Ayrilik/Bosanma sürecini nasil atlattiniz :( yardimm

Blackberry2245

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
163
45
Merhaba arkadaslar önceden forum acmistim, esimle bosanma sürecindeyim, 2aydir ayriyiz ve barisma sansimiz hic yok cünkü unutulmiyacak seyler oldu (aileler birbirine girdi vs vs )
Herseyi arkamda birakmak istiyorum ama olmuyor, onsuz yasayamicam sanki elim kolum baglandi :KK43: bana yardimmm edin. Bu aci hic dinmeyecekmi?? :KK43:
Siz nasil atlattiniz???
Ailem icin güclü durmaya calisiYorum ama sanki hergün yavas yavas bitiyorum...

Konunuzu hatırlıyorum ama ne diyeceğimi bilemedim. Umarım en kısa sürede atlatırsınız bu durumu..

- ev ve nafaka işlemlerini ne yaptınız şuan neredE yaşıyorSunuz acaba? Sizin konunuzu merak etmiştim... en son davada onu görünce bir şey hissetmedim yazmıştınız.

Merhaba arkadaslar önceden forum acmistim, esimle bosanma sürecindeyim, 2aydir ayriyiz ve barisma sansimiz hic yok cünkü unutulmiyacak seyler oldu (aileler birbirine girdi vs vs )
Herseyi arkamda birakmak istiyorum ama olmuyor, onsuz yasayamicam sanki elim kolum baglandi :KK43: bana yardimmm edin. Bu aci hic dinmeyecekmi?? :KK43:
Siz nasil atlattiniz???
yazdiklarini okuyunca bi an kendimi hatirladim.. uzuldum : / Allah yardimcin olsun..
ben de mahvolurum diyordum, elim ayagim boslukta gibiydi ama Allah in izniyle su an iyiym cok sukur.. dusunuyorum da, en zoru o karar asamasi oluyor.. islemler bittikten sonra, yapilanlar aklina geldikce buz kesiyorsun yavas yavas.. yapilan haksizliklar zamaninda icinde olan buyuk sevgiye galip geliyor, siliyor atiyor..
aliskanliklar biraz zorluyo ama sahsen ben evliligimde hep huzursuz oldugumdan, zamanla 'ay yuvam, evliligim' modundan ciktim ve kendimi silkeledim.. hangi evlilik, hangi yuva dedim ve ondan ve ailesinden ayri daha huzurlu oldugumu iligime kadar hissettikce ferahladim..
dua et, ailenle zaman gecir ve guvendigin birileri olursa paylas.. cok yayilmaya da gerek yok..
İnşaAllah hakkinda hayirlisi..

Konunuzu hatırlıyorum ama ne diyeceğimi bilemedim. Umarım en kısa sürede atlatırsınız bu durumu..

- ev ve nafaka işlemlerini ne yaptınız şuan neredE yaşıyorSunuz acaba? Sizin konunuzu merak etmiştim... en son davada onu görünce bir şey hissetmedim yazmıştınız.
Su an ailemde yasiyorum, nafaka davasi acildi vermemekte direniyor beyfendi, evet o gün birsey hissetmemistim güclü durmak istedim karsisinda, ama su an öyle bir haldeyimki anlatamam...

yazdiklarini okuyunca bi an kendimi hatirladim.. uzuldum : / Allah yardimcin olsun..
ben de mahvolurum diyordum, elim ayagim boslukta gibiydi ama Allah in izniyle su an iyiym cok sukur.. dusunuyorum da, en zoru o karar asamasi oluyor.. islemler bittikten sonra, yapilanlar aklina geldikce buz kesiyorsun yavas yavas.. yapilan haksizliklar zamaninda icinde olan buyuk sevgiye galip geliyor, siliyor atiyor..
aliskanliklar biraz zorluyo ama sahsen ben evliligimde hep huzursuz oldugumdan, zamanla 'ay yuvam, evliligim' modundan ciktim ve kendimi silkeledim.. hangi evlilik, hangi yuva dedim ve ondan ve ailesinden ayri daha huzurlu oldugumu iligime kadar hissettikce ferahladim..
dua et, ailenle zaman gecir ve guvendigin birileri olursa paylas.. cok yayilmaya da gerek yok..
İnşaAllah hakkinda hayirlisi..
Amin Insallah ... Bir gün oluyor sükrediyorum öyle Bir aileden kurtuldugum icin ama diger günde kahroluyorum resmen.. Nefsim benle sanki oyun oynuyor :KK43:

Amin Insallah ... Bir gün oluyor sükrediyorum öyle Bir aileden kurtuldugum icin ama diger günde kahroluyorum resmen.. Nefsim benle sanki oyun oynuyor :KK43:
e kolay degil ki yasadigin.. bosanma; Allah'in en sevmedigi helal.. tabiki zor.. ne hayallerle evlendin, sonuc beklemedigin gibi oldu.. bunlarin normalligini kabullenirsen, emin ol isin kolaylasir.. hazirlikli olursun ruhen..
elinden geleni yaptiysan, degismeyeceklerine kanaat getirdiysen, Allah'in izniyle cok kolay atlatacaksin, hic korkma..

kesinlikle atlatırsınız...korkmayın hiçbir şeyden..güçlü olun..çelışın sosyal olun..zaman herşeyin ilacı..

