ayrılık sebebı mı bu?

canım oyle zor bır surecten gecıyorum kı ınan denge kalmadı bende de...:((( bır suru ınsanı ıdare etmek zorundaım hep o yuzden olsun bıtsın dıye mayıs dedım keske de demeseydım

o dönemler neyazkki zor ama geçicek unutma. bende yaşadım hepsi geçti keşke diyorum şimdi tadını çıkarsaydım. birkere söylemişsin olan olmuş. gerekli açıklamanı yaparsın konuştuğunda.

cok haklısınız hepınız canlarım cok sag olun bebıısım sana da ck tskrler cok ılgılendın tatlım ben bıreaz fazla bellı edıyorum duygularımı maalesef ve uzulen ben oluyorum..

cok haklısınız hepınız canlarım cok sag olun bebıısım sana da ck tskrler cok ılgılendın tatlım ben bıreaz fazla bellı edıyorum duygularımı maalesef ve uzulen ben oluyorum..

umarım nişanlınla evlinip bir ömür mutlu olursun:nazar:. ilgilenmeye gelince nedemek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. rahat ol kafana takma sevgi aşk oldukça aranızda herşey düzelir. iigeceler..

Bu durumdan dolayı ayrılacağınızı sanmam.
Ama ben olsam suna takılırım; böyle en ifadeyle kızıp hem evi hem cebi kapatan adam yarın öbür gun de aynı seyi yapmaz mı?
Evlilik zor bir sey. Allah nasip ederse onur boyu birlikte olmak icin yola çıkıyor insan.
Ömür boyu yola çıktığın insanla çatışmaların tartismaların olacak olmalı. Oyle en ufak tartışmamızda telefonu kapatan adam kapıyı da çeker gider.
Ben onur boyu görüşmek durumunda oldugum ınsanlarda ne kadar kızgın olsam da lafıma hareketime cok dikkat ederim. Dikkat etmiyorsan zaten o insanları gözden çıkarmıştım demektir.

Sana tavsiyem; nişanlından bir daha ne olursa olsun neye tartışırsanız tartışın , böyle bir durumu ikinizin de yapmayacağına soz vermesini iste.. Yoksa cok yüz goz olursunuz saygi denen sey kalmaz.

Biz evlendiğimiz ilk aylarda bi ufak bozmuştum esimle arabada. O and eve girdik ve bana bağırdı. Şad e bağırdı ama hakaret küfür kesinlikle yok. Aldım karşıma ; böyle bir seyi kaldıramayacağımi ne onun be de benim birbirimize sesimizi yükseltmeye hakkımız olmadıgını , eğer böyle olursak saygımızın azalacağını, bana gore evliliğin bu olmadıgını söyledim.

Ve biz 4 yılımızı bitirecez bir ay sonra ve biz bir daha sesimizi yükseltmedik birbirimize . Kızdık kustuk ama sakinlesiyor konuştuk. Ne bir gun tel kapattık ne cevapsiz bıraktık.

Önce bunu hallet.
Bir de düğünü erkene alma olayı. Sen tamamen iyi niyetli olabilirsin ama ozellikle görümce bunu farklı yorumlayip farklı bi sekilde doldurmuş olabilir nişanlıni. Hic değiştirme tarihi kalsın.

gorumcemın haberı yok tarıhten kımse bılmıyor degıstrmk ıstedıgımı...az once konustuk sarjım yoktu uyumusum dedı..o kadar sıkıntılı bı donem ki her sey dert oluyor ınsana tskr ederım tavsıyelerınız ıcın

gorumcemın haberı yok tarıhten kımse bılmıyor degıstrmk ıstedıgımı...az once konustuk sarjım yoktu uyumusum dedı..o kadar sıkıntılı bı donem ki her sey dert oluyor ınsana tskr ederım tavsıyelerınız ıcın

Konuşmuşsunuz, umarım herşey tatlıya bağlanmıştır
Yanlız şiddetle tavsiye ederim
Sonradan dizini dövmek istemiyorsan
Kaybetme korkunu ona belli etme
Sadece bizimle paylaştıysan ne ala
Ama nişanlıyla, eşle paylaşılınca
Hazin son kaçınılmaz oluyor
Zaten böyle bir korku ile yaşanmaz ki
Çıkar kafandan bu negatif düşünceleri

1 aydan ne çıkar keşke bu strese hiçgırmeseydınız ne zmana ayrlandıysa ozaman olsun düğün

görumcenınde asıl yuzunu görmüş oldun artık mesafli durursun

Konuşmuşsunuz, umarım herşey tatlıya bağlanmıştır
Yanlız şiddetle tavsiye ederim
Sonradan dizini dövmek istemiyorsan
Kaybetme korkunu ona belli etme
Sadece bizimle paylaştıysan ne ala
Ama nişanlıyla, eşle paylaşılınca
Hazin son kaçınılmaz oluyor
Zaten böyle bir korku ile yaşanmaz ki
Çıkar kafandan bu negatif düşünceleri

daha once cok sevdıgım bırısınden ayrıldıgım ıcın bu korku kaldı bende...sevdıgım adam elımden gıdecek korkusu kaldı..bız tesadufen tanıstık nısanlımla ve büyülü bır ask yasayıp nısanlandık..emınım herkesın sevgılısı nısanlısı esı cok degerlıdır tabıkı benımkı de oyle ama korku benden gecmıstekı yasadıklarımdan kaynaklanıyor.bellı etmemeye calısıyorum..aslında nısanlım da gecmısınde acı cekmıs bır ınsan onun da benı kaybetmek ıstedıgını sanmam ama bılırsınız ıste kızlar ınsan sevınce kör oluyor tum dunya onun etrafında donuyor..hepınıze tskr ederım yardımlarınız ıcın zaten sıızn yorumlaırınızdan sonra rahat uyudum ve su an her sey yolunda..

Back
X