Ayrılık rüzgarları..

Damdakiyavrukedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
22
3
1
34
Herkesin derdi kendine çok büyük gelir.. Lütfen bi akıl verin.. 7 yıldır devam eden bir ilişkim var.. Ne kadarını anlatabilirim bilemiyorum ama bu zamana kadar hiçbir gezmesine kesinlikle karışmadım. Geçen hafta 1haftalık bir tatile çıktı ve ben hiç bişey demedim. Ancak sonradan 2 gün uzatması ve bana bunu geç söylemesi canımı sıktı ve geri dönene kadar telefonlarına bakmadım. Döndüğünde ise hiçbişey eskisi gibi olmadı. Yanyana geldiğimizde bana bakışının bile değiştiğini gördüm. Çok kısa bi zaman sonra ailemden istemeye geleceklerdi ve ben bunca yılın sonunda aileme bunu söyledim. Şimdi her ne kadar görüşsek de kesinlikle eskisi gibi değiliz. Belki daha çok yeni bilemiyorum ama resmen gururumu ayaklar altına alıp ayrılmak istemediğimi söylediğimden zoraki devam ediyoruz gibi. Bilmiyorum içinden çıkamadım. Ama şu bi gerçek ki şu andaki bana karşı davranışları beni çok üzüyor. Ayrılmak istiyorum arkamı dönüp gidemiyorum. Kalmak istiyorum bu şekliyle dayanamıyorum.. Bana bi akıl verin lütfen

Acik acik konusup kirildiginiz seyleri soyleyin, oda size soylesin ne problemi varsa.
Sonra devam edip edemeyeginize karar verin.
Bu sekilde bir sonuca ulasamazsiniz,

Asıl sorun orada başlıyor zaten. Ben en başından beri içimdekileri en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum (belkide en büyük hata.. bilemiyorum) ama taşa vursam ses verir ondan ses çıkmıyor. Biliyorum bu onun karakteri ama konu bu kadar ciddiyken nasıl bu kadar ifadesiz kalabiliyor anlayamıyorum.. Bana tek söylediği ilişkimiz yıprandı, ilerde mutsuz olacağımızı düşünüyorum gibi şeyler. Bemim bu zamana kadar farkettiğim belli bi sorunumuz olmamasına rağmen neden böyle diyor onu da anlayamadım. Şu an elini bıraksam gider çok eminim.. Ama sorun benim bunu yapabilme cesaretimin olup olmadığı... Kendime güvenemiyorum çünkü o kadar hayal kurarken hepsini çöpr atma, sıfırdan bi hayata başlamaya korkuyorum. Bunu nasıl aşıcam ben??

Bu şekilde siz ona vazgecılmezlık tacı taktınız..ilk olarak soguk olmasında kı sebebı anlamaya calısın..sonrasında bıtırmek ısteyıp ıstemedıgını sorun veya sıze karsı ne hıssettıgını sorun..ona gore net kararınızı verın..boyle kendınıze cok zarar verırsınız ,7değil yeri geliyor 27 yıllık beraberlıkler bıtıyor..her ne kadar zorlansanızda bu ilişki zorlamayla olmayacaktır,sahsınızın degerını önce siz bilin..

en kotu karar bile kararsizliktan daha kotudur,
bi an once ciddi ciddi konusup kesin bi karar almalisiniz .

Çok mu duyarsız?Önce de mi duyarsızdı.Duyarsızlık zordur bilirim...

Tek buysa iki gün gecikebilir söylemeye fırsatı olmamış olabilir.İki gün telüne bakmamışsın.Sende mi onda mı birikim bunu anlayamadık.Sadece son sorunu yazmışsın.

Bu şekilde siz ona vazgecılmezlık tacı taktınız..ilk olarak soguk olmasında kı sebebı anlamaya calısın..sonrasında bıtırmek ısteyıp ıstemedıgını sorun veya sıze karsı ne hıssettıgını sorun..ona gore net kararınızı verın..boyle kendınıze cok zarar verırsınız ,7değil yeri geliyor 27 yıllık beraberlıkler bıtıyor..her ne kadar zorlansanızda bu ilişki zorlamayla olmayacaktır,sahsınızın degerını önce siz bilin..
Kesinlikle çok haklısınız. Bunu mantığımla düşündüğümde bende aynı görüşteyim. Kesinlikle arkamı dönüp gitmem gerek diyorum. Kendime kızıyorum zaten en çok. Bu kadar kopamayacak kadar kendimi ona kaptırdım diye.. Benimle konuşurken susma sebebini beni kıracak bir söz söylemek istemediği için olduğunu söylüyor. Gözlerinde ayrılmak istemediğini görüyorum. Yan yana bakarken bile gözleri dolu dolu oluyor ama yanından gittiğimde aramasam belki bidaha aramayacak.. Nasıl böyle olduk inanamıyorum

Ç
Çok mu duyarsız?Önce de mi duyarsızdı.Duyarsızlık zordur bilirim...

