- 6 Ekim 2015
- 22
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Damdakiyavrukedi
Herkesin derdi kendine çok büyük gelir.. Lütfen bi akıl verin.. 7 yıldır devam eden bir ilişkim var.. Ne kadarını anlatabilirim bilemiyorum ama bu zamana kadar hiçbir gezmesine kesinlikle karışmadım. Geçen hafta 1haftalık bir tatile çıktı ve ben hiç bişey demedim. Ancak sonradan 2 gün uzatması ve bana bunu geç söylemesi canımı sıktı ve geri dönene kadar telefonlarına bakmadım. Döndüğünde ise hiçbişey eskisi gibi olmadı. Yanyana geldiğimizde bana bakışının bile değiştiğini gördüm. Çok kısa bi zaman sonra ailemden istemeye geleceklerdi ve ben bunca yılın sonunda aileme bunu söyledim. Şimdi her ne kadar görüşsek de kesinlikle eskisi gibi değiliz. Belki daha çok yeni bilemiyorum ama resmen gururumu ayaklar altına alıp ayrılmak istemediğimi söylediğimden zoraki devam ediyoruz gibi. Bilmiyorum içinden çıkamadım. Ama şu bi gerçek ki şu andaki bana karşı davranışları beni çok üzüyor. Ayrılmak istiyorum arkamı dönüp gidemiyorum. Kalmak istiyorum bu şekliyle dayanamıyorum.. Bana bi akıl verin lütfen