Biten ilişki sonrası

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
merhaba herkese geçenlerde konu açmıştım kızlar, sevgilimden ayrıldım o kapalı olmamı istememisti bende açılmak istemedim ayrıldık ancak o geri aradıki aylardır açil diyen adam ben blöf yaptım istediğin gibi ol yeterki ayrılma ben artık kabul etmedim çünkü inandıricı gelmedi bana .işin kötü tarafı ben depresyon geçiriyorum ilaç kullanıyorum hala toparlayamadim ayni işyerindeyiz o üst katta ben alt katta yer degişmek istedim ama şuan olanaksız bu duruma alişabilecekmiyim sizce :(

Bakmış ki rest çekerek yaptıramıyor yavaştan sinsice manipüle ile yaptırırım diye düşünüp geri dönmüş . Unutmayın ki asla candan şekilde tesettürlü olmanızı onaylamayacak alttan alta sizi oyacak gözü tesettursuz kadınlarda olacak sizi kötü hissettirecek. Kadınların tesettüre girmesi veya tesettürden çıkması konusundaki değil baskı en ufak yoruma dahi karşıyım kimse kimsenin dini-kulturel inançlarının hayatını nasıl şekillendirecegine müdahale edemez.

merhaba herkese geçenlerde konu açmıştım kızlar, sevgilimden ayrıldım o kapalı olmamı istememisti bende açılmak istemedim ayrıldık ancak o geri aradıki aylardır açil diyen adam ben blöf yaptım istediğin gibi ol yeterki ayrılma ben artık kabul etmedim çünkü inandıricı gelmedi bana .işin kötü tarafı ben depresyon geçiriyorum ilaç kullanıyorum hala toparlayamadim ayni işyerindeyiz o üst katta ben alt katta yer degişmek istedim ama şuan olanaksız bu duruma alişabilecekmiyim sizce :(
Herkes her şeye alışır sadece zaman ve istek gerekli.

Geçecek inan bana sen bu süreçte güçlü durmaya çalış, geçmişi iyi kötü günleri hiçbir şeyi düşünme neler gelip geçiyor bu da geçer ...
Aynı iş yeri sorununa gelince sanki o hiç yokmuş gibi davran zor olacak biliyorum ama zamanla alışıp hiç önemsemediğin günler gelecek

Ya siz tanıştığınızda örtülü değilmiydiniz kafaya yicem niye başlıyorsun o zaman birader ilişkiye. Ya da açık beğenip ilerde örtülmeni istiyorum falan filan çok saçma.. biraz zaman alır ama geçer merak etme

Ya siz tanıştığınızda örtülü değilmiydiniz kafaya yicem niye başlıyorsun o zaman birader ilişkiye. Ya da açık beğenip ilerde örtülmeni istiyorum falan filan çok saçma.. biraz zaman alır ama geçer merak etme
Taniştiğimizda kapalıydım açılmak önce istedim kendi isteğimle ama sonra anladimki yapamam oda ona ümitlendi nihayetinde olmadi tek istediğim şuan bu süreci atlatmak

Taniştiğimizda kapalıydım açılmak önce istedim kendi isteğimle ama sonra anladimki yapamam oda ona ümitlendi nihayetinde olmadi tek istediğim şuan bu süreci atlatmak
Sizi gerçekten beğenip önemseseydi kalbimizle ilgilenirdi açık ve ya kapalı olmanızla değil siz sizsiniz sonuçta

Hmyra sende de hiç hata yok mu sence bir coşup açılıcam açılıcam demişsin sonra yok demişsin :KK51: Adam zaten bir acaip karşındaki kız kapalı, sen de açılırsın diye peşinden gezmek de abes... ortada ilişki göremiyorum maalesef, garip bir ikili olmuşsunuz.

Yalnız otur düşün bence sen ne istiyorsun .. yani bu adamdan hoşlandıysan bununla da olmak istiyorsan muhtemelen sen de o kadar muhafazakar değilsindir. Gerçekten muhafazakar olsaydın, namazını kılan, ibadet eden , kapalı kızla olmak isteyen erkek arardın ama aramıyorsun hatta açılma fikrin de varmış. Sen nasıl yaşamak istiyorsun peki?

Karşı taraf kaostan besleniyormuş sanırım. Yoksa neden insan huzursuzluk çıkartsın da sonra o kadar da önemli değildi desin. İyi olmuş erken kurtulduğunuz. Böyle hayat geçnezdi.

Hmyra sende de hiç hata yok mu sence bir coşup açılıcam açılıcam demişsin sonra yok demişsin :KK51: Adam zaten bir acaip karşındaki kız kapalı, sen de açılırsın diye peşinden gezmek de abes... ortada ilişki göremiyorum maalesef, garip bir ikili olmuşsunuz.

Yalnız otur düşün bence sen ne istiyorsun .. yani bu adamdan hoşlandıysan bununla da olmak istiyorsan muhtemelen sen de o kadar muhafazakar değilsindir. Gerçekten muhafazakar olsaydın, namazını kılan, ibadet eden , kapalı kızla olmak isteyen erkek arardın ama aramıyorsun hatta açılma fikrin de varmış. Sen nasıl yaşamak istiyorsun peki?
Canım haklısın anormal bir ilişki oldu ben ne istiyorum muhafazakar istiyorum aslında ama insan sevince bazı şeyleri görmezden geliyormuş önce ama iş ciddileşince olmuyomuş işte sevmek yetmiyo .Birde bana 2 aydır pskolojik baskı uyguladı açilmazsam ayrilirim diye ne salakmışim şimdi net görüyorum velhasıl ayrılmamiz en doğrusuydu ha bu arada ailem duydu şiddetle karşı çıkti onlarda asla istemiyor

Back
X