Ayrılık mesajı attım çok pişmanım

Adam haklı. Başka derdim mi yok derler yani, nitekim cevap yazmayıp sizi kendi gel-gitleriniz ile başbaşa bırakarak demiş kadar olmuş.

Size gelince kendinizi baltalamayı acilen bırakmalısınız ama bu kadar kaygı - kontrol takıntısı ile zor bu işler. Düşünme şeklinizde ciddi bi sıkıntı var, bugün adamın gönlünü alsanız yarın yine patlayacak bu ilişki zaten.

Tabi gökten inmemiştir bu korkular ve takıntılar, vardır bi sebebiniz, birileri / bi şeyler bozmuştur illa ki dengenizi. Ama sebep sonucu degistirmiyo işte, gecmisiniz travmasını geleceginize kusamazsınız. Daha dogrusu kusarsınız da boyle mutlu olamazsınız. Destek alın.
Teşekkür ederim yorumunuz için

korkmanızı anlayabiliyorum ama böyle şeylere gerçekten gerek yok. gerçekten sevdiğiniz bir insana zaten toksik bir şekilde bağlanamazsınız isteseniz de. o yüzden bence en mantıklısı gurur yapmadan bir yüz yüze görüşme ayarlayıp kendi duygularınızı açıkça anlatmak.

korkmanızı anlayabiliyorum ama böyle şeylere gerçekten gerek yok. gerçekten sevdiğiniz bir insana zaten toksik bir şekilde bağlanamazsınız isteseniz de. o yüzden bence en mantıklısı gurur yapmadan bir yüz yüze görüşme ayarlayıp kendi duygularınızı açıkça anlatmak.
Görüştük, şuan herşey yolunda ☺️

Back
X