Ayrılık mı?

celudar

Ve İnsan Aldandı...
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
1.016
2
116
Antalya
.....................................................

Son düzenleme:
ayy arkadaşım adam zaten yalancı güvenilmezin tekiymiş resmen aldatmış kandırmış seni..
bence abartmıyosun az bile yapmışsın özür mözür dileme yani bas tekmeyi

sana yapma diyo ,aynı şeyleri kendi yapıyo!! alsanaalsanasmile
güven kırıldığı yerde bişiyler bitiyor aslında..onsuz yapamıycam düşüncesi bi biz kızlar da var biliyor musun?? halbu ki bu düşünceyi bi atsak bilicez ki karşımızda bizi bekleyen ne fırsatlar var..bana öylegeliyor ki erkeklerin bir kısmı bu askerlik piskolojisini çok iyi kullanıyorlar..kendini çok sıkıp üzme,herşey olacağına varır.biraz kendi farkına var lütfen..

Video konusunu pek anlamadım ama belli ki çok üzgünsünüz..
Benim merak ettiğim,sizi bu kadar ağlatın adamın sizi sevdiğine nasıl inandığınız?akannehir
Anlamıyorum ben hiç anlamıyorum..
Sevgi bu kadar basit mi?

ayrılmak istemiyormusun?
o zaman yaptıklarını aynen iade et...erkeklerle konuş,gez toz,güzel cicili bicili giyin,ortamlara gir,onu merak ettir takma..
anca öyle kıymete binersin çünkü.seni elde ettiğini düşündüğü için,ne yaparsa yapsın senin kabul edeceğini bildiği için bu kadar rahat...

Kul kurar kader gülermiş
Bazı hikayelerin sonu mutsuz bitermiş
Ama kadere inat insanoğlu hayal kurmaya
Yazgım değişir diye inanmaya devam edermiş

Sanırım bu şarkı sözleri biraz seni anlatıyor...CADIARZU
İşin içinde yalan,ahlaksız ve sana olan saygısızlık var...
Nekadar iyi bir ilişki içerisinde olabilirsin ki...
Daha ileride nelerle karşılaşacaksın kim bilir..
Daha cok gençsin güzel günlerini böyle üzülerek heba etme
Değmez...şakkıdı

yalan...hem sana kota koyuyor hem kendisi daha beter yalanla devam ediyor....bunun neyini affedeceksin bence hiç devam etme...yaşın daha çok küçük...bu adamla ömür geçirmeyi bence hiç düşünme....ortada affedilecek üzeri kapatılacak bişi yok...evetcanın yanacak çok üzüleceksin ama ilerde üzülmemek için buna katlanmalısın....

haklısınız aslında bu durumda belkıde oyle yapmam gerekır ama benım yapabılecegım bırsey deıl bu okuldan bırınden cıddı bı teklıf almıstım tabıkı reddetmıstım sımdı ıcımden bı ses ınadına onunla konus dıyor ama yapamam mafoldumben

aslında etrafındakı herkes tarafından cok sevılen sayılan deger verılen bırı. ama neden bu konuda bu kadar zaafkar anlamıyorum affetek ve tekrar aynı durumla karsı karsıya kalmak ıstemıyorum ama ayrılmakta cok cok cok agır gelıyor. helede o kadar beklemısken mafoldumben

bi video niye bu kadar sorun oldu ki.. ne yazmış seni böyle sinirlendirecek kadar.. ayrıca nette konustuğu kızlarla ne konusuyomuş.. kızların senden haberi varsa ve sadece normal bi şekilde 3-5 kelime konusuyosa çok büyük sorun değil bunlar..ama yok onlara asılıyosa iltifat ediyosa senden hiç bahsetmiyosa o zaman zaten düşünme bile ayrıl.. bi video paylaştı diye de bu kadar büyütme..

valla sevgi bu değil
körlük hiç değil
akıllı olun
sizi kısıtlayıp da daha beterini yapan adamdan hayır gelmez
onun sineye çekemeyeceği şeyleri ise hiç sinenize çekmeyin

kızlar normalde benı bılmıyorlar ama tanıstıklarım var tabı oda bılıyor onlarla tanıstıgımı. ve hepsıde onunla uzun zamandır konusuyor olmalarına ragmen sevıyesını her zaman korudugunu soyluyorlar. ve hıc bırınınde ayrılmamızı ıstıycegını sanmıyorum.ama ben konusmasını ıstemıyorum ve bu konu yuzunden 3 . tartısmamız oluyor. videoya gelince +18bırsey bırsey 3 tane cok afedersınız ama aptal kızın guya askerlerı korumak maksatlı kufurlu sarkı soyleıp ahlaksız hareketler yaptıkları bi video. onun asla benım bildigim karakterine uymayan bi video yani ne kadar uzgun oldugumu anlatamam mafoldumben

kendine bir iyilik yap
temiz yalani olmayan bir adamla iliski yasa.

