- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Bilmislik taslayanlar!! Hicbisey bilmiyorsunuz bosuna kalabalik etmeyin!!
Siz biraz ilginçsiniz ya kusura bakmayın da.Kimse size sabrettiniz ayrılık kararını o verdi diye plaket vermeyecek madem bu kadar sorunluydu bu adam yapmanız gereken ayrılmaktı.Terketmediginiz icin kendinizi haklı mı sanıyorsunuz ben anlayamadım hiç.Evini ayrmayi dusunmus ortada bisey yokmu? Benden mi cikmis yani iyi okuyun lutfen. Ben her durumda dayanmaya calistim ama kadin zayif derlerdi hani?? Her kqvgada baba evine gidiyorum vs diyen kadindi?? Bzde bikere ayrilik lafi agzimdan cikmadi hep ondan cikti.. 2 gun once de cekmis beni karsisina diyoki ben seni mutsuz ediyorum sen mutsuz olursan kiizmiz da mutsuz olcak buna hakkim yok.. ben gecimsizim ama sende gecimsizsin (lafi da soktu o arada) ben coklu ysamaya aliskij degilim yani 2li ev hayatina evlilige demek istiyo. O gun yerini yapmaya calisti denedi sansini sanki beni siniyo nekadar daynbilcek diye.. adamin en uzun ilişkisi benim!! 2sene olcak evleneli.. var bunda bi is dimi...
Benm tlfnmda degildi ki onun tlfnundan bakiyodum...Amma meraklisiniz boşanmaya
Ya bak benim anlamadigim husus;
Bu adamların tlf galerileri nasıl sizin tlfda oluyor ???
Pire olmuş deve... Peh...
Baba evim yok :)) konusmak icin konusma lutfen anne mizin bilmiyorum ama cocugum icin dayandım ilerde dayansaydin anne duzelirdi lafini duymamak icin suan herkese rahatim. Bu evlilige cocuk ne zaman geldi haberin bile yok bos bos konusuyosunSiz biraz ilginçsiniz ya kusura bakmayın da.Kimse size sabrettiniz ayrılık kararını o verdi diye plaket vermeyecek madem bu kadar sorunluydu bu adam yapmanız gereken ayrılmaktı.Terketmediginiz icin kendinizi haklı mı sanıyorsunuz ben anlayamadım hiç.
Adamda da durumda da bi iş yok adam baştan beri böyleymiş.Sorun böyle bi evliliğe cocuk yapan ve hala babasının evine gitmemeyi zafer sayan sizde.
Duzenli isi olmadi.. 2 hafta calistiysa 3 hafta evdeydi..ödeyecek olan adam şimdiye kadar öderdi
Hanımefendi siz demissiniz baba evine giden kadındı diye ona istinaden söyledim ben.Ben sizin hayatınızı çocuğunuzu nerden bileceğim işinize gelmeyince boş konuşuyor oluyoruz zatenBaba evim yok :)) konusmak icin konusma lutfen anne mizin bilmiyorum ama cocugum icin dayandım ilerde dayansaydin anne duzelirdi lafini duymamak icin suan herkese rahatim. Bu evlilige cocuk ne zaman geldi haberin bile yok bos bos konusuyosun
Evladinizi sorgulayan kim ya sizin anneliginizi sorgularim sorgulasam zaten.Böyle bi evliliğe cocuk dogurulmaz kimse kusura bakmasın alkış tutamayacağım ben size, mutlu olacaksınız eski konularinizi da baktım.Eski konularimi okumayan hickimse yorum yapmasin!!bu evlilikten dunyya gelen evladimi sorgulamak kimin haddine???? Ne hakla bunu ağzınıza alabiliyosunuz??? Karakteri oturmamis ordan klavye fareligi yapan sessizce ciksin konudan yada yazarken haddini bilsin!!!
Yalan kendine bakti evi cnku arkqdasi yok ve numara degstrdi ona ulasamaz kimseBu zamana kadar nasıl bekleyebildin? Arkadaşım için dediği cümle de yalan olma ihtimali çok yüksek.
Boyle evlilige cocuk diyo haddini bilmeden!! Nasil sakin olcam?? Ben 22 aylik evliyim bebegim 10 aylik. Kavun olaydi koklardim da degil iste insanlar hadleri olmayan seylere burun sokuyolarsiz çok gerginsiniz yalnız önce bi sakin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?