Tek buysa iki gün gecikebilir söylemeye fırsatı olmamış olabilir.İki gün telüne bakmamışsın.Sende mi onda mı birikim bunu anlayamadık.Sadece son sorunu yazmışsın.
Çok duyarsız demek yanlış olur sanırım. Yani öyle kağıtlara sığmaz sorunlarımız vardı desemde yalan olur. En azından benim açımdan böyledi. Dışardan mükemmel bir çift görünüyoruz. Herkes bizi örnek aldığını söyler. Ben ona hiç karışmam elbetteki o da bana. Tabiki hiç problemsiz ilişkimiz vardı desem de inandırıcı olmaz. Ama sebeplerimiz çok ufak şeylerdi. Benim işsizlikle ilgili sorunlarım var ve ben bunu çok önemsiyorum. O da işsizlik sorunumu çok önemsemiyor çünkü kpssden yüksek puan alıp memır olacağına inanıyorum diyor.

Telefonuna bakmadım çünkü ona giderken tek istediğim beni habersiz bırakma demiştim. Buna rağmen pek aramaması canımı sıkmıştı üzerine tailde uzayınca... yani çok uzatmazdım zaten bunu o da bilir. Geldiğinde mutlaka konuşup hallederdik diye düşünüyodum. Nereden bileyim başıma bunların geleceğini.. ahh ah

Sizin.iliskiniz bitmis.uzatmalari oynuyorsunuz.hayilisi buymuş diyip kabullenseniz akillica olur .her gun.aglayacaginiza bir gun aglarsiniz.

iletişimsizlik ilişkilerdeki en ciddi sorun bence... isteme,nişan evlilik..vs. konularında önce mutlaka bu sorununuzu çözmelisiniz yoksa çok yıpranırsınız. gerekirse bir süre ayrı kalın,hiçbir şekilde iletişime geçmeyin... ikinizde kararlarınızı gözden geçirin.uzun ilişkilerde buna da ihtiyac duyuluyor bazen.

iletişimsizlik ilişkilerdeki en ciddi sorun bence... isteme,nişan evlilik..vs. konularında önce mutlaka bu sorununuzu çözmelisiniz yoksa çok yıpranırsınız. gerekirse bir süre ayrı kalın,hiçbir şekilde iletişime geçmeyin... ikinizde kararlarınızı gözden geçirin.uzun ilişkilerde buna da ihtiyac duyuluyor bazen.
Onun ailesi özellkle çok istiyor bu ilişkinin adının konmasını. Beni her gördüklerinde de bu konu açılıyor mutlaka. Ama ben hemen evlenmek istemiyorum. Yani adı konsun ama evlilik çok zor hemen bende istemem. Bunu her seferinde de dile getiriyorum zaten. Ama acaba evlilikten mi korkuyor diye dülünüyorum. İşler ciddileşecek, sorumluluklar artacak diye düşünüyor mu acaba. Şu bi gerçekki evlenmek istediğim insan ancak ben işe girmeden evlenmek istemem

Onun ailesi özellkle çok istiyor bu ilişkinin adının konmasını. Beni her gördüklerinde de bu konu açılıyor mutlaka. Ama ben hemen evlenmek istemiyorum. Yani adı konsun ama evlilik çok zor hemen bende istemem. Bunu her seferinde de dile getiriyorum zaten. Ama acaba evlilikten mi korkuyor diye dülünüyorum. İşler ciddileşecek, sorumluluklar artacak diye düşünüyor mu acaba. Şu bi gerçekki evlenmek istediğim insan ancak ben işe girmeden evlenmek istemem
Yani buna rağmen evlilikten bi erkek korkar mı?? Her zaman bu görüşümü söylememe rağmen

iş konusunda en doğrusunu yapıyorsunuz bu kararınızdan vazgeçmeyin. bence ciddi ciddi konuşun.burada nasıl anlatıyorsanız aynı şekilde sakin sakin ona da anlatın ve kendinizi geri çekin,bu esnada üstüne gitmeyin arayıp sormayın da. o da kendini sorgulasın biraz, kendinden emin olsun.7 senelik ilişkiniz var.bu öyle bir kalemde silinmez.hemen adı konacağına birazcık daha bekleyin acele etmeyin. zaman verin birbirinize ama bence aşılabilir sorunlar bunlar. dediğim gibi en büyük sorun iletişimsizlik. bunu çözmelisiniz mutlaka.

