• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısını nasıl attınız?

drioli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.026
768
88
Nasıl attınız? İlk günler nasıldınız? Sonra neler yaptınız ve iyi ki ayrılmısız diyor musunuz su an?
Yeni ayrılmış birine tavsiyeleriniz nelerdir?

Özellikle bu ayrılıgı 25 üstü yasamıs olanlar yazarsa daha iyi olur.

Ayrılık hikayelerinizi; hangi süreclerden gectiginizi, bu sürecte neler yaptıgınızı, su anki hayatınızı merak ediyorum bayanlar.
Hayatınızdan gidenler geri geldi mi, geldiginde reddettiniz mi? Reddedenler o his nasıl bir his?

Hikayelerinizi bekliyorum hanımlar, nasılsa bir seye odaklanamayacagım su an...

Merhaba Drioli, ayrılık acısını atlatamadım.. Hala da çekiyorum. Hikayemi dinlemek ister misin?

Rozinante, ben de öyle düşündüm, çivi çiviyi söker diye düşündüm, artık unutmak istedim işe yaradı ama o kadar kötü günler geçirdim ve geçiriyorum ki keşke o şekilde kalsaymış diyorum. Daha çok yara aldım şimdi..

her zaman yeni aşklar bir öncekini unutturmuş bende, bu dönemde en iyi avutucu yeni birileri oluyor
size kesinlikle katılmıyorum. sonu olmayan beraberlikler insanı hataya sürükler.. tabi bu sizin fikriniz ve sizde işe yaradığını düşünüyorsunuz. olabilir saygı duyarım ama bence bu doğru değil herkeste işe yaramıyor

size kesinlikle katılmıyorum. sonu olmayan beraberlikler insanı hataya sürükler.. tabi bu sizin fikriniz ve sizde işe yaradığını düşünüyorsunuz. olabilir saygı duyarım ama bence bu doğru değil herkeste işe yaramıyor

Ben de dogru oldugunu düsünmüyorum bunun. En güzeli insanın kendine sarılması.

Bir de son zamanlar da Nil Gün diye bir kişisel gelişim uzmanının videolarını izledim. Kitaplarını da alacagım sanırım, sadece erkek kadın ilişkileriyle ilgilenmiyor cünkü. O bayanın ve eşinin dedigi özetle; kimseyi diger yarınız olarak görmeyin. Tam insan olun, eger siz kendinizi tamamlarsanız, biri gittiginde hayatınızdan kendinizi eksik, yarım hissetmezsiniz.
Bir de bizler, kendi enerjimize uygun insanları hayatımıza cekermişiz. Hayatımızdaki insan aslında bizim eserimizmiş.

Hatta birazdan videoları paylasayım, yemek yedikten sonra. Belki izlemek, faydalanmak isteyen olur. Aynı bayanın kayıplarla ilgili bir kitabı da var. Onu da almayı düsünüyorum. Küçük siyah yas kitabı ismi.

Ben de dogru oldugunu düsünmüyorum bunun. En güzeli insanın kendine sarılması.

Bir de son zamanlar da Nil Gün diye bir kişisel gelişim uzmanının videolarını izledim. Kitaplarını da alacagım sanırım, sadece erkek kadın ilişkileriyle ilgilenmiyor cünkü. O bayanın ve eşinin dedigi özetle; kimseyi diger yarınız olarak görmeyin. Tam insan olun, eger siz kendinizi tamamlarsanız, biri gittiginde hayatınızdan kendinizi eksik, yarım hissetmezsiniz.
Bir de bizler, kendi enerjimize uygun insanları hayatımıza cekermişiz. Hayatımızdaki insan aslında bizim eserimizmiş.

Hatta birazdan videoları paylasayım, yemek yedikten sonra. Belki izlemek, faydalanmak isteyen olur. Aynı bayanın kayıplarla ilgili bir kitabı da var. Onu da almayı düsünüyorum. Küçük siyah yas kitabı ismi.
inanın o kadar çok videolar izledim ki o kadar çok yazılar okudum ki hala hiç bir acım geçmedi.. şu an bile ağlıyorum. döner mi acaba? yeniden o güzel günlere döner miyiz?

inanın o kadar çok videolar izledim ki o kadar çok yazılar okudum ki hala hiç bir acım geçmedi.. şu an bile ağlıyorum. döner mi acaba? yeniden o güzel günlere döner miyiz?

Canım su an bitirmemiz gereken bir noktadayız. İstemediler, sevginin bir kıymeti yoktu, gittiler. Artık toplanma vakti o yüzden. Ara ara buhran yasayabiliriz, ama o buhranları atlatmak zorundayız. Zamanla da azalacaktır. Bunu yasayanlardan tavsiye almak için actım konuyu. Bize öneriler verebilirler.
Kafanı baska seye vermeye calıs. Ben oturdum ders calısıyorum mesela, arada üzülüyorum ama önceki gün gibi degilim. Gitgide düzelecektir.
Benim kendi adıma bir pişmanlıgım yok, ne gerekiyorsa yaptım, eger sen de yaptıgına inanıyor isen ve bundan ötesi yoksa, gerekeni yap. Unutulmayı onlar sectiler, hakkınız vererek unutalım, acımızı yasadıktan sonra. Ben telefonumdan resimlerimizi filan kaldırdım.

Belki izlememissindir, bir faydası olur atayım gene. Yemek olmamıs zaten.

Çok zor. Hele de derinden yaşayan kadınlardansanız. Mesela bir adamı o yokken gömleğini koklayacak kadar, ya da yatağin üzerine düşen saç tellerini alip avcunuza ağlayacak kadar sevdiyseniz. Gerçekten zor.. hele de gururlu bir kadınsanız. hele de güçlü görünen ama aslında küçücük bir kızın çocuk yüreğini taşiyorsanız. Ayrılığın ilk günü de 2 sene sonrası da aynı acıyı veriyor. Eğer bir adamı çok sevdiyseniz.. ondan sonra hayatınıza onlarca adam da girse .her ayrılıkta hep o ilk yeriniz kanıyor.. geçmiyor.

Çok zor. Hele de derinden yaşayan kadınlardansanız. Mesela bir adamı o yokken gömleğini koklayacak kadar, ya da yatağin üzerine düşen saç tellerini alip avcunuza ağlayacak kadar sevdiyseniz. Gerçekten zor.. hele de gururlu bir kadınsanız. hele de güçlü görünen ama aslında küçücük bir kızın çocuk yüreğini taşiyorsanız. Ayrılığın ilk günü de 2 sene sonrası da aynı acıyı veriyor. Eğer bir adamı çok sevdiyseniz.. ondan sonra hayatınıza onlarca adam da girse .her ayrılıkta hep o ilk yeriniz kanıyor.. geçmiyor.

İnsanlar bir seylerin kıymetini zamanında bilmiyor, ne sekilde ayrıldınız bilmiyorum ama eger o sizi bıraktı ise, bu büyük sevginize ragmen, onu unutmak mübahtır. Ben artık böyle düsünüyorum. Unutulmayı istedigi için de gitmistir tüm cabaya ragmen. Cabanız, emeginiz, sevginiz gözünde olmamıstır. Allah onun yolunu acık etsindir.

ben de tam böyle seviyorum işte

Back
X