Ayrılık acısını yaşayan var mı

diilekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
160
0
46
Çorum
Kızlar ayrılalı 2 gün oluyo.4senelik bi ilişkim vardı.2gün önce başka bi konu açtım belki hatırlayanınız vardır.Bu yaşadıklarım normal mi yoksa ben hasta mıyım neyim.İçim yanıyo derler ya.İçime sanki gerçkten bi alev düştü cayır cayır yanıyo.Bazen daha bi şiddetleniyo.Devamlı uyumak istiyorum çnkü dayanamıyorum.uyanınca yine devam ediyo.Durduk yere istemeden gözlerimden yaşlar süzülüyo.Hele ki onuda üzmüş olmanın verdiği acı daha beter.Kızlar kısaca bn çok kötüyüm nefesim daralıyo.Yaşamak bitti sanki benim için.Severek ayrıldık diyebilirim.Bi hakaret birşey olmadı ama anlaşamıyorduk işte.Ben bitirdim.bu da bnm için kötü bişey.Off yardım edin bana.Sol tarafımın çok acıdığını hissediyorum.Avazım çıktığı kadar ağlamak geliyo içimden.Eminim o daha kötüdür.O çok hassas biri.Yıkıldı resmen.Allah ım ben ne kötü biriyim.Yaşamak istemiyorummm...

sen ayrıldıgına gore tekrar baslatabilirsin...

ama tekrar baslamayı dusunmuyorsanda kendıne zaman tanı bu donem uzulmen normal... 1 - 2 aya normal hayatına donersın...
ama kesın donus yok ve unutmak ıstıyorsan aynı zamanda hiçbir şekilde haberlesme msn tel face hepsını yok et...
Allah yardımcın olsun canım..

yaşadıkların çok normal. bak burada yazılanları oku ben normal olduğunu öyle anlamıştım offff ne günlerdi canım 3 ayı devireceğim geçmeyecek sandım dünya durdu ama şimdi çok farklı dayan biraz daha geçecek
ve sana bir tavsiye ne olursa olsun eğer sonunu göremiyorsan karşındaki insanın doğru olmadığını düşünüyorsan kararının arkasında dur

Ben kararımın arkasındayım dönmek söz konusu olmaz bi daha.Canımı acıtanda bu ya zaten.2gün bile öldüm öldüm dirildim.Nası geçer 3ay bilmiyorum dünya durdu sanki.durup durup ağlıyorum.Bu acıyı bi kez daha yaşadım.yaşamadım değil ama onda karşı taraf yamuk yaptığı için daha kolay olmuştu.Geçicek dimi hepsi.Yine sevebilicem dimi

olmaz mı hiç
eski sevgilimden ayrıldğm zaman ağlamaktan ne uyuyablir ne ders dinleyebilir ne biriyle 2 çift söz edebilirdim. alev alev yanardı içim.herşey bitmiş birdaha eskisi gibi olmıcakmş gibi gelirdi.ama öyle olmuyor işte. unutuluyor zamanla.tecrübe ettim bunu ama ne kadar tecrübe edersem edeyim şu an c anımda çok sevdiğim biri var. ayrılırsak naparım dye düşünüyorum.daha ayrılmadan acısını düşünüyorum yanii.

sende hiç korkma canım emin ol bi gün geçicek

Aynı duyguları yaşıyoruzz, çok acı çekiyoruzzz..
Seni çok iyi anlıyorumm,, ben şuanda sadece yemek yiyorum ve uyuyorum...
Onun dışında yine yemek yapmak ve temizlik yapmakla geçiriyorum ömrümü..
Böyle avutuyorum kendimi napim ? başka türlü geçmiyor çünküüü

ne zaman geçick.dayanamiyorum.anneme anlattım.bi bağrına basip başımi okşamasini bekledim.daha moralimi bozdu

dışarı çıkmakta ıyi geliyor canım

Murathan Mungan / Ummak Ve Beklemek Kadınlığa Verilmiş Iki Cezadır
kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak;
öyle zordur ki, kurşunu havada,
sevgiyi de yürekte tutmak!
bazen
duygularımız bizden erken yaşlanır
ve bizden hayatın geri
kalanını
alır.
hayatın, kendini anlayanları
cezalandırmasıdır bu. durup,
durup
ardına
bakan kadınlar vardır. geçmişi
düşünmekten şimdiyi
yaşayamazlar.
herşeyi
didikleyip duran, mazisinin
gölgesinden, anılarının yükünden
bir
türlü
kurtulamayan, gözleri ufuk yorgunu
kadınlar. güçlü, köklü
bir
biçimde
yeni arkadaş edinecek yaşları
geride bıraktıysan eğer,hasar
görmüş
eski
arkadaşlıkları onaracak çağı da
geride bırakmış oluyorsun.
zaman
ilerledikçe birçok sey, daha zor
olmaya başlar. beklentisi
yüksek
olan
kadınların yalnızlığı daha koyu
oluyor. büyük lafların
gölgesinde
geçen
hayatlar, bir daha iflah
olmuyor,geçip gittiğiyle kalıyor.
zaman,
aşk...... herşey! ayrılıkları
ayrıntılar acıtır. kadınları
mahveden
erkekler
değil, ayrıntılardır. erkekler,
erkekliklerinin tadını
alabildiğine
çıkartırken, kadınlar bu konuda da
umutsuzdurlar. çünkü
kadınlık
bekler.
ummak ve beklemek kadınlığa
verilmiş iki cezadır...

