Kızlar ayrılalı 2 gün oluyo.4senelik bi ilişkim vardı.2gün önce başka bi konu açtım belki hatırlayanınız vardır.Bu yaşadıklarım normal mi yoksa ben hasta mıyım neyim.İçim yanıyo derler ya.İçime sanki gerçkten bi alev düştü cayır cayır yanıyo.Bazen daha bi şiddetleniyo.Devamlı uyumak istiyorum çnkü dayanamıyorum.uyanınca yine devam ediyo.Durduk yere istemeden gözlerimden yaşlar süzülüyo.Hele ki onuda üzmüş olmanın verdiği acı daha beter.Kızlar kısaca bn çok kötüyüm nefesim daralıyo.Yaşamak bitti sanki benim için.Severek ayrıldık diyebilirim.Bi hakaret birşey olmadı ama anlaşamıyorduk işte.Ben bitirdim.bu da bnm için kötü bişey.Off yardım edin bana.Sol tarafımın çok acıdığını hissediyorum.Avazım çıktığı kadar ağlamak geliyo içimden.Eminim o daha kötüdür.O çok hassas biri.Yıkıldı resmen.Allah ım ben ne kötü biriyim.Yaşamak istemiyorummm...
yaşadıkların çok normal. bak burada yazılanları oku ben normal olduğunu öyle anlamıştım offff ne günlerdi canım 3 ayı devireceğim geçmeyecek sandım dünya durdu ama şimdi çok farklı dayan biraz daha geçecek
ve sana bir tavsiye ne olursa olsun eğer sonunu göremiyorsan karşındaki insanın doğru olmadığını düşünüyorsan kararının arkasında dur
Kızlar ayrılalı 2 gün oluyo.4senelik bi ilişkim vardı.2gün önce başka bi konu açtım belki hatırlayanınız vardır.Bu yaşadıklarım normal mi yoksa ben hasta mıyım neyim.İçim yanıyo derler ya.İçime sanki gerçkten bi alev düştü cayır cayır yanıyo.Bazen daha bi şiddetleniyo.Devamlı uyumak istiyorum çnkü dayanamıyorum.uyanınca yine devam ediyo.Durduk yere istemeden gözlerimden yaşlar süzülüyo.Hele ki onuda üzmüş olmanın verdiği acı daha beter.Kızlar kısaca bn çok kötüyüm nefesim daralıyo.Yaşamak bitti sanki benim için.Severek ayrıldık diyebilirim.Bi hakaret birşey olmadı ama anlaşamıyorduk işte.Ben bitirdim.bu da bnm için kötü bişey.Off yardım edin bana.Sol tarafımın çok acıdığını hissediyorum.Avazım çıktığı kadar ağlamak geliyo içimden.Eminim o daha kötüdür.O çok hassas biri.Yıkıldı resmen.Allah ım ben ne kötü biriyim.Yaşamak istemiyorummm...
olmaz mı hiç
eski sevgilimden ayrıldğm zaman ağlamaktan ne uyuyablir ne ders dinleyebilir ne biriyle 2 çift söz edebilirdim. alev alev yanardı içim.herşey bitmiş birdaha eskisi gibi olmıcakmş gibi gelirdi.ama öyle olmuyor işte. unutuluyor zamanla.tecrübe ettim bunu ama ne kadar tecrübe edersem edeyim şu an c anımda çok sevdiğim biri var. ayrılırsak naparım dye düşünüyorum.daha ayrılmadan acısını düşünüyorum yanii.
sende hiç korkma canım emin ol bi gün geçicek
Aynı duyguları yaşıyoruzz, çok acı çekiyoruzzz..
Seni çok iyi anlıyorumm,, ben şuanda sadece yemek yiyorum ve uyuyorum...
Onun dışında yine yemek yapmak ve temizlik yapmakla geçiriyorum ömrümü..
Böyle avutuyorum kendimi napim ? başka türlü geçmiyor çünküüü
dışarı çıkmakta ıyi geliyor canım
Sorunsuz dışarı çıkabiliyorsan evet dışarı çıkmakta iyi gelir..
Ama bu benim evimde geçerli değil..
benim içinde geçerli değil de kardeşim ailem annemle çıkıyorum,ama aksam oldumu hele geceleri yalnız basına kaldım mi çok acıtıyo
canım o günler ilk başlarda zor geçicek hatta geçmiyormuş gibi olacak ama bir iki derken önce bir hafta sonra o bir hafta bir ay olacak. bu arada sen de acınla yaşamaya alışacaksın. geçmeyecek ama onunla yaşamaya alışacaksın.
ben ayrıldığımda bir hafta neredeyse hiç yemek yememiştim. ne ağlayabiliyordum ne konuşuyordum hiçbirşey yapmıyordum uyumaktan başka.. sonra yavaş yavaş alıştım, düzeldim ve başka bir adama güvenmeyi, onu sevmeyi öğrendim.
senin de bugünlerin geçecek canım.. şimdi buna inanmasan da yaşayarak göreceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?