Ayrilik karari.. sonundaa!!!

Onceki konularinizi da biliyorum. Ayrilacaginizi dusunmuyorum. Keske ayrilsaniz, hayirlisi bu olur.

Önceki konunuzu biliyorum ayrilsaniz o zaman ayrılırdınız cok hafif bir konu değildi... şuanda bile davayi o acsin vs diyorsunuz eger isteseniz gider açarsınız adam zaten ben bosanacam dememis siz lafi getirmişsiniz oda onaylamış olay bundan ibaret

Bilmislik taslayanlar!! Hicbisey bilmiyorsunuz bosuna kalabalik etmeyin!!

Hanımefendi kimse sizin eşinizle aranızda olanları harfi harfine bilmek zorunda değil, eski konularınızı okumak zorunda da değil. Bu konunuza ne yazdıysanız ona yorum yapıyoruz. Evet bu kadarcık şey için ayrılık kararı abartı olmuş ve arkadaşlar da ona istinaden pişman olursunuz demiş. Madem öncesi var onları da yazın ki yanlış yönlendirmemiş olun insanları. Böyle azarlamanız çok saçma, saygısızca.

Evini ayrmayi dusunmus ortada bisey yokmu? Benden mi cikmis yani iyi okuyun lutfen. Ben her durumda dayanmaya calistim ama kadin zayif derlerdi hani?? Her kqvgada baba evine gidiyorum vs diyen kadindi?? Bzde bikere ayrilik lafi agzimdan cikmadi hep ondan cikti.. 2 gun once de cekmis beni karsisina diyoki ben seni mutsuz ediyorum sen mutsuz olursan kiizmiz da mutsuz olcak buna hakkim yok.. ben gecimsizim ama sende gecimsizsin (lafi da soktu o arada) ben coklu ysamaya aliskij degilim yani 2li ev hayatina evlilige demek istiyo. O gun yerini yapmaya calisti denedi sansini sanki beni siniyo nekadar daynbilcek diye.. adamin en uzun ilişkisi benim!! 2sene olcak evleneli.. var bunda bi is dimi...

Amma meraklisiniz boşanmaya

Ya bak benim anlamadigim husus;
Bu adamların tlf galerileri nasıl sizin tlfda oluyor ???
Pire olmuş deve... Peh...

Siz biraz ilginçsiniz ya kusura bakmayın da.Kimse size sabrettiniz ayrılık kararını o verdi diye plaket vermeyecek madem bu kadar sorunluydu bu adam yapmanız gereken ayrılmaktı.Terketmediginiz icin kendinizi haklı mı sanıyorsunuz ben anlayamadım hiç.
Adamda da durumda da bi iş yok adam baştan beri böyleymiş.Sorun böyle bi evliliğe cocuk yapan ve hala babasının evine gitmemeyi zafer sayan sizde.

Baba evim yok :)) konusmak icin konusma lutfen anne mizin bilmiyorum ama cocugum icin dayandım ilerde dayansaydin anne duzelirdi lafini duymamak icin suan herkese rahatim. Bu evlilige cocuk ne zaman geldi haberin bile yok bos bos konusuyosun

Eski konularimi okumayan hickimse yorum yapmasin!!bu evlilikten dunyya gelen evladimi sorgulamak kimin haddine???? Ne hakla bunu ağzınıza alabiliyosunuz??? Karakteri oturmamis ordan klavye fareligi yapan sessizce ciksin konudan yada yazarken haddini bilsin!!!

Bu zamana kadar nasıl bekleyebildin? Arkadaşım için dediği cümle de yalan olma ihtimali çok yüksek.

Baba evim yok :)) konusmak icin konusma lutfen anne mizin bilmiyorum ama cocugum icin dayandım ilerde dayansaydin anne duzelirdi lafini duymamak icin suan herkese rahatim. Bu evlilige cocuk ne zaman geldi haberin bile yok bos bos konusuyosun
Hanımefendi siz demissiniz baba evine giden kadındı diye ona istinaden söyledim ben.Ben sizin hayatınızı çocuğunuzu nerden bileceğim işinize gelmeyince boş konuşuyor oluyoruz zaten
Eminim ilerde çocuğunuz anne iyiki sabrettin iyi ki dayandın der evet bravo müthiş bi annesiniz Cocugunuza harika bi aile ortamı vermişsiniz sizi tebrik ederim

Evladinizi sorgulayan kim ya sizin anneliginizi sorgularim sorgulasam zaten.Böyle bi evliliğe cocuk dogurulmaz kimse kusura bakmasın alkış tutamayacağım ben size, mutlu olacaksınız eski konularinizi da baktım.

davayı haklı olan tarafın açması gerekmiyor mu?
o açarsa sizi kusurlu gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…