arkadaşım şu okuduklarıma bakarak söylüyorum o adamdan hayır bekleme sana yapma dediği şeyleri kendisi diğer insanlarla yaşadığı için seni engelliyor o yapıyor ama senin yapmanı istemiyor senden gizli çevirdiği daha ne gizli işler vardır kim bilir şunu unutma senin canının kıymetini senden başka hiç kimse bilemez yok yere kendini üzme daha fazla yanlışını görmemek için peşini de bırak kurcalama bu işi

canım karakterine uymayan bi video olabilir ama bu yeterli bi sebep mi ayrılmak için. bahsettiğin videoyu sanırım ben de biliyorum.. evet aptalca bir video.. bunun için sıkma canını..ayrılacakcan çok iyi düşün pişman olma sonra canım..

videoyu bilmiyorum ama erkekler böyle şeyleri paylaşabiliyorlar pek videoya takılmazdım sanırım ben ama tabi yine bi düşündürürdü beni
esas olan yalan söylemesi bence
şimdi bi kere yalanın esas sebebi kısıtlamadır.
sen onu kısıtladığın için o yalan söyleme yoluna gitmiş kısıtlanmak yerine.
eğer senden böyle bi talebi olmasaydı abartıyorsun dicektim hani seni tanıyanlar varmış zaten fln öylesine konuşuyordur
amaaa kalkıp sana kimseyle konuşmıcaksın silceksin diye emir verdikten sonra kendisinin de konuşmaması gerekirdi zaten bi de yalan söylemiş üstüne

yalan söyleyen erkekten nefret ederim
aldatma- şiddet hariç dürüst olduğu sürece herşeyi affedebilirim
ama en küçük bi yalanı bile kaldıramam
ne zaman ki affetmiştim çok üzülmüştüm çünkü
üzülmek istemiyorsan bas tekmeyi

haklısın yalandan bende cok nefret ederim. ama yalan soylemekde deıl tam olarak yanı soylemıyor. konusma dedıgım ınsanlarla bı muddet konusmuyor sonra tekrar konusunca haber vermıyor. yakalanınca evet yaptım dıyor. yınede bu sekılde hep pesını aramaktan cok sıkıldım. ama cok sevıyorum mafoldumben

ayrılmak ıstedıgımden emın deılım. kendı mı su anda o kadar guclude gormuyorum işin acıgı aylardır gelmesını bekledıgım dualar ettıgım bırınden bırden bıre ayrılmak cok zor gelıyor :gitme: belkıde zamana ıhtıyac var bılmıyorum... ama bu olayların mantıklı bı acıklamasını yapacak olursa... yok egermantıklı bı acıklaması yoksa vıdeo meselesı fena halde kızdırdı benı lmaz:

bence bu adamdan hayır gelmez hiç güvenilir tarafıda kalmamıs zaten :hulya:

ışte yasaklar aşkı ne hale getirir güzel bir örnek daha.
Birbirinizi bu denli cendereye alırsanız, kendi istediğiniz şekle şemale sokmaya uğraşırsanız sonu bu olur o büyük aşkların.
Şimdi ölümüne korkuyorsunuz ayrılmaktan, ona hem kızıyor hem de savunuyorsunuz farkında olmadan ama çok aşıksınız.
Ve daha halen olayı çözmek yerine, ya hep ya hiç diyorsunuz.
Ya benim istediğim gibi ya asla.
Bilemiyorum.

cnm lısedesn sanırım ... sana tek şunu söylıcem evet belki acı çekıceksn ama < degermi ! sevse aglatırmı ?
kızlarla konusmak ne demek hee tamam sana kısıtlama koymasın ozaman ! o sana kısıtlamak koyarak arada bir artniyetin oldugunuu belli edıo demekki oda kızlarla konusuosa arada bir artniyet var ! bölye düşün ... ve hayatının en gusel gnlerini harcama derim tabi bunlar dile kolay gelde şu kalbe anlat bilmiyorumkismile

canım okuyunca çok üzüldüm ya
tahmin edebiliyorum,bende rahatsız olurdum heralde
kıskanabilirdim,ama konuşabilir aslında ama bunu gizli saklı yapması
sana yasak koyup yapması hatalı,video da kötü olmuş ama bilemiyorum
onu tanıyan sensin,ayrılık nedeni mi dir bunlar bilemiyorum
içeriğini bilmiyorum sonuçta,
kanımca bu aralar üzerine çok düşme,kavga da etme
bırak peşinden koşsun,yüz verirsen affeder mantığıyla hep yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…