Siz nasil atlattiniz???

bu duyguyu boşanma sürecinde olan herkes yaşıyor, ama sonrasında geçiyor merak etmeyin.. haklı olduğunuzu biliyorsanız bu durumdan kolaylıkla çıkacaksınız demektir. kolay değil insan sevgilisinden ayrılınca bile ne kadar üzülüyor kalkı ki bu eş aynı yatağı aynı evi en güzel en özel şeyleri beraber yaşadığınız insan.

tavsiyem sizi neyin bu aşamaya getirdiğini unutmayın

Su an ailemde yasiyorum, nafaka davasi acildi vermemekte direniyor beyfendi, evet o gün birsey hissetmemistim güclü durmak istedim karsisinda, ama su an öyle bir haldeyimki anlatamam...

Güçlü olman lazım, kendini değişik ortamlara at ne bileyim kurslara gidemez misin? ya da bir hobi edin, kafanı dağıt.
Vücudunda değişiklikler yap. Bir nebze olsun kafan dağılır belki.

Bana yaptığı ve beni kötü hissettiren her şeyi bir kağıda yazmıştım. Tam 3 sayfa tutmuştu. Yazmaya başlarken bu kadar tutacağını düşünmemiştim.
Açtım açtım okudum, kendimi suçlamaktan vazgeçtim.
Zamanla azalıyor zaten.

Ben de 7 yillik evlilik ve iki kücük cocukla bosaniyorum.ben yillarca sadece sabir ve duayla düzelir diye bekledim ama o daha da kötülesti.kisaca ben o kadar kararliyim ki cünkü herseyi denedim ama olmadi.karsimda yuvasinin,karisinin,cocuklarinin kiymetini bilmeyen sadece kendi ailesini kendinden gören biri vardi...

Sizin cocugunuz var miydi?

Ben de 7 yillik evlilik ve iki kücük cocukla bosaniyorum.ben yillarca sadece sabir ve duayla düzelir diye bekledim ama o daha da kötülesti.kisaca ben o kadar kararliyim ki cünkü herseyi denedim ama olmadi.karsimda yuvasinin,karisinin,cocuklarinin kiymetini bilmeyen sadece kendi ailesini kendinden gören biri vardi...

Sizin cocugunuz var miydi?
Ben 1.5 yillik evliydim ve 2yil nisanlilik vardi, hayir cocugum yok

Hakkinda hayirlisi olsun..zor bir surec eminim, cunku ben de ayrilik asamasindayim iki aydir ayriyim..ama henuz dava acilmadi...terapise basladik zaten cok yapici degil ona da bu hafta gelmedi baskasina soz verdigi icin,ben de kendime soz verdim..bu ay sonuna kadar baristik baristik, sonra icim kana kana yuregim aciya aciya unutacagim..
Kac kez dunyaya geliyoruz, kac kez bize sans veriliyor...ben hep kendimi soyle avuttum esimin olmadigi surecte oluleri dusundum sevdiklerinden ayrilar ve hala yasiyorlar..insan olume bile alisiyosa, buna da alisiriz canim..
Zaten herrsey bir anda bozulmadiki bir anda duzelsin...sabret,dua et, ben gece yarisi uyaniyorum hep ansizin, aglamak geliyor icimden aglayamiyorum bile...
Degmediyse, elinden geleni yaptigin halde duzelmediyse yapicak cok birsey yok...Allah yar ve yardimcimiz olsun..

sevgili Blackberry,
yaşadıkların hiç kimsenin yaşamak istemediği ama bir çok kişinin de (maalesef hep kadınların) yaşadığı bir hikaye. bununla baş eden senin gibi bir sürü kadın var, umarım şu an hepsi daha güçlü ve kendine daha değer veren kadınlar olarak yeniden doğmuşlardır. kötü tecrübeler insanları olgunlaştırıyor maalesef. dünyada her şey layıkıyla ve hakkaniyetle olsaydı bu kadar savaş, cinayet, hırsızlık olmazdı zaten. evlilikler de benzer. iyi insanlara böyleleri denk geliyor işte, bu da dünyanın bir oyunu. her evlilik buna yakın bir süreçten mutlaka geçiyor, avukat mutlaka bir aranıyor, adileye havasını kokluyor çoğu çift.
ben şöyle düşünmüştüm bu zamanlarda: nefes alamadığım, uğradığım haksız muamaleyi düşünüp kendime acıdığım zamanlarda; her gecenin bir sabahı vardır! ve unutma ki Allah bir kapıyı kapatıyorsa, diğerini açacaktır.
Seni istemiyorsa bu adam, sen kalbine taş bas ama O 'nu sen hiç isteme, düşün düşün ağla, kendini hırpala bir süre hatta. zamanla göreceksin ki boşunaymış. Şu saçma sapan 3 günlük dünya hayatında bir gerizekalı için oturup dertlenmek o kadar fuzuli ki.
inan bir süre sonra sevineceksin. dayan olur mu? bitecek hepsi. biz hepimiz basit insanlarız bu dünyada. mutlu olmak için tek insan o değil. bırak defolup gitsin.

kızlar bu da benden size gelsin. durum aynen resimdeki gibi gerçekleşecek. şimdi üzülün ama sonuç sizlere mükemmel, onlara yansın haline:)

Eklentiler

• bekar-evli-tavuk-bekar-evli-horoz.jpg
    bekar-evli-tavuk-bekar-evli-horoz.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 148
Kesinlikle bir destek almalisin..ucinde bulundugun yoksunluk duygusu ancak profesynl yardmla kolay atlatilir..

X