- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
bende yaşadım ve bu gidişle tekrar yaşıyacam arkadaşımmm bende sevrek evlendim ama ayrılığın eşiğindeym derdimi anlatamıyorum kimseye boğouyorumm benimde içim yanıo YAŞADIKLARIMDAN VE DE YAŞAYACAKLARIMDANNN((..
bende yaşadım ve bu gidişle tekrar yaşıyacam arkadaşımmm bende sevrek evlendim ama ayrılığın eşiğindeym derdimi anlatamıyorum kimseye boğouyorumm benimde içim yanıo YAŞADIKLARIMDAN VE DE YAŞAYACAKLARIMDANNN((..
Düzelecek gibi değil evde ikimiz yanlız değiliz kaynanamla yaşıyoruzz((
6 aylık evliyim kaynanamla beraber yaşıyorm şimdilik kaldığım ev çok küçük eşimle sadece gece konuşabiliyorz beraber hiç bişey yapamıorz annesi ilişkimizi ve kocamı yönlendiro yatak odamın kapısını kapatmama bile tepkili ailem ben den yarım saat uzakta ama 2-3 ayda bi görebiliorm onlarııı ya canım yanıo işte arkadaşlar boğuluorum ne yapacam bilmiorm usandıımm 6 aydaaa(((
Bende aynı durumları yaşıyorum şuanda.
1 buçuk senelik ilişkim 1 ay önce bitti ilk 3 hafta ölü gibiydim zaten geçen hafta kendime geldim biraz bide aynı okuldayız biz her gün görmek konuşamamak dokunamamak...
Bunlar çok acı halada acım devam ediyor iyi olmaya çalışıyorum sadece sabır ve zaman diyorum...
ya belki acım her geçen gün hafifliyck ama bitiren taraf benim.onun hala daha beni seviyo olup acı çektiğni bilmek ölüm gibi bişey.bide geceleri acılar son safhaya çıkar ya.dayanamiyo msj atıyo bana.acım yine en basa dönüyo.işkence çekiyorum
Bize bunları yaşatanların hepsi gebersin inşşş
Neden hep biz acı çekiyoruzz yaa? Neden neden nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hepsi ölsün inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?