Arkadaşlar merhaba herkese öncelikle maalesef bugün benim için ayrilik günü sevgilimle ayrıldık nedenine gelirsek bugün dershaneye giedecektim sabah ben öğlen oda sabahci dershanelerimiz yan yana seni özledim dedim oda durakta bekliyorum gel goreyim seni dedi neyse indim durakta bekliyor öptüm falan konuştuk öyle sonra telini çıkardı tam cebine birakacakken versene telini dedim cebine koydu bende ckardim kucaladim ışte baktım kizdi belki arkadaşımla ozelim var niye kurcaliyosun sesini yükseltiyor dedim sen istegin zamn ben sorun yapıyor muyum ki daha önce hep bakardım bazen derdu as bunları diye teli avucune koydum görüşürüz dedim gittim ardından mesaj attım artk bu sondu diye nasıl istiyosan dedi yok senin kahrini tribini çok çektim artık bu satten sonra çekmem umrumda olmaz resmen kaybetme korkusu yok artık mesaj atma falan dedi artık 1 hafta telimi kapamayi okula gitnemeyi düşünüyorum biraz göz önünde olmak istemiyorum aynı bolumdeyiz ve 1 yildir cikiyoruz çok fazla degerden bu hale geldi ve hiç umrunda değil sizce biraz uzak kalmam.iyi olmaz mi
o kadar büyük bişi olmamış ama daha önce neleryaşadığınızı bilmiyorum.uzak kalman iyi olabilir kafanı dinlersin ama onu tekrar görünce gene kötü olursun.
barışırsınız bence ama birbirinizin telefonunu karıştırmaktan vazgeçin...[/QUOTE kesin katı kurallarimiz olmadı ışte tel kurcalamak yok diye sıkıntı yapmıyoruz dunde disarda eve gecmis haber vermiyor niye diyince ışte o ne öyle heryere gittiğinde haber vrrilmez diye ki bu zamana kadar hep vrrirdi artık biseyleri degistirmeye çalışıyor 1 yıldan sonra
barışırsınız bence ama birbirinizin telefonunu karıştırmaktan vazgeçin...[/QUOTE kesin katı kurallarimiz olmadı ışte tel kurcalamak yok diye sıkıntı yapmıyoruz dunde disarda eve gecmis haber vermiyor niye diyince ışte o ne öyle heryere gittiğinde haber vrrilmez diye ki bu zamana kadar hep vrrirdi artık biseyleri degistirmeye çalışıyor 1 yıldan sonra
1 yıldan sonra bişeyleri değiştirmeye çalışıyorsa rahat batmış o adama bırak ne hali varsa görsün
1 yıldan sonra bişeyleri değiştirmeye çalışıyorsa rahat batmış o adama bırak ne hali varsa görsün
Rahat ki ne rahat her tartismada dediği şey kuruntunu tribini çekiyorum yeter ne konuda tartissak ortays attığı şey bu bunun ardına sığınıp haksız ediyor beni
Ben neden ayrıldığınızı bile anlamadımBu ne böyle yahu yaşlarınız kaç?
Ben neden ayrıldığınızı bile anlamadımBu ne böyle yahu yaşlarınız kaç?
Telini kurcaladim oda üstüme bağırdı bende çekip gittim 22 23 :)
Gerçekten yiprandigimizi dusunuyorum bi kaç defa üstüme bagirdi çok rahat davranıyor kaybetme korkusu yok ama artık olmuyor böyle
Arkadaşlar merhaba herkese öncelikle maalesef bugün benim için ayrilik günü sevgilimle ayrıldık nedenine gelirsek bugün dershaneye giedecektim sabah ben öğlen oda sabahci dershanelerimiz yan yana seni özledim dedim oda durakta bekliyorum gel goreyim seni dedi neyse indim durakta bekliyor öptüm falan konuştuk öyle sonra telini çıkardı tam cebine birakacakken versene telini dedim cebine koydu bende ckardim kucaladim ışte baktım kizdi belki arkadaşımla ozelim var niye kurcaliyosun sesini yükseltiyor dedim sen istegin zamn ben sorun yapıyor muyum ki daha önce hep bakardım bazen derdu as bunları diye teli avucune koydum görüşürüz dedim gittim ardından mesaj attım artk bu sondu diye nasıl istiyosan dedi yok senin kahrini tribini çok çektim artık bu satten sonra çekmem umrumda olmaz resmen kaybetme korkusu yok artık mesaj atma falan dedi artık 1 hafta telimi kapamayi okula gitnemeyi düşünüyorum biraz göz önünde olmak istemiyorum aynı bolumdeyiz ve 1 yildir cikiyoruz çok fazla degerden bu hale geldi ve hiç umrunda değil sizce biraz uzak kalmam.iyi olmaz mi
seni o kadar iyi anlıyorumkii... aynen öyle hep değer veriyoruz kendilerini bişey zannediyolar sinir oluyorumm yaaaa bence telefonunu kapatma arasa açma sakın ama okula git üzgün olduğunu düşünmesin mutlu olduğunu onsuz mutlu olabileceğini göster ona!!!
Bana ulasmasin istiyorum merak etsin ozlesin istiyorum eğer dayansbilirsem 1 hafta boyunce teli kapalı tutcm zaten ulasmaya çalışacak mi diye merak ediyorum
Kesinkle haklısınama açtığında bişey göremezsen daha çok üzülürsün
Ciftlerin birbirlerinin telefonunu karistirmasina kesinlikle karsiyim...
Ortada guven yoksa , zaten devam etmesi gereken bir iliskide yok .
Sevgilinizin tavrina gelirsek , seni umursamiyor... once seni umursayacak ve kaybetme korkusu olcak. Bunlar yoksa sen hic usteleme birak bosver.
telefonunu kapatma acik kalsin ama cikma telefonlarina.
okulada git bakma yuzune.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?