• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık döneminde biriyle Öpüşmek

lou salome

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
3.680
9.554
358
Merhaba arkadaşlar,
Bu kez iş yerinde beraber çalıştığım bir arkadaşımın sorunu hakkinda danisacagim size.

Şu an bu satırları beraber yaziyoruz. Cevaplarınızi ona okutacagim.

Şimdi bu arkadaşımla sevgilisi nisan Mayıs gibi ayriydilar. Ayrılan kız idi, yani benim arkadaşım. Bir süre çok az iletişim kurdular.haziran gibi tekrar birleştiler

Çocuk bu dönemde kendisine hunharca asılan (bunu da şahit olanlar söylüyormuş) bir kızla opusmus. Bir kez. Ikinci görüşmelerinde bu opustugu kizla karşılıklı olarak görüşmeme kararı almışlar. Öncesinde de sonrasında da çocuk bu opustugu kızı aramamis. Sevgili olmak için çaba sarfetmemis. O öpüşme ortamini ayarlayan da kız imiş.

Tabii bunlar sadece erkeğin anlattığı kadari. Bizim elimizde ise kızın bayaa çocuğun peşinden koştuğuna dair bir veri var.

Arkadaşım ilk başta çıldırdı. Öğrenince kafayı yedi..o dönem ayrı bile olsalar bayaa kötü hissetti.

Cay kahve ve muhabbetle biraz sakinlestirdik :)) kizlar toplantisi yapip dertleştik.

Sizin de fikrinizi alalim dedik. Ayrılık döneminde sevgiliniz böyle bir şey yapsa ne hissederdiniz? O dönem iliskileri suruncemede değildi, tamamen kopmuslardi.

Teşekkür ederiz

Son düzenleme:
Hep derim bir erkek söz konusuyla hep en kötüsünü
1 , 2 seviye üstünü düşüneceksin olayın.
Yani o iş öpüşmeyle kalmamıştır ...

Öpüşmek zaten çok masum bişey ki, hele bir de ayrılık döneminde.
Ayrılmışlar yani, bitmiş...

Bence kızın (eski) sevgilisi olayı hafifleterek anlatıp, vicdanını temizliyor.

İçten içe yıkılırdım, ben olsam başkasının gözüne bakamam o nasıl yaptı diye düşünürdüm.
Ama tabii ki de sorgulama hakkım yok böyle bir şeyi.
Ben yapmış olsam da o sorgulayamaz kimseye karşı bir sorumluluk, sakadat söz konusu değil çünkü ayrılıkta.
Ben de aynısını söyledim.
Sorgulamaya hakkı yok. Ama içten içe çok üzülüyor.

Beni şimdi düşündüren bu adam niye bu kıza anlatmış bunu ?
Kız bundan ayrıldı diye mi yapıyo acaba ?
Yok bunlar ayrılardı ama hala da konuşuyolar mıydı ?
Ayrılık dönemi , ayrıldıktan sonra tekrar barışmış sevgililer , eşler için kullanılan bişey değil miydi ?

Çocuk her türlü bana hiç iyi niyetli gelmedi.

I ııh ben kızın yerinde olsam üstünü çizerdim bu çocuğun , yoluma bakardım.

Şu öpüşme olayını kim söylemiş peki?
Ayrıldıktan sonra kim ne yapar sorgulanmaz da "sen yokken ben biriyle öpüştüm,üç kişiyle flört ettim" muhabbeti son derece nahoş benim için.
Ayrılık dönemleri hakkinda konuşurlarken arkadaşım sormuş öylesine. Kimse oldu mu diye. Çocuk da oldu demiş, utana sikila anlatmis. arkadaşım şok :) dürüstlügune sevinsin mi olaya üzülsun mü bilememis

Beni şimdi düşündüren bu adam niye bu kıza anlatmış bunu ?
Kız bundan ayrıldı diye mi yapıyo acaba ?
Yok bunlar ayrılardı ama hala da konuşuyolar mıydı ?
Ayrılık dönemi , ayrıldıktan sonra tekrar barışmış sevgililer , eşler için kullanılan bişey değil miydi ?

Çocuk her türlü bana hiç iyi niyetli gelmedi.

I ııh ben kızın yerinde olsam üstünü çizerdim bu çocuğun , yoluma bakardım.
Şu an arkadaşım ve o çocuk birlikteler

Belki eski sevgilisi ayrılığın acısıyla başka biriyle yapabilir miyim acaba diye denemek istemiştir. Yapamayınca senin arkadaşına geri dönmek istemiştir. Başka bir tende etkileşim aramak bence sorun değil de o öpüşme arkadaşının kulağına nasıl geldi onu merak ettim. Öpüştüğü kız söylediyse elde edememenin acısıyla fitnelik yapıyor gibi algılanabilir. Ama eski sevgili ayrılık dönemimizde ben bir kızla öpüştüm diye geliyorsa ben arkadaşının yerinde olsam çok karaktersiz ve ergence bulur, bir daha görüşmezdim şahsen

İlk siniri atınca üzerimden alırdım onu karşıma ve ben yapsam ne yapardın söyleyeceğin sonucu değiştirmeyecek derdim ki zaten sevgilimi tanıyorumdur, cevabının samimiyetine güveniyorumdur. O an sinirlenirse vesaire yaa işte böyle oluyormuş der kalkar giderdim. Sindiremiyorsam şayet. Eğer sevgilim ben yapsam affetmezdi diyorsam yine de affetmek istiyorsam buna da bir engel yok ayrılarmış sonuçta. Ama ben olsam karşımdaki insana göre davranırdım. Misal benim sevgilim böyle bir şeyi zorlansa da üzülse de affedebilir bence o an ayrıysak tabii emin olamıyorum. Belki ben de affedebilirdim.

Benim arkadaşım mi sevgilisine geri dönmemeliydi sizce?

Evet. Madem zamanında bitmiş öyle kalsın. Denenmişi tekrar denemek niye? Yurutebilselerdi ayrılmazlardı, çocuk da başkasına bakmazdı.
Bir kere olması veya onların o dönemde ayrı olmaları birşey ifade etmiyor, sonuçta kalbinde birini taşıyan birisi boşluğa düşmez/oyuna-ortama da gelmez.

Back
X