Ayrılık..Pişmalık..

Booklife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
150
163
53
Merhaba arkadaşlar,
Ben sevgilimden yaklaşık 2 ay önce ayrıldım. Varken son zamanlarım hep mutsuzdu çünkü yanımda olamıyordu malum uzak ilişki o Muğla'da ben İstanbul'da..Tabi ki başka sebeplerde vardı evlilikten bahsederdik hep ama onun bana düzgün bir hayat verebileceğini düşünmedim bir türlü. Bu konuda gerçekten güvenim yoktu. Ben bunları düşündükçe soğuduğumu hissettim ve ayrıldım o çok direndi ayrılmayalım diye ama ayrıldım yine de. Hala bir yanım doğru yaptığımı düşünüyor ancak bir yanım da sürekli özlüyor demek ki gerçekten soğumamışım diyorum. Rüyalarımda görüyorum sürekli hep ayrıldığım hatta rüyamda da ve pişman oluyorum. Kafayı yemek üzereyim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Lütfen bir akıl verin

Kendi geleceğin için iyi bi karar verip vermediğini düşün ve aldığın kararın arkasında dur.

Boşuna dememişler gözden uzak olan gönülden de uzak olur diyd :KK51: uzak ilişki zor ben yapamazdım

Tam olarak açmamışsınız ayrılma nedeninizi ama pişmanlık hissi varken bir yanınız doğru yaptığınızı düşünüyorsa bence doğru yapmışsınız gibi.. Sadece büyük bir şey yaşamadığınız için kolay olmuyor sanırım.

Gecmiste kalmissa ozaman uzulmeye degmez. Boyle olmasi gerekiyormus ki olmus demek. Vardir bunda bir hayir

Kalbinle mantığın arasında gidip geliyorsun mantığınla kararını vermişsin alışkanlıklarını ozluyorsun tepkin ondan

İlişkin varken mi daha mutluydun yoksa şu an mı bunu sorgula.

mantık mı aşk mı sorusu

ilişki bittiğinde rahatlama mı hissettin yoksa göğsüne yumru mu oturdu

ilkiyse hiç sallama yalnızlıktan sevgili olmayı özlüyorsundur.

2.siyse maddiyatı boşver aşk olsun kafi derim

Dikkatli ol. Hissettiklerin pismanlik veya ask degil yalnizlik da olabilir. Hele ki bir yanin dogru karar verdigini dusunuyorsa, buyuk ihtimal suanda sadece yalnizlik cekiyorsundur

Back
X