• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık sebebi olabilir mi yardım edin lütfen :(

sağlamlıktan kasıt, kişinin karakteri, sen ne anladın?

avrupai olmakla kişinin karakterinin ne ilgisi var ki? ben de avrupai bir kadınım,özgürlüğüme düşkünüm,serbest yetiştirildim..ben sağlam olmuyor muyum şimdi??
neyse asıl kastedileni anladı herkes de polemiğe girmek istemiyorum..
konu sahibi arkadaşım,evet seni evine davet etmiş olabilir,kötü bir niyeti var mı yok bilmiyorsun..ama bunu anlamak için adamı da biraz tanımak gerekli.yani kısa bir zamandır berabersiniz,adamın senden beklediği sınır nedir şu anda bilemezsin,henüz birbirinizi tanıma aşamasındasınız..biraz zaman geçsin,adamı tanı,sonra karar verirsin,evde film izlemek isteyip istemeyeceğine..
yani ayrılmak için sebep değil bence..

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim çok yeni bir ilişkim var daha ay bile olmadı erkek arkadaşımla anlaşıyoruz ilgisizliğinden yakınıyordum ama su sıralar ilgili neyse konu bu değil ,erkek arkadaşım beni arkadaşının evine davet etti arkadası çarşamba günü memleketine gidiyormuş bana gel beraber otururuz film falan izleriz dedi. yani ben direk kötü niyet algıladım onada saçmalama istersen falan dedim,fbana düşündüğün gibi değil dedi yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine ama bana bi garip geldi arkadaşıma anlattım oda şaşırdı, niyeti kötü bence ayrıl dedi. ben zaten asla gitmem nasıl böyle bir şey düşünebilir ki aklım almıyor .ama sizce ayrılmalı mıyım? ne yapacağımı bilemedim kızlar tecrübe sahibi değilim böyle bir şey ayrlık sebebi mi sizce?
"fbana düşündüğün gibi değil dedi .yemin etti o şekilde bişey düşünmediğine"
Hep düşündüğümüz gibi değildir zaten.
Bu adamların gözünde çok mu saf görünüyoruz biz hanımlar anlamadım gitti.
Tavrını koy,baktın hala ısrar ediyor yani bir götürme çabası içinde ayrılırsın.
Ara ara konulararına denk geliyorum konu sahibi kardeşim.
İyi niyetli bir kıza benziyorsun okuduğum kadarıyla.
Aman adımlarını atarken dikkatli ol ki sonradan üzülme.

Sonradan pişman olacak bir şey yapmaktansa baştan tedbirli olmak her zaman iyidir. Başkasının evine davet etmesi bana garip geldi. Ben olsam gitmezdim. Dışarda buluşmak daha mantıklı.

Başlığını şimdi gördüm de yazamadan geçemedim. Sırf arkadaşının evine gitmedin diye senden ayrılacaksa ayrılsın zaten, böyle biriyle devam edilmez çünkü. Bunlar için senden ayrılacaksa bırak ayrılsın. Niyetini belli etmiş olur.

Bence ayrılma gerçekten art niyetli olmayabilir , biraz tanımaya çalış baktın sağlam ayakkabı değil bırak gitsin.

Gecen biriyle flort ediyorum. Yilbasinda evde olalim raki balik yapalim falan dedi. Iliskimiz falan da gercekten yok bu arada. Bende dedim ki "iyi niyetli oldugunu dusunuyorum ama en olmadi bobregimi bile sokakta bulmadim ben" sonra beni whatsapptan bile engelledi hahahahahhah.
ki sevgilimin evine de giderim, kalirim da, sevisirim de. Ama ortada oturmus bi iliski olmali.
ayrilmasan da tepki goster.

kendi evi bile değil
arkadaşının evi
hadi kendi evi olurda davet eder kız arkadaşını art niyet yoktur dersin
ayrıca ciddi düşünen sevdiğe kıza laf gelmesini istemeyen erkek onu arkadaşının evine götürmek istemez
arkadaşlarının kız arkadaşı hakkında kötü düşüneceğini bilir

Son düzenleyen: Moderatör:
ev konusunda sonucu getirme niyeti yoksa da fırsatcılık yaptıgı kesin.
nabız yoklamıs, ne komikler ya,
turk filmlerini izleye izleye, her kızı aynı zannediyorlar.

devam edip etmeyecegin senin kararın,
ama yakınlasma rahat etme istegi absurd degil bence.
ultimatomu vermissin, ayagını denk alırsa ne ala.

