• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık acısıyla baş edemiyorum:(

Allah var affedilmeyecek kadar kırıcı konuşma geçmedi aramızda belki ben kızmışımdır o kızmamıştır tokat bile vurdum ben saddece yüzüme baktı ama sevdiğimden vurdugumu biliyordu yalnız beni kıran artık telefonlarımı açmıyor kaçıyor benden buda çok üstüne düşmemden oldu eski defterleri açıyormuşuz ben önceleri dost arkadaş kaklım diyordu ben kabul etmiyordum şimdi sadece sesini duyayım diye onada razıyım ama kaçıyor benden beni kıran bu

anlıyorum cnm seni ama aramaman azım bunu da biliyorsn sık dişini arama... ona seni özlemesi için zaman vermelisin

a

anlıyorum cnm seni ama aramaman azım bunu da biliyorsn sık dişini arama... ona seni özlemesi için zaman vermelisin

a

umarım dayanırım telefonlarını sildim facesini engelledim ama akşam duramadım kuzenini aradım konuştuk bugün onun yanına gidecekmiş ben kouşurum dedi it iti ısırmaz ama duramadım işte dayaklıgım bana herşey müstahak :(

umarım dayanırım telefonlarını sildim facesini engelledim ama akşam duramadım kuzenini aradım konuştuk bugün onun yanına gidecekmiş ben kouşurum dedi it iti ısırmaz ama duramadım işte dayaklıgım bana herşey müstahak :(

sana böyle diyorum da bende aradım çok ağladım hatta ne kadar küçük düşürücü bişey o bilirim. sadece sesini duymak için arıyordm açıyorduk eski konuları kavga ediyorduk... geçseydi şu günler insanlar ne dertlerle uğraşıyor bazen kendi problemimden utanıyorm :( psikolojik sorun bizimkisi ve buda cok ağır yaşamayan bilmez..

sana böyle diyorum da bende aradım çok ağladım hatta ne kadar küçük düşürücü bişey o bilirim. sadece sesini duymak için arıyordm açıyorduk eski konuları kavga ediyorduk... geçseydi şu günler insanlar ne dertlerle uğraşıyor bazen kendi problemimden utanıyorm :( psikolojik sorun bizimkisi ve buda cok ağır yaşamayan bilmez..

aynen bu dediklerini yaptım bende ağladım ağladım sarıldım öpmek istedim önceleri konuşurduk kavga ettikmi birimiz sarılalım herşeyi unutalım diye eşşek seni seviyorum diyelim diye hepsini yaptım ama bir işe yaramadı sonra telefonlarımıda açmadı çok cnm yandı çokkk

aynen bu dediklerini yaptım bende ağladım ağladım sarıldım öpmek istedim önceleri konuşurduk kavga ettikmi birimiz sarılalım herşeyi unutalım diye eşşek seni seviyorum diyelim diye hepsini yaptım ama bir işe yaramadı sonra telefonlarımıda açmadı çok cnm yandı çokkk

Dediğim gibi cnm özlemesi için fırsat vermek lazım. rüyamda görüyorum her gece hep barışıyoruz. uyurken uyandığımda yemek yerken sürekli düşünmek mahfetti beni....

Dediğim gibi cnm özlemesi için fırsat vermek lazım. rüyamda görüyorum her gece hep barışıyoruz. uyurken uyandığımda yemek yerken sürekli düşünmek mahfetti beni....

ay cnm ya aynı beni anlattın ilk günlerde bende hep rüyamda görüyordum bazen barışıyorduk bazen barışmıyorduk ama artık görmüyorum rüyamda ne kdr oldu siz ayrılalı

özlem geçmiyor malesef... dua okuyorum bol bol.. sekine duasını sana da öneririm.

