ayrılık acısı

Ben acılarımı üstüne giderek atlatırım. Yani içim acıyorsa daha fazla tuz basarım. Yaramın kabuğunu tekrar tekrar üst üste açarım. Dibine kadar yaşarım ayrılık acımı ilk zamanlar. Bu sevgili olur, ölüm olur herşey olabilir.
Sonra ayağa bir kalkarım izi tozu bulunmaz. Acımıda son raddesine kadar yaşadığım için sonrasında hiç acıtmaz.

Herkesin kendi yöntemi vardır. Buda benim ki.

Bilmem
Geciyodur heralde ( umarım)
Insan bizzat yasadigi acilari nasil unutur onuda bilmiyrm.
Kolay kolay gecmez, gunduz biselerle kafani meskul edersin, gece basini yastıga koyunca bakarsinki bomboşmuş o meskuliyet.
Sadece karsina gercekden seni sevecek biri cikarsa unutturur bence.
Oda su zamanda bulunurmu bilmem. 28 yasindaym ben bulamadim "güzel sevecek" biri....
inşallah bulursun canım Allah gönlüne göre birini nasip eder

Ben acılarımı üstüne giderek atlatırım. Yani içim acıyorsa daha fazla tuz basarım. Yaramın kabuğunu tekrar tekrar üst üste açarım. Dibine kadar yaşarım ayrılık acımı ilk zamanlar. Bu sevgili olur, ölüm olur herşey olabilir.
Sonra ayağa bir kalkarım izi tozu bulunmaz. Acımıda son raddesine kadar yaşadığım için sonrasında hiç acıtmaz.

Herkesin kendi yöntemi vardır. Buda benim ki.
bende acımı yaşıyorum içime atmıyorum en güzeli sizin taktiğiniz sanırım

Ya en iyisi de en kotusu de unutuluyor. Kimse yeri doldurulamaz degil.
Allah bi kapiyi kapatir oburunu acar. Ne yakisiklilarla gorustum bundan iyisi cikamaz dedim, hep cikti.
Benim ozel taktigim sey, terkedildim diyelim ask acisi cekiyorum o kisiyi darladikca darlarim o kisi benden illalah eder ve beni gozardi eder. ben de tamamen anlarim ki bitmis burda bir damla bile bi sey kalmamis o zaman umut bitiyor ve hic akla gelmiyor bir daha :D beyin diyor ki tamamen bitti bu is 🤣🤣😄

Ya en iyisi de en kotusu de unutuluyor. Kimse yeri doldurulamaz degil.
Allah bi kapiyi kapatir oburunu acar. Ne yakisiklilarla gorustum bundan iyisi cikamaz dedim, hep cikti.
Benim ozel taktigim sey, terkedildim diyelim ask acisi cekiyorum o kisiyi darladikca darlarim o kisi benden illalah eder ve beni gozardi eder. ben de tamamen anlarim ki bitmis burda bir damla bile bi sey kalmamis o zaman umut bitiyor ve hic akla gelmiyor bir daha :KK70: beyin diyor ki tamamen bitti bu is 🤣🤣😄
hahahaha sesli güldüm iyiymiş ya :D

"Geçiyor abim, geçmez sanıyorsun ama .. Bitmiyor tabi biter mi?
Sonra başka biri çıkıyor karşına çıkmaz diyorsun ama çıkıyor seviyorsun sevmem diyorsun ama seviyorsun..." tweeti gelir hep aklıma ayrılık konusunda dertleşirken

"Geçiyor abim, geçmez sanıyorsun ama .. Bitmiyor tabi biter mi?
Sonra başka biri çıkıyor karşına çıkmaz diyorsun ama çıkıyor seviyorsun sevmem diyorsun ama seviyorsun..." tweeti gelir hep aklıma ayrılık konusunda dertleşirken
geçer geçer neler geçmedi ki buda geçer

Bende kovayım, çok ayrılık yaşadım :( Benim yaptıklarım genelde kendi içime çekilmek, film dizi vs ne varsa tüketmek, örgü örmek ve bol bol dua etmek. İlk zamanlarda aşırı acı çekiyorsun ağlıyorsun sanki hiç geçmeyecekmiş gibi ama geçiyor

Bende kovayım, çok ayrılık yaşadım :KK43: Benim yaptıklarım genelde kendi içime çekilmek, film dizi vs ne varsa tüketmek, örgü örmek ve bol bol dua etmek. İlk zamanlarda aşırı acı çekiyorsun ağlıyorsun sanki hiç geçmeyecekmiş gibi ama geçiyor
kovalar için çok zor ya

Bundan 1.5 ay önce sorsanız oturup destanlar yazardım, bana küfür eden, kaba çok sinirli birinin bu hareketlerine kendimde kusurlar arardım, en sonunda ayrıldığımızı hatırlar üzülürdüm.
Ama şuan oh be diyorum, artık anlatmaya bile gerek duymuyorum, aramızdaki farklılıkları ben görmek istemediğim için görmemişim, arkadaş çevresi, eğitimsizliği, alkol sigaraya tapması.. dayanılır gibi değilmiş. Zamanla geçiyor, iyi ki ayrılmaya cesaret etmişim, ilk olarak üzülüyorsunuz ama çok güçlendiriyor.

ben de daha dumanı tüten bir ayrılık yaşıyorum şuan. 24 saat geçti. tabi bu bizim ilk ayrılışımız değil. biri 2 sene önce gelip deseydi ki sen böyle git gel bi ilişki yaşayacaksın kahkaha atardım. Ama hayat bu olmaz denileni oldurtuyor.
Unutmak falan diye bir şey yok bence en önemli şey "kabullenmek". durumunuz ne olursa olsun. aldatma mı, yalan mı, küfür mü, dengesizlik mi... kabullenmeye çalışmak lazım. ben ne hata yaptım diye sorgulamadan. keşke şu tribi atmasaydım demeden. ilişki o kadar da kötü gitmiyordu demeden. bunlar durumu kabullenmekten çok uzak olan toksik düşünceler çünkü. siz kabullendiğinizde %100 emin olun. sonra zaten hayat size içinizin güzelliğindeki birini getirecek buna inanıp pozitif kalmak çok önemli.

Back
X