Asıl sorun orada başlıyor zaten. Ben en başından beri içimdekileri en ince ayrıntısına kadar anlatıyorum (belkide en büyük hata.. bilemiyorum) ama taşa vursam ses verir ondan ses çıkmıyor. Biliyorum bu onun karakteri ama konu bu kadar ciddiyken nasıl bu kadar ifadesiz kalabiliyor anlayamıyorum.. Bana tek söylediği ilişkimiz yıprandı, ilerde mutsuz olacağımızı düşünüyorum gibi şeyler. Bemim bu zamana kadar farkettiğim belli bi sorunumuz olmamasına rağmen neden böyle diyor onu da anlayamadım. Şu an elini bıraksam gider çok eminim.. Ama sorun benim bunu yapabilme cesaretimin olup olmadığı... Kendime güvenemiyorum çünkü o kadar hayal kurarken hepsini çöpr atma, sıfırdan bi hayata başlamaya korkuyorum. Bunu nasıl aşıcam ben??

Siz olmadan mutlu olabiliyorsa bırakın olsun.Siz gitmesine izin vermedikçe ayak bağı olacaksınız onun gözünde hem belki uzak kalırsa degerinizi de anlamış olur.

Siz olmadan mutlu olabiliyorsa bırakın olsun.Siz gitmesine izin vermedikçe ayak bağı olacaksınız onun gözünde hem belki uzak kalırsa degerinizi de anlamış olur.
BEnde bunu kendimeçok söylüyorum ama nedense yapamıyorum. Onun olmadığı bi hayatta kendimi göremiyorum. Bir gece rüyamda onun boğularak öldüğünü gördüm ama o kadar gerçek gibiydi ki gece ağlayarak aradım rüya olduğuna emin olmak için. Sonra aylarca aklımdan çıkaramadım o sahneyi, gecelerce uykusuz kaldım bir daha o rüyayı görmekten korktum. Neden nasıl bu kadar sorgusuz sualsiz ona bağlandım bilmiyorum. Ama ben hayatımda hiçkimseyi kaybetmekten korkmama rağmen ona karşı korkum var. Gerçekten gidecek diye korkuyorum. Ya kızlar biliyorum dışardan çok aptalca geliyor ama bu böyle mağlesef. Bu kadar zayıf bir insan değilim normalde. Güçlüyümdür her konuda ama söz konusu o olunca bütün dengem değişiyo.

BEnde bunu kendimeçok söylüyorum ama nedense yapamıyorum. Onun olmadığı bi hayatta kendimi göremiyorum. Bir gece rüyamda onun boğularak öldüğünü gördüm ama o kadar gerçek gibiydi ki gece ağlayarak aradım rüya olduğuna emin olmak için. Sonra aylarca aklımdan çıkaramadım o sahneyi, gecelerce uykusuz kaldım bir daha o rüyayı görmekten korktum. Neden nasıl bu kadar sorgusuz sualsiz ona bağlandım bilmiyorum. Ama ben hayatımda hiçkimseyi kaybetmekten korkmama rağmen ona karşı korkum var. Gerçekten gidecek diye korkuyorum. Ya kızlar biliyorum dışardan çok aptalca geliyor ama bu böyle mağlesef. Bu kadar zayıf bir insan değilim normalde. Güçlüyümdür her konuda ama söz konusu o olunca bütün dengem değişiyo.

Kolay değil 7 sene gözünü açıp onu görmüşsün bağlanman doğal.Biraz çevre edin cık gez dolaş yeni insanlarla tanış çok daha farklı bakıcaksın duruma sonucta sevgini haketmiyorsa uzatıp bir ömür mutsuz olmanın ne anlamı var.Sonra buraya boşanmak istiyorum diye konu açmaktan iyidir.

Back
X