evt özlem bak ne dicem aynı şehirdeyiz ama görme şansım yok belki yolda sokak ta tesadüf ama o isterse beni görebilir neyse dün kuzeniyle konuşuyorduk dedim sesini duyayım konferans yap zor kütük kabul etti şansıma tüküreyim aradı teli kapalı :(

evt özlem bak ne dicem aynı şehirdeyiz ama görme şansım yok belki yolda sokak ta tesadüf ama o isterse beni görebilir neyse dün kuzeniyle konuşuyorduk dedim sesini duyayım konferans yap zor kütük kabul etti şansıma tüküreyim aradı teli kapalı :(

vazgeçmek lazım artık acilen hemde ikimizde...

slow dinleme :) şu an ihitcacımız olan son sey o. hadise dinle visal şarkısını tak kulaklıgı son ses ;)[doğru diyorsun da bacı ağlamakta gerek yoksa içimize atarsak hasta oluruz acıyıda tatlısı gibi yaşayalım sende öylemisin biilmem ama hep ondan bahsetmek istiyommm hep ooooo

slow dinleme :) şu an ihitcacımız olan son sey o. hadise dinle visal şarkısını tak kulaklıgı son ses ;)[doğru diyorsun da bacı ağlamakta gerek yoksa içimize atarsak hasta oluruz acıyıda tatlısı gibi yaşayalım sende öylemisin biilmem ama hep ondan bahsetmek istiyommm hep ooooo

aynen :) bak ne güzel birbirimizi bulduk tatlım anlat istediğin kadar bn dinlerm bnde aynı durumda oldugum için terapi gibi geliyor burdan aynı durumdaki kişilerle konuşmak :) kimseye zararımız yok :)

aynen :) bak ne güzel birbirimizi bulduk tatlım anlat istediğin kadar bn dinlerm bnde aynı durumda oldugum için terapi gibi geliyor burdan aynı durumdaki kişilerle konuşmak :) kimseye zararımız yok :)

valla banada iyi geldi yaşamayan bilemez zaten diyorlar ya giden gider gittigi gün biter die o sözü diyenlerin söylediklerini uyguladıklarını sanmıyorum bekara karı boşaması kolay olurmuş ya onlarda öyle yaşamayan bilemez

Amaaaaannnn ne yapican ki seninlebulusmayan, güzel söz söylemeyen bir sevgiliyi? Bugün sana böyle davranan yarin hic umurunda olmazsin. Bak ne güzel yazmissin mantiken iyi oldudiye. Odüsünceye saril ve seni istemeyeni sende isteme. Birak ne hali varsa görsün...o seni merak ediyormu? Sanmiyorum. Sen hayatini yasa ve onsuz mutlu olabilecegini göster

Hayatımda ilk defa birine aşık oldum yaklaşık 6 ay devam etti dün tanışma ve çıkma aydönümüydü ama biz bitirdik.Hem ilgisiz alakasız evliliğe hazır değil hemde çok kırıcı bir adam.İki gün önce arkadaşımın faceden bana resmime yorum yapması üzerine tartıştı benimle ve konuşmadı kırdı ağzına geleni saydı oldukça kırıldım büyüde gel haydi falan gibi umursamaz cümleler kurdu.Sadece bu değil yakın oturmamıza rağmen haftada 1 kere buluşuyoruz akşamdan akşama mesaj atar yetmedi bir romantik sözü sevgilim aşkım bunlarda yok olmadı 1 tane gül oda yok hayatım foto çekilelim birlikte fotomuz yok dedim bakarız ama bilki sevmiyorum yılışık yılışık mantıken ve kalben iyiki bitti diyorum ama onu merak ediyorum ne yapar ne eder.

Aşk acısı bayağı koydu bana dun bir bugün iki nasıl atlatırım ben bu acıyı sizce geçer mi çok merak ediyorum:(

1 yıl gecmıs bu yazının üzerinden merak edıyorum sımdı nasıl oldunuz gecti mı ? bende suan aynı durumdayım aynı duyguları yasıyorum :14:

bende merak ettım bende aynı durumdayım ama o benı bırakıp annesının bulduğu kızla konuşuyor sımdı sanırım benı arama gıbı bı durum yok :(

Back
X