Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Drioli, ayrılık acısını atlatamadım.. Hala da çekiyorum. Hikayemi dinlemek ister misin?
ben de dinlemek isterim 5 ay geçmesine rağmen ben de atlatamadım. o ise gülüyor eğleniyor ve beni görmezden geliyorMerhaba Drioli, ayrılık acısını atlatamadım.. Hala da çekiyorum. Hikayemi dinlemek ister misin?
size kesinlikle katılmıyorum. sonu olmayan beraberlikler insanı hataya sürükler.. tabi bu sizin fikriniz ve sizde işe yaradığını düşünüyorsunuz. olabilir saygı duyarım ama bence bu doğru değil herkeste işe yaramıyorher zaman yeni aşklar bir öncekini unutturmuş bende, bu dönemde en iyi avutucu yeni birileri oluyor
anlatmıcak mısınız bekliyorumRozinante, ben de öyle düşündüm, çivi çiviyi söker diye düşündüm, artık unutmak istedim işe yaradı ama o kadar kötü günler geçirdim ve geçiriyorum ki keşke o şekilde kalsaymış diyorum. Daha çok yara aldım şimdi..
size kesinlikle katılmıyorum. sonu olmayan beraberlikler insanı hataya sürükler.. tabi bu sizin fikriniz ve sizde işe yaradığını düşünüyorsunuz. olabilir saygı duyarım ama bence bu doğru değil herkeste işe yaramıyor
inanın o kadar çok videolar izledim ki o kadar çok yazılar okudum ki hala hiç bir acım geçmedi.. şu an bile ağlıyorum. döner mi acaba? yeniden o güzel günlere döner miyiz?Ben de dogru oldugunu düsünmüyorum bunun. En güzeli insanın kendine sarılması.
Bir de son zamanlar da Nil Gün diye bir kişisel gelişim uzmanının videolarını izledim. Kitaplarını da alacagım sanırım, sadece erkek kadın ilişkileriyle ilgilenmiyor cünkü. O bayanın ve eşinin dedigi özetle; kimseyi diger yarınız olarak görmeyin. Tam insan olun, eger siz kendinizi tamamlarsanız, biri gittiginde hayatınızdan kendinizi eksik, yarım hissetmezsiniz.
Bir de bizler, kendi enerjimize uygun insanları hayatımıza cekermişiz. Hayatımızdaki insan aslında bizim eserimizmiş.
Hatta birazdan videoları paylasayım, yemek yedikten sonra. Belki izlemek, faydalanmak isteyen olur. Aynı bayanın kayıplarla ilgili bir kitabı da var. Onu da almayı düsünüyorum. Küçük siyah yas kitabı ismi.
inanın o kadar çok videolar izledim ki o kadar çok yazılar okudum ki hala hiç bir acım geçmedi.. şu an bile ağlıyorum. döner mi acaba? yeniden o güzel günlere döner miyiz?
inanın o kadar çok videolar izledim ki o kadar çok yazılar okudum ki hala hiç bir acım geçmedi.. şu an bile ağlıyorum. döner mi acaba? yeniden o güzel günlere döner miyiz?
Yazacağım kızlar.Oldukça uzun bir yazı. Çok ayrıntıları var. Ancak toparlayabiliyorum.
Çok zor. Hele de derinden yaşayan kadınlardansanız. Mesela bir adamı o yokken gömleğini koklayacak kadar, ya da yatağin üzerine düşen saç tellerini alip avcunuza ağlayacak kadar sevdiyseniz. Gerçekten zor.. hele de gururlu bir kadınsanız. hele de güçlü görünen ama aslında küçücük bir kızın çocuk yüreğini taşiyorsanız. Ayrılığın ilk günü de 2 sene sonrası da aynı acıyı veriyor. Eğer bir adamı çok sevdiyseniz.. ondan sonra hayatınıza onlarca adam da girse .her ayrılıkta hep o ilk yeriniz kanıyor.. geçmiyor.
Çok zor. Hele de derinden yaşayan kadınlardansanız. Mesela bir adamı o yokken gömleğini koklayacak kadar, ya da yatağin üzerine düşen saç tellerini alip avcunuza ağlayacak kadar sevdiyseniz. Gerçekten zor.. hele de gururlu bir kadınsanız. hele de güçlü görünen ama aslında küçücük bir kızın çocuk yüreğini taşiyorsanız. Ayrılığın ilk günü de 2 sene sonrası da aynı acıyı veriyor. Eğer bir adamı çok sevdiyseniz.. ondan sonra hayatınıza onlarca adam da girse .her ayrılıkta hep o ilk yeriniz kanıyor.. geçmiyor.
ben de tam böyle seviyorum işte