bekledm isyerine ozur dilerim yazili buketler.gonderdim sonuc iyice havalandi ben salakligimla.kaldim.
Simdiki aklim olsa hicbirini yapmazdm
canım benim ya çok teekkür ederim, tamam bunları uygulicam.. zaten her yerden sildim onu.. 21 gün boyunca da hiç bakmıcam.. bakalım inşallah unutabilirim..Öncelikle kendine acımayı bırak. Duygusal şarkıları şartlar ne olursa olsun dinleme. Alkol kullanıyorsan çok güvendiğin bir arkadaşınla bi akşam iç anlat ağla anlat ağla için çıkana kadar dök içini. Ama o akşama başlamadan önce de aynanın karşısında kendine söz ver bu onun için ağladığım üzüldüğüm son akşam de. 21 gün kuralı diye bir şey var. Bir alışkanlık edinmek veya kurtulmak için 21 gün boyunca direnmek aslında. 21 gün boyunca ona ait herşeyi hayatından çıkar. Whatsapp dan bakma sosyal medya hesaplarını gerekirse dondur. Hüzünlü şarkılar dinleme onunla gittiğiniz yerlerin yakınından bile geçme. Ona ait ne varsa evinde doldur bi kutuya kaldır at. Yani kısacası 21 gün boyunca o hiç olmamış gibi yaşa. Sosyalleş hobi edin çok istediğin ya da merak ettiğin bişey için kurs al. Halk eğitim kursları bunun için bire bir. Hem ücretsiz hemde sana birşeyler katıyor. Bu sürede kendine özen göster ne bileyim kuoföre git saçını başını tırnağını yaptır. Kendine sevgi göster. İnan 21 günün sonunda unutmayacaksın ama hafiflediğini fark edeceksin.
Ben cok kiskanc biriydim yani nerdesn naptin o kim bu kim niye oraya baktin gibi seylerle onu bunaltirdim.elimde olmadan o da bunu one surerek ayrildi benden. Arkadaslarima anlatinca herkes beni hatali gordu bende bu yuzden ozur diledim.ama pismanim..neden özür diledin senin hatan var mıydı?
malesef ben kolay unutamayan biriyim.. yaşananlara değer verdiğim için, ona değer verdiğim için sevdiğim için zor olacak.. ya bi başkasıyla olursa diye düşünmek bile beni deli ediyor..ne söylesek boş gelecek. bu senin kişilik yapına göre değişir. bazısı yalnızlıktan korkar ve yeni birini bulana kadar eskisini unutamaz. bazısı ertesi gün unutur. kendini iyi analiz et. kendine yönelmeni tavsiye ederim. onu düşünmekle geçireceğin zamanı kendini düşünmeye ayır. kendini tedavi et ihtiyacın olan şeyi sadece sen bilirsin. ama bence bu seni artık sevmeyen birini düşünmek değil.
doğru diyosun evet.. beni sevmeyen biri için.. beni sevmediğini bilmek de canımı öyle acıtıyo ki.. yalanmış herşey..Seni sevmeyen biri icin uzulmemelisin cok umursama bence cunku suan umursayarakta seni deger vermeyeni degerli kılıyorsun. Salla gitsin
Biliyorum bu suan sana cok aci geliyor: sevilmemis olmak. Ama bir gun sen de seni seven ile karsilastiginda suanki acin hic umurunda olmayacak.keşke burdaki gibi olsa ama onun umrunda olacağını sanmıyorum, sevemedi ki beni, 1 ay sonra bile aklında olmam muhtemelen..
canımsın çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu sözler :)Bu aciyida yasamak zorundasin ayrilik ve üzüntüde hayata dahil. Üzerinden gecen her bir hafta sana daha iyi gelcek. Arkadaslarinla bulus acin hakkinda da konusabilirsin onlarla. Bir süre sonra iyi oluyorsun ve karsina daha iyi biri cikicak ve iyi ki bitmis diyceksin. Hatta bu eski sevgilin pisman olup arayabilirde seni ama umrunda olmuyor o zaman. Hepimiz yasadik. Acini yasa ve sonra hayatina daha dik devam et..
Allah kolaylik versin.canımsın çok teşekkür ederim çok iyi geldi bu sözler :)
hala kötüyüm ama ilk güne göre biraz daha iyiyimNasıl oldunuz?