- 16 Ocak 2021
- 4.291
- 7.698
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Geçer zamanla evet daha çok yeni, inan geçecek. sen kararli ol.Sevgilimle ayrılalı bir hafta oldu ama aynı ortamdayız . Aynı şirkette çalılıyoruz. İster istemez görüyorum onu dayanamıyorum içim acıyo (şu an için ikimizinde iş değiştirme ihtimali yok) Yoluma devam edemeyecekmişim gibi geliyor. Her gördüğümde suçlu o olduğu halde boynuna sarılasım geliyor. Şu an evde hiç bir şey yemeden mide bulantısıyla ağlayarak oturuyorum. Acının zirvesi diye bir şey varsa tam oradayım. Birkaç gün önce adım attı. Ama tuttum kendimi. Ona dönmemem lazım. Çünkü biliyorum dönersem daha kötü şeyler yaşanacak. Ama böyle de nefes alamıyorum. Nolur yardım edin nasıl geçer bu sancı? Abarttığımı düşünebilirsiniz inanın başkası anlatsa bende öyle derdim. Ama bağıra bağıra ağlıyorum resmen durmuyor ağlamam can acım
Bana çok iyi gelir.deneyin derim Allah sabır versin sizeKitap pazıl mümkün değil gmzümdeki yaşlardan
ilk zamanlar öyle olması normal. Ben de uzun iliskimi bitirdim. 1 ay olacak nerdeyse. Suan daha iyiyim. kafanızı mesgul edin mutlaka.Sevgilimle ayrılalı bir hafta oldu ama aynı ortamdayız . Aynı şirkette çalılıyoruz. İster istemez görüyorum onu dayanamıyorum içim acıyo (şu an için ikimizinde iş değiştirme ihtimali yok) Yoluma devam edemeyecekmişim gibi geliyor. Her gördüğümde suçlu o olduğu halde boynuna sarılasım geliyor. Şu an evde hiç bir şey yemeden mide bulantısıyla ağlayarak oturuyorum. Acının zirvesi diye bir şey varsa tam oradayım. Birkaç gün önce adım attı. Ama tuttum kendimi. Ona dönmemem lazım. Çünkü biliyorum dönersem daha kötü şeyler yaşanacak. Ama böyle de nefes alamıyorum. Nolur yardım edin nasıl geçer bu sancı? Abarttığımı düşünebilirsiniz inanın başkası anlatsa bende öyle derdim. Ama bağıra bağıra ağlıyorum resmen durmuyor ağlamam can acım
Neden ayrıldınız?
İki yıllık bir ilişkimiz vardı, başlangıcımızda bizim şirketten bi kızla daha birlikte olduğunu öğrendim aynı anda. Ama yeni öğrendim iki yıl sonra yani. Güzel bir ilişkimz vardı oyuzden bu kadar üzgünüm her şey çok güzeldi qma gururlu olmam lazım diyorum kendimeNeden ayrıldınız?
En başında fört halindeyken mi yapmış? Bir de ne dedi bunu söyleyince kabul mu etti inkar mı ediyor?İki yıllık bir ilişkimiz vardı, başlangıcımızda bizim şirketten bi kızla daha birlikte olduğunu öğrendim aynı anda. Ama yeni öğrendim iki yıl sonra yani. Güzel bir ilişkimz vardı oyuzden bu kadar üzgünüm her şey çok güzeldi qma gururlu olmam lazım diyorum kendime
Telefonunda eski meaajlarını gördüm evet ilişkimizin en başında ikimizde aynı anda idare etmiş ama onunla ne kadar sürmüş ne zaman ayrılmış bilmiyorum. Telefonunu karıştırıp bulduğum için hiç söylemedim. Bir de ne yalan söyleyim aldatılmayı gururuma yediremedim. Başka bir sebebi bahane ederek ayrılmak istedim. Ufak bi mesleyi büyüttükçe büyüttüm o şekilde ayrıldıkEn başında fört halindeyken mi yapmış? Bir de ne dedi bunu söyleyince kabul mu etti inkar mı ediyor?
Hem suçlu o diyorsunuz hem de ona dönmemem lazım diyorsunuz,önce kafanızda netleştirin sonra bir şans daha hak ediyorsa verin. Çok kötü bir şey yaptıysa da "zaman her şeyin ilacıdır" derler, aşırı derecede kötü oluyorsanız da bir psikoloğa görünün derim ben.Sevgilimle ayrılalı bir hafta oldu ama aynı ortamdayız . Aynı şirkette çalılıyoruz. İster istemez görüyorum onu dayanamıyorum içim acıyo (şu an için ikimizinde iş değiştirme ihtimali yok) Yoluma devam edemeyecekmişim gibi geliyor. Her gördüğümde suçlu o olduğu halde boynuna sarılasım geliyor. Şu an evde hiç bir şey yemeden mide bulantısıyla ağlayarak oturuyorum. Acının zirvesi diye bir şey varsa tam oradayım. Birkaç gün önce adım attı. Ama tuttum kendimi. Ona dönmemem lazım. Çünkü biliyorum dönersem daha kötü şeyler yaşanacak. Ama böyle de nefes alamıyorum. Nolur yardım edin nasıl geçer bu sancı? Abarttığımı düşünebilirsiniz inanın başkası anlatsa bende öyle derdim. Ama bağıra bağıra ağlıyorum resmen durmuyor ağlamam can acım
Aldattığını nereden anladınız ?Bu kisi iliskinin affedilmeyen günahlarindan biri olan aldatmayi gercekleştirmis o yüzden ağlayin, bağırın ama geçecek bunu bilin. İnsan her şeye alışıyor. İş yerinde görseniz bile sosyal medyadan ulaşım yollarini kapatin. Bu daha çok hatirlatir.
Neden öyle bir şey yapıyorsunuz yahu? Çatır çatır yüzüne vursanıza? Aldatilmanin gururu diye bir şey yok, aldatmanın gurursuzlugu, yüzsüzlüğü, karaktersizliği var. Bence yüzüne vurun ve yüzleşin olayın iç yüzünü öğrenin hem içiniz rahat ederTelefonunda eski meaajlarını gördüm evet ilişkimizin en başında ikimizde aynı anda idare etmiş ama onunla ne kadar sürmüş ne zaman ayrılmış bilmiyorum. Telefonunu karıştırıp bulduğum için hiç söylemedim. Bir de ne yalan söyleyim aldatılmayı gururuma yediremedim. Başka bir sebebi bahane ederek ayrılmak istedim. Ufak bi mesleyi büyüttükçe büyüttüm o şekilde ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?