• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık Sebepleri?!

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer
Arkadaşlar biraz tuhaf bir soru olcak ama,
sevgilinizden ayrılmanıza hangi sebepler neden olur
yada
daha önceki sevgilinizden hangi sebeple ayrıldınız ?!

ben ilgisizliği yüzünden ayrılma noktasına geldim 1,5 ay hiç konuşmadık. tekrar barıştık ama hala değişen bişey yok işlerinin yoğunluğunu bahane ediyor. sabrediyorum bakalım nereye kadar gidicek böyle.
Büyük konuşmak istemem ama aldatılırsam bende affedeceğimi sanmıyorum.

ben ilgisizliği yüzünden ayrılma noktasına geldim 1,5 ay hiç konuşmadık. tekrar barıştık ama hala değişen bişey yok işlerinin yoğunluğunu bahane ediyor. sabrediyorum bakalım nereye kadar gidicek böyle.
Büyük konuşmak istemem ama aldatılırsam bende affedeceğimi sanmıyorum.

ilgisizlikte çok can sıkıcı bir şey :(

neden bıtırdım sonuna kadar peşinden koştum ama bırgun anladım kı başkasını sevıyorum artık sevgılım dedıgım kişi hayatımdakı normal arkadaşlarımdan farksıs ve bende ayrılık kararı aldım o günden itibaren dünyanın şahı olsa umrumda degıl.Deyim yerindeyse artık kalbim başkası için çarparsa o gün benım için karşımdaki insan biter .Çevremdekilere göre ise ben insanları kullanıp sahipleniyorum ve hangı gün o insan bana tamamen ait olursa o gun onu hayatımdan çıkarıyorum.

neden bıtırdım sonuna kadar peşinden koştum ama bırgun anladım kı başkasını sevıyorum artık sevgılım dedıgım kişi hayatımdakı normal arkadaşlarımdan farksıs ve bende ayrılık kararı aldım o günden itibaren dünyanın şahı olsa umrumda degıl.deyim yerindeyse artık kalbim başkası için çarparsa o gün benım için karşımdaki insan biter .çevremdekilere göre ise ben insanları kullanıp sahipleniyorum ve hangı gün o insan bana tamamen ait olursa o gun onu hayatımdan çıkarıyorum.

bilmiyorumkismile

çok kesin kurallarım var
-aldatma
-küfür
-saygısızca tartışma-kavga
-dayak, şiddet, yada ona benzer fiziki herangi bişey
-aşağılama
-güven vermemesi bana (aldatma olmasa da)
-sevildiğimi hissedememem
-birlikte iyi vakit geçirememek 2 çift laf edicek ortak bişeylerinizin olmaması
-arkadaşlarını, ailesini vs herangi bişeyi benden önce gelmesi

arkadaşları ve arkadaşlarım yanında küçük düşürürse
bi başka kızla ilgilendiğini hissedersem
gitmesini i.stemediğim yere defalarca giderse
seviyorum sözü lafta kalmış olduğunu hissedersem
komşu oğlundan farksızlaşmışsa
olursada olur olmazsada olur aman demeye başlamışsam
ilişki bitecek demektir

ama

aldatırsa
rencide ederse
geçmişi habire gündeme getirirse
hakaret ederse
ben yokkende birilerinin ( akraba eş dost ) olduğunu söylerse
gözünün yaşına bakmam..:1no2:

arkadaşları ve arkadaşlarım yanında küçük düşürürse
bi başka kızla ilgilendiğini hissedersem
gitmesini i.stemediğim yere defalarca giderse
seviyorum sözü lafta kalmış olduğunu hissedersem
komşu oğlundan farksızlaşmışsa
olursada olur olmazsada olur aman demeye başlamışsam
ilişki bitecek demektir

ama

aldatırsa
rencide ederse
geçmişi habire gündeme getirirse
hakaret ederse
ben yokkende birilerinin ( akraba eş dost ) olduğunu söylerse
gözünün yaşına bakmam..:1no2:

aldatması, saygısız davranması, küçük düşürecek tarzda davranması yada konuşması, ailemi sevmemiş olsa bile onlara saygısızca davranması yeter

daha önce hic aldatilmadim ilk askim ilk sevgilim son sevgilim ve simdide sözlüm ama eger öyle birsey olsaydi eger ayrilmamiza en büyük sebep ayrilik olurdu insan ufak tefek her seyi affedebiliyor ama herseyi fakat aldatilmayi kaldiramaz diye düsünüyorum Allah esirgesin kimsenin basina böyle bir sey vermesin herkesin sevdasi cikarsizca tertemiz saf ve beraak,yalansiz dolansiz olsun insallahhhhhh...

bu zamana kadar 1 kişiyle çıktım ondada ayrılan taraf ben değil o oldu. :43: nedeni ise çok saçma :53:
sorunları varmış bu ilişki yıpratıyormuş falan filan. zaten daha önceden de 2 defa ayrılmıştık bu ve her seferinde geri geldi. acaba bundada geri gelir mi merak ediyorum. :52:

sadakatsizlik,
güvenememek,
ilgisizlik,
hakaret,
şiddet,
saygısızlık,
vurdumduymazlık,sorumsuzluk....
illa bana yapması önemli değil,eğer bunu huy edinmişse ve herkese karşı böyleyse bu da sorun...yani bana karşı çok iyi mükemmel olup,çevresine daha katıysa,ilerde aynı davranışlara benimde maru kalacağımı gösterir..büyük konuşmayayım ama bu durumlarda ayrılık en doğrusu benim için..
bana gelince,
ilk çıktığım insandan ayrıldım...sebebiyse,ilgisizliği,ona güvenememem(aldatıp aldatadığını bilmiyorum ama güven yoktu sonuçta...),bunların getirdiği sevgisizlik...
Rabbim bi daha yaşatmaz inşaAllah ne bana ne sizlere... :78:

Back
X