• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık fikri geldi artık.

Herkese merhaba, gerçekten nerden başlayacağımı bilmiyorum olabildiğince özet geçmeye çalışacağım. Benim 4 seneyi aşkın artık neredeyse 5 seneye yakın bir ilişkim var. Ben 24 erkek arkadaşım da 25 yaşında. Normalde nişan yapmayı düşünüyorduk ama erkek arkadaşımın abisi hala bekar oldugu için annesi bizi bekletiyordu. Neymiş önce abisi nişanlanıp evlenecekmiş. Herşeyi geçtim az çok abisini bende tanıyorum artık ve genelde kızlarla sadece takılan biri, çok evlilik düşünmüyor bence. En son biriyle görüşüyormuş güya evlenecekti, annesi de bana vaadler veriyordu işte sizin nişanı da inşallah şu tarihte yapacağız annenlere söyle konuş diyordu bende söyledim. Ama son zamanlarda ben annesiyle konuşup konuyu açtıkça kadın yuvarlak cevaplar vermeye başladı. Oysa ki bana baya baskı yapıyordu annene söyle falan diye. Meğersem abisi yine bu kızla evlenmekten de vazgeçmiş. Kız da çok kötü bir haldeymiş. Zaten dediğim gibi çok evlilik düşünen biri değil abisi, 31 yaşında ve şimdiye kadar gönül eğlendirmiş sadece. Bu nedenle de bizim nişan işi yine yattı gibi duruyor, ama ben anneme söyledim. Erkek arkadaşımın annesi ise bana nişan hakkında sanki hiçbir şey dememiş sanki birkaç aya inşallah nişanı aradan çıkarıcaz annene söyle dememiş gibi davranıyor. Aşırı sinir bozucu. Bu nedenle gerçekten benim de sinirlerim yıprandı, erkek arkadaşımla konuşup eğer artık nişanı yapmayıp hala abisini beklersek ilişkimizin biteceğini söylemek istiyorum. Anlayışlı olmaya çalışıyorum fakat bu durum bana aşırı saçma geliyor. Haksız mıyım sizce?
Abisi böyle biriyse sizi daha ne kadar bekletmeyi dusunuyolarmis acaba bence sevgilinizle ciddi bı konuşma yapın annenize de söylemişsiniz çocuk oyuncağı değil bence

Abisi böyle biriyse sizi daha ne kadar bekletmeyi dusunuyolarmis acaba bence sevgilinizle ciddi bı konuşma yapın annenize de söylemişsiniz çocuk oyuncağı değil bence
Konuştuk hallettik gibi, sağ olun :)

Hayatımda duyduğum en saçma bahane.Hmen tüm iletişimi kesin sevgilinizle ciddi bir ayrılık konuşması yapın bakın zorda kalınca nasıl ikna ediyor annesini
Çözdük gibi sanki, bakıcaz artık. Teşekkür ederim sağ olun :)

Back
X