bikaç gün önce ilgi göstermiyo diye konu açmıştın şuan ilgi göstermesinde art niyet aradım bende nedense birden bire ilgi gösterdiyse kasıt var demektir burda çok konu gördük iyi tanıdığını sanıp evine gidip aman ben yandım siz yanmayın diyende oldu geçen haftalarda çok uzak sürede değil yani bence gitme boşuna acabaların içine düşme ayrılıp ayrılmaman için bişey demek bana düşmez ama bir erkekle aynı evde yanlız olmanın sana ters oldugunu söylemen yeterli diye düşünüyorum

bikaç gün önce ilgi göstermiyo diye konu açmıştın şuan ilgi göstermesinde art niyet aradım bende nedense birden bire ilgi gösterdiyse kasıt var demektir burda çok konu gördük iyi tanıdığını sanıp evine gidip aman ben yandım siz yanmayın diyende oldu geçen haftalarda çok uzak sürede değil yani bence gitme boşuna acabaların içine düşme ayrılıp ayrılmaman için bişey demek bana düşmez ama bir erkekle aynı evde yanlız olmanın sana ters oldugunu söylemen yeterli diye düşünüyorum

evet ilgisizdi sonradan buluşmalarımız sıklaşınca ilgili olmaya başladı ama işte otururken kafede açtı konuyu ondan öncede mesaj yoluyla söylemisti hayır demiştim. kafede el ele otururken söyledi tekrar ne olacakki falan dedi sen ne düşünüyosn ki falan dedi ne yapıcaz evde saçmalama dediğimde ise burda ne yapıyosak onu yapıcaz dedi yok olmaz falan dedm sonra bi sekilde konu değişti ama bilmiyorm arada mesajlarındada sapıtıyor ama bilmiyorm ya ne yapıcam:(

Her eve çagran gazozuna ilaç atıcak diye bi kaide yok:21: nasıl biri karakteri nasıl bu cocugun yada adamın ( buarada yaş kaç ) elinizi tuatarmı yoldayken fln sarılırmı gerekli gereksiz öpermi laubali mi yani düzgün biriyse bi yanlışı yoksa gidin belki fazla parası yoktur yada başbaşa zaman geçirmek istiyodur yani hmn akla kötü şeyler gelmesin hatta dur sna hemen bişi anlatim :) ben nişanlımın ailesini 6 7 yıldır tanıyorum nişanlımın annesşyle babası ayrı nişanlım babasıyla kalıyodu o yüzden onu hiç görmemiştim neyse görümcem bni kahvaltıya cagırdı gittim görümce ortada yok:) nnişanlım annesi kardeşi kahvaltı ettik kayınvelidecik de küçük oğlunu hastaneye götürcem diye gitti :) kaldık mı biz orda başbaşaa :) görümcem gelcekti ben onu bekledim tabi iki saat sonra geldi o iki saat boyunca mal mal tv ye baktık :) ölmedim yaşıyorum gördüğün gbi :))))))):27::37::1:

Aynı şey mi Allah aşkına?

evet ilgisizdi sonradan buluşmalarımız sıklaşınca ilgili olmaya başladı ama işte otururken kafede açtı konuyu ondan öncede mesaj yoluyla söylemisti hayır demiştim. kafede el ele otururken söyledi tekrar ne olacakki falan dedi sen ne düşünüyosn ki falan dedi ne yapıcaz evde saçmalama dediğimde ise burda ne yapıyosak onu yapıcaz dedi yok olmaz falan dedm sonra bi sekilde konu değişti ama bilmiyorm arada mesajlarındada sapıtıyor ama bilmiyorm ya ne yapıcam:(

gitmemelisin.net

Arkadaşımın evi boş fırsat bu fırsat diyor resmen....
Ayrıl yada ayrılma diyemem ama gitme elalemin evinde ne işin var...:20:
Görünen köyde kılavuz istemez aslında...:19:

çok erken olmuş. yani arkadaşı varken gitmenize engel olan bir durum mu var? yani madem film vs izleyecekmişmişmişsiniz...
amaç belli.erkek ağzına göre bir zarf atmış.. ya tutarsa diye..

yasın kac bılmıyorum ama tecrubesız olduğuna göre kucuksun henüz..
erkek ark.asıl nıyetınıde bılmıyorum ama
bı eve gıdıpte yakınlaşma olmadan o evden cıkılabılcenı de sanmıyorum..:19::19:

arkadaşlarla bir aktivite düzenlenir, gidilir öyle durumlarda. ama ben kimsenin olmadığı bir evde daha önce sadece elini tuttuğum bir adamla tek başıma olmak istemezdim sanırım. çok gergin bir durum. erken olduğunu düşünüyorum. biraz birbirinizin hayatına girin önce. başka bir şey düşünerek çağırmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. ev rahatlığı, ayağımızı uzatır sarılıp film izleriz diye düşünmesi için gerçekten olgun bir adam olması lazım.

bence yasin ve ne kadardir tanistiginiz onemli. kucuksen zaten niyeti az cok belli gibi. ama daha onceden tanidiin simdi cikmaya basladigin biriyse yasiniz uygunsa cidden film izlemek vakit gecirmek vs. icin mi niyeti ne anlarsin gb geldi bana. en iyi sen tanirsin cunku

Mesajlarında sapıtıyomu :18: yok o zmn fikir değiştiriyorum gitme canım ki bi kere hayır demişssin ısrar etmiş yok kesin gitmeeee:19:::19:

Aynı şeyi benim ablam yaşadı yeni tanıştığı biri evine çağırdı subayım etrafta görünmem sevgilimle yaasak diye ama ablam gitmedi ayrıldı
bence gitmemelisin canım kesinlikle hemen kötü bir şey düşünemem tabi ama yeni tanıştığı bir kızı evine çağırırken çekinmesi gerekir rahat olmaması gerekir

Back
X