- Konu Sahibi 11MayisSilam
Bir zamanlar yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen , hayatimizin ilklerini yasarken birarada oldugumuz , en güzel günleri paylastigimiz arkadasim hamile ....
Dügünümüz ayni günde oldu ... Almanyaya ayni gün geldik .. Sandim ki bütün mutluluklari ayni anda yasayacagiz hayatimiz boyunca ... :asigim:
Olmadi ... Ben hep geride kaldim elimde olmayarak.. :çok üzgünüm:
Ilk bebegine hamile kaldiginda basladi ayrilik noktamiz..
O bebegini dünyaya getirmenin mutlulugunu yasarken ; ben hicbir zaman dogal yollardan anne olamayacagimi ögrendim ...
Hic sevinemedim onunla birliktee ... Hic mutlu olamadimm .. Onun icin bile olsaa .. :1no2:
Icimdeki anne olamayacagim korkusu ve kahri sarmisti tüm kalbimi ... Baska duygulara yer birakmayacak kadar hem de ... senağlama
Imrendim hep onun hayatina ... Ne kolaydi onun icin hersey ... Istediklerine cok kolay sahip oluyordu ... Hemde hic beklemeden ...
Zaman öyle hizli gecti kii ... Benim yalnizligim büyüdü icimde yillarcaa ... Onunsa evladi ..
Anne olmak güzeldi biliyordumm ... Ama o duyguyu tadamiyordum ..
Bu nedenle ben onu anlayamadim yillarca .. O da benii ... Icinde oldugum durumu görmezden geldi sadece ... Yerime koymadi kendisini .. Koyamadi belki dee ...
Benim gibi beklememisti ki .. Benim kadar hasret cekmemisti .. Benim kadar özlememisti ..
Simdi ikinci cocuguna hamilee .. Artik kaciyoruz birbirimizden .. Iki vebali hasta gibi ..
Onu görünce icimdeki yara kaniyor usul usull .. Acilarimla yüzlesiyorum..
Onun elinden tuttugu cocugu , kaybolan yillarimi ...Karninda tasidigi bebegi hic gerceklesmeyecek hayallerimi vuruyor yüzüme ... :çok üzgünüm:
Bazen tesadüfen bir ortamda bulundugumuzda ... Ve ona sorular soruldugunda (hamilelik , dogum, bulanti cinsiyet vs.. ) gözlerimin icine icine bakiyor cevap verirken ..
Acilmasi hic istenmeyen bir kutuyu araladiklari icin ...
Belki de gözlerimdeki aciyi görebilmek icin ... senağlama
Cocuklar bile bazen öyle acimasiz olabiliyorlar ki bilmeden ...
Bir cocuk bana gelip " senin cocugun neden yok ? " diyorr ...
Ya da " sen neden anne degilsin ? " ... benneyaptımki
O an herkes birbiriyle bakisiyorr kacamak .. Sonra cocuk biri tarafidan "a bak orda ne var " gibi sözlerle ortamdan uzaklastiriliyor ..
Digerleri de size dönüp " cocuk iste ! " diyebiliyor sadece ...
Ama artik minicik bir cocuktan duydugunuz o sözz beyninizin icinde ugultu seklinde büyüyüp gidiyorr ...
Yüreginizin bir kösesine mih gibi cakilip kanatarak ..
Sonra ; herkesin sahip oldugu tek sey olan cocuklarini konustugu böyle ortamlardan kacar oluyorsunuzz ...
En yakin arkadasiniz bile sizi anlamadiktan sonra ...
Yapilcak tek sey kaliyor geriye .. Ruhsuz kalabaliklardan, paylasilmayacak yalnizliginiza dönmekkk ... :a015:
Bizi anlayamazlarr ...