Önceki mesajımı tekrar okuyun, bakış açınızı değiştirmenizi önerdim ben, böyle devam ederseniz ne o ne de başka biri sizi sevip sayar.
"O gitmedi, ben gönderdim" ne demek?
Siz onun sevgilisi misiniz yoksa patronu mu, gerçekten sevse kovsanız da gider mi sanıyorsunuz?
Dırdırdan, atar giderden bıkmış, canına minnetmiş gitmiş.
Kilit nokta, sizin aranızdaki şeyin sevgi ve saygıya dayanan bir ilişki olmadığı, ikinizin de mesajları ve tavırları ortada, sizin olayınız ilişki yürüsün değil ki, "nasılsa geri dönecek" gevşekliğiyle birbirinize ağzınıza geleni söyleyebiliyorsunuz yani kuru bi inat, kendini ispatlama gayreti, "o beni terk edemez, ben onu terk ederim" kafası...
Sevgi böyle basit bir şey değil, bu egolarla ilişki yürümez , yuva kurulmaz, siz gönderip gitmeyi bağlılık sanıyorsunuz ama birbirine bağlı insanlar sizin geldiğiniz laçka noktaya hiç gelmeyenler yani birbirini el üstünde tutanlar.
Bunu anlayabilseniz "tekrar dönecek, tavrım nasıl olsun" diye sormazsınız çünkü onunla bir işiniz kalmaz.
Bunu anlamanız için de kendinizi geliştirmenizi önerdim zaten çünkü mevcut halinizle aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayacaksınız, zaman kaybı, boşuna sinir stres.
Tabi bilmiyoruz, belki de yaşınızla alakalıdır.