• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık düşünüyorum

Ronayiheja

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2021
15
6
1
29
Merhabalar nerden başlamalıyım bilmiyorum 6 yıllık bı ilişkim var ikimizde 25 yaşındayız ama ailesi beni istemiyor annesi ablası abisi falan yani aile ama onu seviyorum ailesi ya o kız ya biz diyorlar ve beni hiç görmediler tanımıyor lar yani önyargılı davranıyor lar aklım vazgeç diyor ama kalbim vazgeçemiyor herşeyden çok seviyorum istememelerinin nedeni sevmediği bazı insanlar la akraba olmam sadece bu lütfen bana bı yol gösterin.

Merhabalar nerden başlamalıyım bilmiyorum 6 yıllık bı ilişkim var ikimizde 25 yaşındayız ama ailesi beni istemiyor annesi ablası abisi falan yani aile ama onu seviyorum ailesi ya o kız ya biz diyorlar ve beni hiç görmediler tanımıyor lar yani önyargılı davranıyor lar aklım vazgeç diyor ama kalbim vazgeçemiyor herşeyden çok seviyorum istememelerinin nedeni sevmediği bazı insanlar la akraba olmam sadece bu lütfen bana bı yol gösterin.
Aile çok onemli malesef ya ben ailesiyle mi evlenecem düşüncesi yanlış erkeği çok etkiliyor aile ve çok büyük huzursuzluk...

Kardeşim nişanlandi çocuğun ailesi çok sıkıntılıydi oda çok vazgeçmedi Nisan yaptı Nisan alışverişinde çıkan sorun devam etti çok değil iki iç ay sonra Nisan atıldı ailesi sıkıntı yarattığı için hoş bizde istemiyorduk öyle aileye gelin gitmesini

Evlenseniz zerre kadar huzurun olmaz. Ayrıl tabi

Aile çok onemli malesef ya ben ailesiyle mi evlenecem düşüncesi yanlış erkeği çok etkiliyor aile ve çok büyük huzursuzluk...

Kardeşim nişanlandi çocuğun ailesi çok sıkıntılıydi oda çok vazgeçmedi Nisan yaptı Nisan alışverişinde çıkan sorun devam etti çok değil iki iç ay sonra Nisan atıldı ailesi sıkıntı yarattığı için hoş bizde istemiyorduk öyle aileye gelin gitmesini
Ailesiyle mi evlenecem gibi bı dusuncem de yok ama tanımadan görmeden beni istememeleri😞

Evlenince huzurun olmaz, rahatsız olursun. Şimdi basit geliyordur ama evlilik karışık bi müessese

Ailesini şöyle diyor seni tanımıyorlar bende farkındayım sana önyargılı davranıyorlar diye sorun sen değil sin diyo sorun benim sevmediği bazı kişilerle akraba olmam
Bu evlilikte çok sıkınti yaşarsınız ben öyle hissettim sizin kalbiniz ne diyor aileyle tanissaniz yüz yüze gelseniz vakit geçirseniz olmaz mi

Aile sürekli erkek arkadaşımi arıyor ayrıl diye daha ayriadinmi diye soruyor lar
Erkek arkadaşınız ailesiyle konussun ben evlenecem siz kabul etseniz de etmeseniz de desin diyor mu dedi mi

Benimle istiyor benden başka kimseyle evlenmem diyor ailesinede bı daha evlilik konusunusu açma dedi(başkasiyla)
Eğer erkek arkadaşın çok aileci anneci ablaci değilse düşün derim evlilik ama arkanda durmayacaksa senin ailesine ezdirecekse yol yakinken dön

Back
X