- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
sağlamlıktan kasıt, kişinin karakteri, sen ne anladın?
Hiç karakterden bahsediyomuş gbi bi cümle değilde avrupai olmaya çalışınca ( sizin deyiminizle ) karaktermi bozuluyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"fbana düşündüğün gibi değil dedi .yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine"merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim,fbana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?
bikaç gün önce ilgi göstermiyo diye konu açmıştın şuan ilgi göstermesinde art niyet aradım bende nedense birden bire ilgi gösterdiyse kasıt var demektir burda çok konu gördük iyi tanıdığını sanıp evine gidip aman ben yandım siz yanmayın diyende oldu geçen haftalarda çok uzak sürede değil yani bence gitme boşuna acabaların içine düşme ayrılıp ayrılmaman için bişey demek bana düşmez ama bir erkekle aynı evde yanlız olmanın sana ters oldugunu söylemen yeterli diye düşünüyorum
Her eve çagran gazozuna ilaç atıcak diye bi kaide yoknasıl biri karakteri nasıl bu cocugun yada adamın ( buarada yaş kaç ) elinizi tuatarmı yoldayken fln sarılırmı gerekli gereksiz öpermi laubali mi yani düzgün biriyse bi yanlışı yoksa gidin belki fazla parası yoktur yada başbaşa zaman geçirmek istiyodur yani hmn akla kötü şeyler gelmesin hatta dur sna hemen bişi anlatim :) ben nişanlımın ailesini 6 7 yıldır tanıyorum nişanlımın annesşyle babası ayrı nişanlım babasıyla kalıyodu o yüzden onu hiç görmemiştim neyse görümcem bni kahvaltıya cagırdı gittim görümce ortada yok:) nnişanlım annesi kardeşi kahvaltı ettik kayınvelidecik de küçük oğlunu hastaneye götürcem diye gitti :) kaldık mı biz orda başbaşaa :) görümcem gelcekti ben onu bekledim tabi iki saat sonra geldi o iki saat boyunca mal mal tv ye baktık :) ölmedim yaşıyorum gördüğün gbi :)))))))
![]()
evet ilgisizdi sonradan buluşmalarımız sıklaşınca ilgili olmaya başladı ama işte otururken kafede açtı konuyu ondan öncede mesaj yoluyla söylemisti hayır demiştim. kafede el ele otururken söyledi tekrar ne olacakki falan dedi sen ne düşünüyosn ki falan dedi ne yapıcaz evde saçmalama dediğimde ise burda ne yapıyosak onu yapıcaz dedi yok olmaz falan dedm sonra bi sekilde konu değişti ama bilmiyorm arada mesajlarındada sapıtıyor ama bilmiyorm ya ne yapıcam![]()
evet ilgisizdi sonradan buluşmalarımız sıklaşınca ilgili olmaya başladı ama işte otururken kafede açtı konuyu ondan öncede mesaj yoluyla söylemisti hayır demiştim. kafede el ele otururken söyledi tekrar ne olacakki falan dedi sen ne düşünüyosn ki falan dedi ne yapıcaz evde saçmalama dediğimde ise burda ne yapıyosak onu yapıcaz dedi yok olmaz falan dedm sonra bi sekilde konu değişti ama bilmiyorm arada mesajlarındada sapıtıyor ama bilmiyorm ya ne yapıcam![]()