canım derdini okadar iyi anlıyorumki sanki 3 yıl öncesine geri döndüm..kim ne desin aldırmıyordum hayatım ona endeksliydi...ölüm bu diyordum zamanla gecer alışırsın gibi laflara gülüyordum tabi ozamanlar.. şimdi geçti başkasıyla evliyim ve bir kızım var aklıma bile gelmiyor..kalbimde kalbine yok bile kinim bence artık oda herkes gibi... emin ol bitecek senin acılarında son bulacak..tabiki zamanla... yeniden seviceksin hatta dahada çokseveceksin.. çivi çiviyi sökecek güleceksin birde bakmışsınki geçmiş... umarım içinde söyleyemediğin duygularını yüzüne konuşma fırsatın olur da dahada rahatlarsın..

Son düzenleme:
ilk günler nasıl ağladım nasıll
yemek yemedim tek olumlu yanı ne biliyor musun zayıfladım vermek istediğim kiloları verdim:)
hala müzik dinleyemiyorum mesela
akmıyor gözyaşlarım artık akmasını da istemiorum
geçmedi ama azaldı arada tutuyor krizlerim dün olduğu gibi tam 15 saat uyudum acımı unutayım diye
birini sevebilecek misin kısmına gelince ben bu sorunun cevabını bilmiyorum hala benim sorduğum bir soru daha var bir daha dokunabilecek miyim birine

benim içinde geçerli değil de kardeşim ailem annemle çıkıyorum,ama aksam oldumu hele geceleri yalnız basına kaldım mi çok acıtıyo

Evet canım geceleri çok acı çekiyor insan işte bende bu yüzden yemeğimi yiyp bir kaç saat babamlarla sohbet edip uyuyorum hemen..
Zaten ayrılıktan sonra hep uykum geliyor, depresyondayım sanırımm..
Şimdide uyuyamaya gidiyorumm gecenin kasveti bastı yine..
Sende kendine iyi bak canım üzülmemeye çalışş..

canım o günler ilk başlarda zor geçicek hatta geçmiyormuş gibi olacak ama bir iki derken önce bir hafta sonra o bir hafta bir ay olacak. bu arada sen de acınla yaşamaya alışacaksın. geçmeyecek ama onunla yaşamaya alışacaksın.

ben ayrıldığımda bir hafta neredeyse hiç yemek yememiştim. ne ağlayabiliyordum ne konuşuyordum hiçbirşey yapmıyordum uyumaktan başka.. sonra yavaş yavaş alıştım, düzeldim ve başka bir adama güvenmeyi, onu sevmeyi öğrendim.

senin de bugünlerin geçecek canım.. şimdi buna inanmasan da yaşayarak göreceksin..

düşünmemeye çalışıyorum iste.tv izliyorum oyun oynuyorum muhabbet ediyorum.giyiniyorum süsleniyorum,daha neler bulursun kızım moral veriyorum kendime :) bide burda dertlesiyorum biraz olsun rahatlıyorum.ama ck taze yaram.zaman gerekiyo.sende dediklerimi yapabilirsin canım tavsiyen olursa yaZ.ıyi uykular

ınşallah canım ya.alışmakta ıstemiyorum tamamen unutabilsem keşke.günlerde geçmiyo sanki.Allah ayrılık acısı çekenlere sabırlar versin

var canım olmazmı hiç
Bende 1 buçuk ay önce ayrıldım. acının ne demek olduğnu çok iyi biliyorum. bizim 4 ay sürdü ama o benim ilk aşkımdı ilk öpücüğüm ilk sevgilim ilk erkeğimdi.. o 4 ay bana 4 sene gibi geldi ona cok bağlanmıştım
Canım ilk zamanlar bende öyleydim en azından 2 hafta öyleydim ne yemek yiyebiliyodum ne de kimseyle konuşamıyodum.. dersahneye bile gitmiyodum hep uyuyodum. evdekilerle hiç konuşamıyodum ve en zoru ne biliyomusun etrafa sahte gülücükler saçmak.. zor da olsa bunu yapmak zorunda kalıyodum

acım geçmedi ama zamanla azalıyor.. şuan onu unutmuş değilim.. hala aklıma gelince gözlerim dolar nasıl da bu kadar bağlanabilmişim nasıl da bu kadar onu çok sevmişim..
Sorduğun soruya gelince başka birini sevebilecekmiyiz ? emin ol bu sorunun cevabını bende veremiyorum. başka erkeğe dokunmak ona sarılmak ... offf yapamazmışım gibime geliyor.
Ona çok alışmıştım ama işte olmayınca olmuyor ..
Şimdi başka bi erkeğe aşık olmak ona güvenmek ona bağlanmakk .... Biraz zaman alacak gibi

Son düzenleme:
bu benim ikinci sevişımdi.ilkide çok acımışti.ama bu aşkımı bulduğumda geçti hersey.ilki 1yıl sürdü.ama bu 4yıl sürdü.eminim geçick bigün geçiyo alışıyosun.dedikleri gibi bunun ilacı zaman

bende yaşadım ve bu gidişle tekrar yaşıyacam arkadaşımmm bende sevrek evlendim ama ayrılığın eşiğindeym derdimi anlatamıyorum kimseye boğouyorumm benimde içim yanıo YAŞADIKLARIMDAN VE DE YAŞAYACAKLARIMDANNN((..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…